Winkel: 9 / Online: 4

Prachtige, ruim gesorteerde fysieke winkel (in ieder geval filiaal Alkmaar). Erg fijn dat merk Denham in assortiment zit (als ook oa Genti, Boss, Cast Iron). Met online bestellen heb ik echter geen goede ervaring. Aanbod is niet altijd beschikbaar/niet realtime. Ik houd het voortaan bij bezoek fysieke winkel.

Bestelling nog niet ontvangen!

Bestelling nog niet ontvangen! Bestelling inmiddels ontvangen.

Prima webshop!

Goede website met de juiste zoekfilters en veel keuze. Overzichtelijk en makkelijk bestellen. Snel en goed geleverd.

Ruime keuzes ✨zeer goede ✨merken een aanbeveling

Word altijd goed geholpen

Goede communicatie snelle levering

Alles naar wens verlopen

Goede aanbiedingen met een prima kwaliteit

Mooie kleding, goede aanbiedingen prijs/kwaliteit verhouding Verzending zou wel wat sneller kunnen

Top zaak,.. alles in één

Fantastisch geholpen

Super goed geholpen en goed geslaagd

Wij zijn zeer goed geholpen door John. Hij werkt in Reuzel. Een hele fijne locatie waar ze alle tijd voor je hebben en je geven wat je zoekt. Ook krijg je tijdens het shoppen een lekker drankje. Dit doet de mens goed. Een echte aanrader.

Goede voorlichting in de winkel

Doordat de maat niet beschikbaar is in de winkel, het via de website besteld.

perfect

Goede kwaliteit en perfecte pasvorm.

Heel snelle vlotte service en snelle levering

Waardeloos

Vest besteld en na orderbevestiging 6 dagen hun gemaild . Binnen een kwartier antwoord met excuses het duurt iets langer dan normaal. 4 uur later een mail dat ze het toch niet kunnen leveren binnen. 5 dagen krijg je je geld retour

Top kwaliteit kleding voor acceptabele prijs, ruime keuze, snelle levering en geen gedoe als je iets toch onverhoopt retour moet sturen. Geweldig!

Koopje gedaan

Mooie aankoop

Snelle levering, en perfecte service

Mooie collectie, voor elk wat wils

Mooie collectie, vriendelijk, behulpzaam personeel,

Gemakkelijk en vertrouwd winkelen vanuit huis!

Gemakkelijk en vertrouwd winkelen vanuit huis!

Een goede en vlotte service bij het bestellen van mijn kleding.

Top producten tegen een aantrekkelijke prijs!

Hoge kwaliteit producten! Een tabel op de website met de metingen van de overhemden had mij een retour bespaard, maar gelukkig kon ik nog dezelfde producten in een kleinere maat bestellen.

Van bestellen ( vest) tot afleveren alles ging uitstekend!

A

Waarom krijg ik om 4.55 een mail om te vragen naar mijn mening. Midden in de nacht, paas ochtend nog wel. Belachelijk

Duidelijk bestelproces, levering op tijd, kleine onduidelijkheid in comunicatie

Zoals de titel zegt. In de bestelbevestiging staat dat levering wacht totdat het laatste artikel beschikbaar is. Maar ik kreeg toch een deellevering. Ik was daarvan niet op de hoogte, dus dacht ik dat de levering niet goed was gegaan. Laatste product een dag later ontvangen, dus verder prima

Super snel en mooie website

Het is prima maar vind het jammer dat de website niet continu alles bij houd. Nu had ik een mooie trui besteld en deze was op voorraad maar helaas uitverkocht en zo staan er meerdere kleding op en dat maakt het zeer verwarrend. Dus zorg dat de website up toe date is.

Duurt lang, niet alles geleverd en terugstorten duurt te lang

Ruim een week op bestelling gewacht. Toen bleek een van de artikelen niet leverbaar. Vervolgens wachten op terugstorten. Tot moment van schrijven nog niet ontvangen.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC