Een shirt was niet meer leverbaar. Kreeg netjes een mailtje. Was echt super geregeld. Site is ook echt super. Ga zo door
Hartelijk bedankt voor het compliment, Rick! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Snel en keurig bezorgd!
Bedankt voor de vijf sterren, Lam! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Levertijd stond op twee werkdagen. In de praktijk duurder het langer.
Beste Erik, hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als OFM. doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop!
Bestelling gedaan . Staat bij op voorraad. Vraagje via e-mail waar blijft mijn bestelling krijg je als antwoord is niet op voorraad. Beetje jammer
Beste Ronald, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke OFM. winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een tegemoetkoming die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring!
Zocht nieuwe overhemden en vond een ruim assortiment in de stijl die ik zocht.
Bedankt voor de leuke beoordeling Dennis!
Zaterdagavond besteld en maandag in huis. Top!
Bedankt voor de vijf sterren Jeroen. Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Koop al jaren kleding en schoenen bij OFM.
Wat een leuke beoordeling geef je ons, bedankt Corald! Graag tot een volgende keer!
Tof, ernstig en de producten zijn goedkopper en de kwaliteit
Bedankt voor je mooie review Gael! Veel plezier met je aankoop gewenst
goede kwaliteit
Bedankt voor de mooie beoordeling Adrie, hopelijk zien we je snel weer!
Paar coltruitjes besteld en zoals gewoonlijk weer razendsnel geleverd en alles in orde.
Bedankt voor je leuke beoordeling, Chris! Graag tot de volgende keer!
Altijd dik tevreden met de bestelde producten.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Pieter! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot de volgende keer!
Helaas ging het niet helemaal zoals verwacht, blijkbaar was het nodig om het factuur/bezorgadres opnieuw in te geven, anders kom je niet verder in het bestelproces. Samen met de ondersteuning van de klantenservice de bestelling kunnen afronden. Verder zeer tevreden over OFM.
Bedankt voor je beoordeling, Ger! Goed om te horen dat het uiteindelijk is gelukt om de bestelling af te ronden!
Vind dat het artikel slecht verpakt was slecht open te maken .!zo in een doos zonder zak er om heen ! Gevaarlijk om je artikel te beschadigen . Was de vorige keer beter !
Beste Edith, bedankt voor je beoordeling en feedback. Wij gaan deze meenemen zodat wij onszelf in de toekomst kunnen blijven verbeteren!
Heel erg tevreden en de bestelling binnen twee dagen thuis
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Willy! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Webshop werkt prima artikelen vlug binnen
Bedankt voor de vijf sterren, Gerlene! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Compleet andere product ontvangen dan dat ik heb besteld. Onbegrijpelijk!
Beste Alex, bedankt voor je beoordeling. Wat ontzettend vervelend dat je artikelen hebt ontvangen die je niet hebt besteld! Zou je hierover contact op willen nemen met onze klantenservice? We helpen je graag verder!
My partner choose 2 x Shirts with 1 on 50% discount and OFM very conveniently decided to cancel the order for the shirt that was on discount! Never again am I buying from this site.
Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke OFM. winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een tegemoetkoming die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected]
Mijn man had een broek aan en die was te strak want dat was het model ik vroeg om een broek die wijder was .dat had ze niet alle broeken waren strak ik vond dat vreemd .ik heb later op de site gekeken en daar stonden allerlei modellen wel vreemd gr evie
Beste Evie, bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet geslaagd bent in de winkel! Het aanbod kan inderdaad per winkel verschillen, hierdoor kan het aanbod online wat groter zijn. Onze excuses voor het ongemak!
Dus nog even afwachten.
Bedankt voor je beoordeling! Wanneer je een bestelling naar de winkel laat bezorgen komen hier 2-3 werkdagen extra bij. Wij proberen deze extra levertijd altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren, onze excuses als dit niet duidelijk voor je was. De bestelling zal morgen klaarliggen in de door jou gekozen winkel!
Had helaas geen te hd om naar de mooie winkel ononderbroken hanzestad Doesburgtv gaan. Dus was online een mooie mogelijkheid.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Martin! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Bestelling gedaan. Week later zou het niet meer op voorraad zijn. Webshop niet op orde.
Super mooie site, heel overzichterlijk, top aanbod ook voor de mannen die langer en wat voller zijn
Bedankt voor de vijf sterren, Bart! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Alles op 1 site Goede merken Snelle levering Top
Bedankt voor je mooie review, J.P.! Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer!
I followed your instructions on how to order accordingly to your advice on measurements and I gave your platform my exact numbers, but the pants was too small for my husband. I will not return it, I have given it to our son, but maybe you should advise clients to take a size large, as this style of pants fits tight and very small at the bottom. My happy is your typical Dutch man very tall with long feet, it’s very difficult to get your feet through the bottom of the pants. Very nice material and good quality.
Beste Clarita, Bedankt voor je review! Wij begrijpen je onvrede, want niks is vervelender dan wanneer blijkt dat je de verkeerde maat hebt besteld. Wij doen ons best om via diverse kanalen een zo persoonlijk mogelijk advies te geven. Helaas blijft dit ook voor ons, zeker op digitale afstand, een uitdaging. Hierdoor kan het voorkomen dat de bestelde maat toch niet zo perfect past als je had gehoopt. Eventueel helpen onze verkoopspecialisten in onze OFM. winkels je graag verder om de juiste maat voor je te bepalen, uiteraard staan onze klantenservicespecialisten ook altijd voor je klaar! Mocht je naar aanleiding van je review nog vragen voor ons hebben, dan horen wij het graag. Onze welgemeende excuses voor het ongemak, we hopen je snel weer te zien in één van onze fysieke OFM. winkels of online!
Prima shop, echter de maat berekeningswijze klopt niet Kwam op maat S uit, M besteld Mocht toch wel L zijn
Beste Ed, bedankt voor je review! Wij begrijpen je onvrede, want niks is vervelender dan wanneer blijkt dat je de verkeerde maat hebt besteld. Wij doen ons best om via diverse kanalen een zo persoonlijk mogelijk advies te geven. Helaas blijft dit ook voor ons, zeker op digitale afstand, een uitdaging. Hierdoor kan het voorkomen dat de bestelde maat toch niet zo perfect past als je had gehoopt. Eventueel helpen onze verkoopspecialisten in onze OFM. winkels je graag verder om de juiste maat voor je te bepalen, uiteraard staan onze klantenservicespecialisten ook altijd voor je klaar! Mocht je naar aanleiding van je review nog vragen voor ons hebben, dan horen wij het graag. Onze welgemeende excuses voor het ongemak, we hopen je snel weer te zien in één van onze fysieke OFM. winkels of online!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC