Wordt netjes op de hoogte gehouden van de status
Bedankt voor je beoordeling, Maurice! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Geweldig eindelijk een mannen winkel gevonden .
Wauw wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Jannie! Leuk dat je eindelijk een geschikte winkel hebt gevonden. Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, OFM. Customer Support
Bestellen en betalen ging prima. De levertijd zou 1 of 2 dagen bedragen. Omdat ik na een week nog niets had ontvangen heb ik OFM gebeld. Daarna duurde het nog 2 dagen totdat mijn bestelling werd afgeleverd. Zo hoort het dus niet te gaan!
Beste Gerard, Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als OFM. doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop! Met vriendelijke groet, OFM. Customer Support
Zie boven
Bedankt voor je beoordeling! Graag tot een volgende keer!
Bestelling geplaatst omwille van twee overhemden. Daarbij drie stropdassen besteld. Na enkele dagen krijg ik bericht dat één overhemd niet leverbaar is, vervolgens volgt het bericht dat het andere overhemd ook niet leverbaar is. Maar de stropdassen zijn onderweg hoor! Jammer dat de webshop niet met alternatieven komt of contact opneemt om te vragen of zij de bestelling moeten aanpassen/annuleren alvorens te verzenden. Uiteindelijk bestelling geretourneerd, tweemaal verzendkosten betaald en geen overhemd verder.
Beste Thomas, Allereerst wil ik je bedanken voor je review. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke OFM. winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected]
Bestelling correct verwerkt : duidelijk aangegeven dat levering via de winkel enkele dagen langer duurt dan via pakketbezorging, daarna bericht dat bestelling gearriveerd is in de winkel. Bij ophalen vragen alle verkopers/-sters of ze je kunnen helpen. Eerst passen in de winkel geen probleem. Artikel in draagtas en klaar. Prima ervaring
Bedankt voor de mooie beoordeling, Arnold! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Goede kleding, mooie prijs... goeie communicatie, top levering..
Bedankt voor de mooie beoordeling, Peter! Graag tot de volgende keer!
Bedankt voor het mooie cijfer, Stefan!
Mooie aanbiedingen, goeie kwaliteit en vlotte levering! N aanrader voor iedere man die niet van winkelen houdt!
Wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Yvonne! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Gewoon kwaliteit merken bestellen en snel bezorgd.
Bedankt voor je beoordeling, Piet!
Prima bedrijf met snelle service,
Hartelijk dank voor je review Anneke!
Ik koop weleens wat bij andere websites, maar dan zit het net even anders dan wat eerder gekocht heb van een bepaald merk. Bij OFM is het altijd goed
Leuk dat je bij ons zo fijn slaagt David! Mocht je nog iets missen bij OFM, geef dit dan aan. Ruimte voor verbetering is er altijd.
Snel geleverd en mooi shirt. zeer tevreden.
Veel draagplezier toegewenst Durk!
Altijd goede ervaring zowel in de winkel als online. Zeker nu er een nieuwe website is. Zeker een aanrader om eens een winkel binnen te stappen.
Bedankt voor je leuke beoordeling Roel. Wij zien je graag in onze winkel én online shop!
Kreeg goed advies.
Hi Clemens, fijn dat je naar wens bent geholpen. Hopelijk tot de volgende keer!
vandaag bestellen zou morgen bezorgen kunnen / moeten zijn
Hè wat jammer dat je een langere levertijd had Tom. Wij streven er inderdaad naar om dit steeds sneller te bezorgen!
Alle maten en soorten, kwaliteit is prima.
Bedankt voor het prachtige cijfer!
Fijne webshop, snelle correcte levering
Bedankt voor je beoordeling Paul!
Handig bestellen en vlotte verzending. Min puntje is dat ik bij de omschrijving mis of de kleding groot of kleiner uit valt. Zou ook handig om te vermelden lengte model en kledingmaat dit hij aan heeft.
Hoi JTJ, wij nemen je punt mee in ons overleg! Wellicht kunnen we dit inderdaad aanpassen in de toekomst.
Pakket niet ontvangen. Na hun contact met dhl hebben ze laten weten het pakket in de lobby hebben gelegd. Ik heb nogmaals aangegeven dat ik hier geen toestemming voor gegeven heb. Hierna nooit meer wat gehoord
Hoi Roy, heel vervelend dat je pakket niet juist is afgeleverd. Nadat je contact met ons hebt opgenomen, hebben wij even gespard met je over je bestelling. Per e-mail gaf je aan nog even na te vragen bij de conciërge of hij iets had ontvangen. Hier hebben wij geen terugkoppeling op ontvangen, wat voor ons bevestiging leek dat het pakket binnen was. Hierna gaf je na enkele dagen aan dat wij niets van ons lieten horen. Dat vinden wij uiteraard jammer omdat wij anders veronderstelden. Gelukkig heeft mijn collega je vandaag te woord gestaan en gaan wij zo snel mogelijk een nieuw pakket naar je toe sturen!
Goede website. Makkelijk te vinden en erop te surfen.
Bedankt voor je beoordeling Rob!
Bedankt voor de vijf sterren, Theo! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Duidelijk opgezette website met kwalitatief goede kleding.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Herman! Graag tot een volgende bestelling!
Gegevens op de site komen niet overeen met de werkelijkheid. Ik had zomerjassen besteld, maar bleken jassen voor herfst of lente. Per saldo bijna € 9,- kwijt
Beste Joan, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat de jas anders was dan je had verwacht. We proberen op de website je een goed advies te geven. Echter blijft dit een uitdaging. Desondanks hopen we je snel terug te zien
Kleding laten afleveren in de winkel, daar gepast en een item achtergelaten. Dit item werd direct verrekend met een item wat ik in de winkel vond. Super handig.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Mark! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC