Vaker besteld bij OFM en altijd correcte afhandeling, ook met retouren.

Erg goed

Vriendelijk en service verlenend.

Prettige webshop met ruim aanbod

Ook goed aanbod in lengtematen!

Langere levertijd dan beloofd

Ondertussen wacht ik al 12 dagen op mijn levering terwijl bij de bestelling 1 à 2 werkdagen werd aangegeven. Na een week besloten om contact op te nemen met de klantendienst en kreeg diezelfde dag nog reactie. Ondanks vriendelijk en onderbouwd antwoord, wacht ik nu nog steeds op mijn pakket. Iets meer proactieve meldingen bij afwijking van beloofde levertijd zou 1 à 2 sterren meer waard zijn...

Mooi en kwalitatief product, perfect geleverd.

Goed product snel geleverd.

Zoals altijd weer een mooi kwaliteits product weten te bemachtigen tegen een prima prijs .altijd zeer blij mee . Helemaal TOP!!!

Zoals het moet

Zoals het moet

Te lange levertijd

Te lange levertijd

Een artikel bleek na de bestelling toch niet op voorraad

Bestellen zelf verliep soepel, maar wel irritant dat je niet kunt filteren op jouw maat zodat alleen de broeken in beeld komen die op voorraad zijn in je maat. Toen bleek ook dat een broek die ik besteld had toch niet in mijn maat aanwezig was waardoor ik na de bestelling niet alles opgestuurd kreeg. Jammer!

Klasse

Ging redelijk snel en redelijk snel retour gedaan ,maak niet uit prima

Mooi shirt, prettig geprijsd, correct geleverd.

Het overshirt dat ik heb besteld ziet er mooi uit. En de prijs is zeer redelijk. Het duurde echter een paar dagen voordat het werd verstuurd., veel langer dan bij de gemiddelde andere online verkope. De bezorger was DHL, waarmee ik zeer slechte ervaringen heb: pakjes worden laat, niet of op het verkeerde adres bezorgd. DHL-bezorgingen laat ik daarom tegenwoordig via een bezorgpunt lopen. Dat geeft wel extra oponthoud. Only For Men zou er verstandig aan doen een andere bezorger te gebruiken, bijvoorbeeld PostNL.

Zeer uitgebreid assortiment

Als de kleding in het winkelmandje ligt lukt het vaak niet om bij betaalsite te komen. Moet dan helaas annuleren. Probeer dan op andere telefoon of IPad en dan lukt het meestal wel. Niet echt handig zo.

Mooie stijlvolle kleding snel en makkelijk geleverd.

Als ik iets speciaals wil wat ik langere tijd kan dragen ga ik naar de webwinkel van "OFM". Daar slaag ik altijd. Binnen enkele dagen heb ik het product in mijn bezit.

Snelle levering en mooie producten

Prima shirt

Alles is prima verlopen maar ga AUB weg bij de bezorger DHL wat een stelletje verschrikkelijke eikels bezorgen verkeerd zeggen dat je niet thuis bent heel eng bedrijf. Ben ook goed geholpen door jullie service medewerker top.

duidelijke site en snelle levering

prima produkten

Heel goed en de bestelling heel netjes en goed verzorgd jas in een hoes heel netjes

Altijd goed!

Beste shop!

Goed en makkelijk

Fijn en makkelijk winkelen

Goede service, prompte levering

Eenvoudige manier van kiezen en bestellen.

De app en bestellen werkt niet geheel, bij een selectie van broeken.

De ervaring met de App is niet altijd goed, iedere keer kom ik bij een andere item en of klop het geldbedrag niet, vooral bij de filterfunctie werkt deze niet optimaal. Al een paar keer gehad dat de keuze van broeken niet uitgevoerd kon worden en of niet in het bestel overzicht stond. Dan maar naar de winkel en daar passen en kopen, dat is super.

Helemaal prima

Besteld en snel geleverd

Misser

Ik ben een vaste klant bij OFM. Online T shirt Boss besteld. Bij afhalen in Doesburg bleek in mijn pakket een jas te zitten. Pickfout. Kan gebeuren. T shirt zou naar mijn prive adres worden verzonden. Nog steeds niets ontvangen. Wanneer ontvang ik mijn bestelling. Marcel Heitkamp Daltuin 24 7041 CH ‘s-Heerenberg 06 27570342

Enrhousiast

Een duidelijke makkelijk overzicht van alle artikelen met diverse filters, om je keuze nog efficiënter te maken.....om vervolgens de bestelling goed en snel af te ronden!

Erge snelle afwikkeling. Prima

Enige kleine aanbeveling. Iets meer communicatie mbt de betaling. Vooral na het overmaken van het geld, zou het mooi zijn om een confirmatie te krijgen voor het ontvangen van het geld van OFM zijde naar de klant toe.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC