Duidelijke website

Website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken

Snel en goed verzorgd

Ik heb precies ontvangen wat ik heb besteld. het was er snel en verzorgd.

Fijne site

Meerdere bestellingen gedaan, altijd tevreden!!

Bestellingen in de webshop, altijd correct. Winkel is fantastisch, goede merken, je kunt in 1 keer alles shoppen!! Bijpassende schoenen, het totale concept is aanwezig. Broek moet korter gemaakt of andere wijziging, wordt meteen, als er tijd is, uitgevoerd. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Adviseren je goed, werken met plezier aan je nieuwe outfit. Kopje koffie, watertje is altijd zeer fijn. In 1 woord, fantastisch!!! Tot de volgende keer

Snel en correct

Prima jeans, snek bezorgd

Duidelijke website, mooie aanbieding, snelle bezorging

Altijd goed

Precies volgens afspraak geleverd en daarna een artikel geruild i.v.m. verkeerd bestelde maat.

Fijne ervaring. Spullen besteld en het juiste geleverd gekregen

Fijne site. Overzichtelijk. Goede levering

snelle service , alles op tijd .

Alles keurig op tijd geleverd .

Conform verwachting

Gewoon goed gedaan

Fijn overzichtelijke site en mooie acties.

Ik Kom zeker weer terug

Veel keuze, correcte levering.

Gemakkelijk winkelen, veel merken . Bestel er vaak.

De website is duidelijk en alles verloopt juist en snel

Duidelijk en vlug

Te laat leveren

Leveren te laat komen hun belofte niet na

Snelle levering van gebruikt artikel

Website lastig. Met name na invoeren kortingscode niet verder kunnen op telefoon. Later wel gelukt op pc. Geleverd artikel had vlekjes. Is retour gegaan na contaxt met klantenservice. Vriendelijke en behulpzame dame klantenservice.

superservice

correct, snel en kwaliteit.

Prima spullen alleen de levering is zo traag

Alles netjes geleverd zoals besteld alleen de levering is zo traag en niet echt conform 2023 tijden. Ik zou echt volgende dag levering verwachten of uiterlijk de dag daarna. Maar niet pas na 3 dagen, dan kan je echt net zo goed naar de winkel zelf om het te halen.

Dik tevreden

Webwinkel was gemakkelijk te gebruiken. Levering was goed te volgen. En ik werd goed geholpen bij de winkel waar ik mijn bestelling kon ophalen.

Fijne overzichtelijke webshop

Makkelijk filters te maken om zo het zoeken naar het juiste item te vergemakkelijken

Zeer goede klantenservice

Bestelling gedaan, kortingscoupon werkte niet meer dus gebeld met de klantenservice, deze bleek verlopen maar er zou een nieuwe aankomen. Ze hebben veel tijd voor me genomen en de nieuwe code uiteindelijk vervroegd zodat ik die kon gebruiken. Helaas was het bestelde item te klein en door retoursturen korting kwijt maar even gebeld weer en een andere maat kunnen bestellen met dezelfde kortingscoupon opnieuw geactiveerd. Topservice door de zeer professionele en vriendelijke klantenservice! Voor het winkelpersoneel geldt overigens hetzelfde!

Zeer slecht

Voor 2e keer iets besteld wat uiteindelijk niet meer voorradig bleek te zijn en gedwongen werd nu een duurder product te bestellen.

Goede keuzemogelijkheden

De aanbevolen maathulp klopt niet.

Geweldig goed geholpen Broek was precies wat we zochten Goede klantenservice Voor mij de ideale winkel Grote klasse

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC