Mooi shirt online gekocht, voor een mooie prijs! En de volgende dag al netjes in huis.
Dankjewel voor het mooie cijfer, Marnick! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Heel bijzonder! Mijn spullen zijn nog steeds niet geleverd en jullie vragen hoe ik het vond. Bar slecht!
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je ontevreden bent over de levertijd. Wanneer je ervoor kiest om een bestelling naar de winkel te laten verzenden komen er 2-3 werkdagen bovenop de oorspronkelijke levertijd. Dit omdat jouw bestelling met ons interne transport naar de winkel wordt verzonden. Onze welgemeende excuses als dit niet helemaal duidelijk voor je was, we hopen je desalniettemin snel weer te mogen verwelkomen online of in één van onze fysieke OFM. winkels!
Producten zijn prima kwaliteit voor een goede prijs. Het bestelproces was uit het boekje: bestellen en de volgende dag in huis.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Hans! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Levering zeer snel en goede prijs kwaliteit
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ruud! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Veel keus en een hele snelle levering
Bedankt voor de vijf sterren, Arnold! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Helder bestelproces en keurig geholpen bij t afhalen in de winkel
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Renze! Super fijn dat je zo tevreden bent, veel plezier met je bestelling!
Overzichtelijke webshop waar ik al jaren regelmatig bestel. Veel keuze en goede kwaliteit. Ik vind het ook een meerwaarde dat OFM niet alleen een webshop maar ook fysieke winkels heeft. Dit zie je denk ik goed terug in de wijze waarop de producten worden aangeboden en ik als klant wordt geïnspireerd. Mooie producten, goede service mocht het nodig zijn. Ga zo door!
zeer goede diensten ,en vinnige levering.
Het bestelproces gaat soepel. Fijn dat je het gratis af kunt halen in de winkel (kun je nog wat anders kopen, haha). Ik vind de artikelinformatie vaak te beperkt. Hier kan OFM nog een hoop in verbeteren
Broeke vorige week donderdag besteld en vandaag pas in de winkel op kunnen halen. Niet heel erg, maar eigenlijk niet meer van deze tijd.
Bedankt voor je beoordeling Theo! Helaas duurt het ophalen in de winkel iets langer dan wanneer je de bestelling thuis laat bezorgen. Dit staat ook op de website aangegeven bij het bestellen. Je bestelling wordt namelijk met intern transport naar onze winkels verzonden. Helaas komt onze chauffeur niet elke dag langs elke winkel van ons waardoor het wat langer duurt voordat je de bestelling kunt ophalen. Veel draag plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! Mocht je nog vragen hebben, dan mag je altijd even contact opnemen met onze klantenservice!
De website is overzichtelijk met mooie aanbiedingen. De communicatie over de levering zeer goed en de levering kwam snel.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent Paul! Veel draagplezier met je nieuwe items en graag tot snel!
Ik had een bepaalde jeans besteld in een licht blauwe kleur. Ik heb een grijze kraanschip ontvangen, in een totaal ander model. Als ik verder naar beneden kijk, ik vul mijn IP adres niet vrijwillig, jullie nemen dat. Ik ben het daar niet mee eens, maar om dit bericht te kunnen versturen geef ik daar wel akkoord
Bedankt voor je beoordeling Herman! Onze oprechte excuses dat we je een verkeerd artikel hebben toegestuurd dat je niet hebt besteld. Ik zou je willen vragen om het verkeerd geleverde artikel naar ons terug te sturen en op het retourformulier aan te geven dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. We gaan proberen om het juiste artikel alsnog naar je te versturen, wanneer het artikel niet meer voorradig is, ontvang je het bedrag terug op je rekening. Wanneer je geen bericht van ons ontvangt, betekent dit dat we je retourzending aan het verwerken zijn. Wanneer wij verdere vragen hebben, zullen we contact met je opnemen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Onze welgemeende excuses voor het ongemak!
Al een lange tijd klant vanwege: Ruim aanbod merken Ruim aanbod van maten van klein tot groot Prima klantenservice die met je meedenken Snelle levering en prima retourbeleid Achteraf betalen En Je automatisch punten spaart voor meer privileges en een cadeaubon.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Bart! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Goed aanbod van kwaliteitskleding. Voor mij persoonlijk zeer achterhaalde formule van verzend- en retourkosten. Voor mij daarom geen volgende keer.
Beste Robert, bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Graag geef ik je dan ook een korte toelichting over de verzendkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €4,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een OFM. winkel laten verzenden. Wanneer je een online bestelling retourneert, mag je altijd zelf kiezen welke vervoerder je hiervoor benadert. Uiteraard heeft de vervoerder waar de webshop mee samenwerkt de voorkeur. In ons geval is dat DHL. Via DHL hebben wij voor onze klanten een gereduceerd tarief kunnen afspreken van €3,95. Om gebruikt te kunnen maken van dit gereduceerd tarief dien je het meegeleverde retouretiket te gebruiken bij je retourzending. De retourkosten van €3,95 worden door ons automatisch in mindering gebracht op het door ons terug te betalen retourbedrag. Het is eventueel wel mogelijk om je bestelling kosteloos te retourneren in één van onze OFM. winkels. Bovenstaand is eventueel terug te lezen via de volgende link: https://www.onlyformen.nl/klantenservice/retourneren.html Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected]
Het kostte veel moeite om de bestelling te plaatsen. De site was voor mij lastig. daarna raakte de bestelling kwijt en duurde het erg lang alvorens ik de bestelling op kon halen.
Wat vervelend dat je bestelling kwijt is geraakt Bert. Hopelijk mogen wij je in de toekomst nogmaals helpen aan een leuke outfit. Dan laten we je gelijk zien dat het ook snel kan!
Heb al vele bestellingen gedaan gaat altijd top. Laatste keer was een broek niet op voorraad terwijl het er 2 voor 129 waren. Klantenservice gebeld bedrag werd meteen verrekend en er is goed meegedacht. Vriendelijke mensen. Top ga zo door!
Wat een leuke beoordeling Jolanda. Bedankt voor je compliment!
Goede spullen Redelijk snelle levering Helaas wel verzendkosten ook bij hoge bedragen
Hoi Tim, wij berekenen inderdaad verzendkosten. Wij hebben er voor gekozen om onze prijzen zo laag mogelijk te houden en de verzendkosten los te berekenen in plaats van in onze artikel prijs. Transparant winkelen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling toe!
Ik had keurig alles besteld via de website was redelijk vlot ging. Kunnen nog wel een paar UI changes gemaakt worden om het sneller en gemakkelijker te maken. Daarna kreeg ik bevestiging dat alles 1-2 werkdagen na bestelling zou worden afgeleverd. Dit duurde echter ruim 7 werkdagen zonder enige opvolging. Dit kan en MOET beter. Omdat ik zelf ging mailen kwam ik erachter dat er nog iets in de back order stond, maar dit zou je ook naar de klant kunnen en moeten communiceren. Dan voorkom je veel ergenis. Kortom: ruimte voor verbetering!
Hoi Wilfred, nogmaals sorry! Uiteraard brengen wij normaliter onze klanten hiervan op de hoogte. Hopelijk kunnen we je de volgende keer laten zien dat het gaat zoals we beloven. Bedankt voor je beoordeling.
In combinatie met de OFM winkels is het kopen via de OFM webshop makkelijk en snel vooral omdat er bijna geen winkels in Noord-Nederland is van OFM and Lelystad helaas destijds gesloten is.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Paul! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Alles loopt zeer goed van bestelling tot uitlevering
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Edward! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Fijn winkelen, door de ruime keuze, en goede prijzen.
Bedankt voor het mooie cijfer Rene! Graag tot de volgende keer!
Het is zeker de moeite waard om de aanbiedingen af te wachten. De kwaliteit is namelijk goed.
Bedankt voor het compliment Martin! Veel plezier van je bestelling gewenst!
Goed verpakt, mooie kleding en netjes bezorgd.
Bedankt voor de vijf sterren, Will! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!
Broeken besteld na paswijzer voor juiste maat. Levering was snel en betrouwbaar geleverd op afgesproken tijd. Super service.
Bedankt voor het mooie cijfer, Peter! Veel plezier van je aankoop gewenst!
online besteld, ofm doesburg afgehaald. online de maat vastgesteld en besteld , 3dagen later afgehaald . ben in de winkel uitstekend geholpen en mocht daar passen. ben zeer te vreden
Wauw, wat geef je ons een leuke beoordeling Dick! Heel veel plezier van je aankoop gewenst en graag tot de volgende keer!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC