Bezorging na 1 dag, perfect ingepakt, dus supertevreden

Alles is zoals het moet zijn!

Mooi op tijd geleverd!

Eerste keer online besteld en de levering was goed. Keurig op tijd!

Plezierig winkelen

Duidelijke site en snelle levering.

Gewoon goed

Ik ben erg tevreden over onze bestelling via de webshop

Snelle bezorging

Snel bezorgd en producten goed beschreven

Snelle bezorging

Mijn bestelling heb ik terug gebracht naar de winkel in Voorburg. Kreeg meteen Mijn geld terug. Goeie service.

Leuke artikelen, snel verzonden.

Prima eerste ervaring opgedaan bij deze shop. Leuke aanbiedingen. Snelle verzending. Goede communicatie. Zeer tevreden over deze aankoop en shop. Een aanrader.

Prima communicatie over het verloop van de bestelling.

Communicatie okay. Één overhemd van de bestelling was een voltreffer, de andere helemaal niet en die ging retour. Personeel in de winkel in Druten was top.

Mooie kleding

Snelle levering mooie kleding.. prima!

zeer goed

en zeer snel

Goed verpakt en snel geleverd.

Snel en volgens wat er afgesproken is.

Binnen 24uur mijn bestelling ontvangen

Online besteld toch niet naar mijn zin in de winkel terug gebracht en ander artikel gekocht super dat het zo kan

Heel tevreden met de snelle levering

Grandioze schoenen

Als het mogelijk was geweest had ik de schoenen liever op locatie gekocht bij een OFM winkel. Helaas kon dat niet meer al heb ik ze daar wel laten bezorgen. Wat een superieur goede schoenen zeg; Bugatti!!

Super Winkel

Zaterdag besteld, Maandag in huis.

Snelle levering !

Snel geleverd en prachtige Ralph Lauren muts!

Goed assortiment

Kleding op tijd,retour meteen op de rekening

Prima.

Uitgebreid aanbod, maar er zijn wel nog enkele kinderziektes in de website

Je hebt een ruime keuze in het aanbod en je kan handig zoeken op diverse zoekfilters. Echter had ik ook een aantal artikelen besteld met de actie "3 halen 1 betalen", echter bij het afrekenen diende ik alle artikelen die onder deze actie vielen gewoon te betalen en nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice werd mij aangegeven dat dit achter verrekend zou worden. Daarnaast was de levertijd langer dan vermeldt stond op de website. Ook artikelen plaatsen in het winkelmandje ging niet altijd goed en moest ik goed controleren of dit ook daadwerkelijk gebeurde. Overigens hebben ze mij goed geholpen bij de klantenservice, mede daardoor in het algemeen positief over OFM.

Werkt prima, kan sneller

In de winkel schoenen gepast, ze voelden oke maar model was beetje saai. Ander model zou zelfde pasvorm hebben maar alleen online te bestellen. Aldus: schoenen thuis gekregen, pech, toch niet de pasvorm die ik verwacht had. Meerdere alternatieven besteld zodat ik niet voor niks zou komen in de winkel. Dat duurde helaas wat lang, maar uiteindelijk in de winkel gepast en vriendelijk geholpen ook. Het systeem is dus prima, handig die koopavonden, alleen webshopbestellingen zouden wat sneller kunnen.

Snelle verzending, mooie aanbiedingen.

Prachtige Donkervoort polo voor mijn zoon gekocht met 70 procent korting. Echt blij mee. Online besteld en de volgende dag in huis.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC