Prima shop, echter de maat berekeningswijze klopt niet Kwam op maat S uit, M besteld Mocht toch wel L zijn
Beste Ed, bedankt voor je review! Wij begrijpen je onvrede, want niks is vervelender dan wanneer blijkt dat je de verkeerde maat hebt besteld. Wij doen ons best om via diverse kanalen een zo persoonlijk mogelijk advies te geven. Helaas blijft dit ook voor ons, zeker op digitale afstand, een uitdaging. Hierdoor kan het voorkomen dat de bestelde maat toch niet zo perfect past als je had gehoopt. Eventueel helpen onze verkoopspecialisten in onze OFM. winkels je graag verder om de juiste maat voor je te bepalen, uiteraard staan onze klantenservicespecialisten ook altijd voor je klaar! Mocht je naar aanleiding van je review nog vragen voor ons hebben, dan horen wij het graag. Onze welgemeende excuses voor het ongemak, we hopen je snel weer te zien in één van onze fysieke OFM. winkels of online!
Kleding is goed terug te vinden, communicatie helder, snelle levering.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Renate! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Broek besteld met korting. Na dagen volgt bericht dat deze niet te leveren is. Paar excuus mailtjes gehad. Dit is de derde keer dat het mij gebeurd. Ook dagen daarna blijft via de site de broek gewoon aangeboden worden. Maar is helaas niet te leveren. Nu mij dit vaker overkomen is worden mijn ervaring hierover dus niet beter.
Beste Ronnie, bedankt voor je beoordeling. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke OFM. winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een tegemoetkoming die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected]
De foto’s en beschrijving kwamen niet overeen met de toegestuurde broek
Beste Arend-Jan, bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je de verkeerde broek geleverd hebt gekregen! Wij doen ons best om via diverse kanalen een zo persoonlijk mogelijk advies te geven. Helaas blijft dit ook voor ons, zeker op digitale afstand, een uitdaging. Hierdoor kan het voorkomen dat het bestelde artikel toch niet zo perfect past als je had gehoopt. Eventueel helpen onze verkoopspecialisten in onze OFM. winkels je graag verder om het juiste artikel voor je uit te zoeken, uiteraard staan onze klantenservicespecialisten ook altijd voor je klaar! Mocht je naar aanleiding van je review nog vragen voor ons hebben, dan horen wij het graag. Onze welgemeende excuses voor het ongemak, we hopen je snel weer te zien in één van onze fysieke OFM. winkels of online!
Ik koop regelmatig (Bommels) schoenen bij OfM. Ik heb een heel gangbare maat: 8,5. Toch is mijn maat van de (Floris) van Bommels vaak niet beschikbaar. De productinformatie is erg beperkt. Bijvoorbeeld de kleur staat niet op de site. Er zijn per schoen twee secties met productinformatie, waarbij kleur en breedtemaat toch vaak ontbreken. Ik heb tweemaal binnen een paar maanden een verkeerde schoen geleverd gekregen. Gisteren heb ik de tweede daarvan retour gestuurd. Bij één zo'n verkeerde levering liep ik een '2 voor de prijs van 1' actie mis.
Beste Paul, bedankt voor je beoordeling en feedback. Wegens een storing op onze website ontbreekt inderdaad bij een aantal artikelen de productinformatie. Uiteraard begrijpen wij dat dit erg vervelend is en doen wij ons best om dit zo snel mogelijk op te lossen! Onze excuses voor het ongemak!
Het laatste jaar alleen maar negatieve ervaringen gehad met het online bestellen. Duurt lang voordat spullen worden opgestuurd moet altijd bellen , daarna blijkt dat producten niet voorradig zijn .
Beste Marc, bedankt voor je beoordeling. Wat ontzettend jammer dat je niet helemaal tevreden bent over OFM.! Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke OFM. winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een tegemoetkoming die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected]
Bestellen ging soepeltjes en levering was snel. Binnen 36 uur afgeleverd. Kwaliteit van het geleverde zoals beloofd.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Arie! Graag tot een volgende bestelling!
mijn bestelling was perfect van maat,en prima kwaliteit,voor mij was dit een leuke ervaring,heb ondertussen jullie mooie winkel in sluis ontdekt.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Jeannot! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Duidelijke communicatie, correcte timing en een mooie jas. Graag opnieuw.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Guy! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Bedankt voor het mooie cijfer, Gerritjan! Veel plezier met je aankoop gewenst!
prima service kon het pakket in de vestiging Druten halen,en werd geholpen door de medewerkster die het pakket naar mijn scootmobiel bracht omdat het dragen een beetje moeilijk ging met de wandelstok.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
zeer goed
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Chris! Graag tot een volgende bestelling!
Levering zeer goed,
Bedankt voor de vijf sterren, Eric! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Ruime keuze , snelle levering en een goede service .
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Ton! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Helaas ging deze bestelling niet goed. Ik had wat besteld dat normaliter 2 tot 3 dagen later geleverd zou worden. Het duurde allemaal veel langer en ik kreeg ook niet alle artikelen. Ik heb er zelf naar moeten vragen wanneer het werd geleverd ed. De communicatie was deze keer niet goed. Volgende keer beter.
Bedankt voor de beoordeling en feedback, Wim! We gaan deze meenemen zodat we onszelf kunnen blijven verbeteren!
Snelle levering, mooi product tegen een hele scherpe prijs. Keurig netjes, dankjewel en heel blij mee!
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Jordy! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Fijn
Bedankt voor de mooie beoordeling Jan!
Kreeg de verkeerde kleur schoenen, kon ze terug sturen en kreeg direct mijn geld terug. 2x gebeld met de klantenservice supervriendelijk. Werd keurig via de mail geïnformeerd over de afhandeling van mijn retour zending.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Olga! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
ik had een colbert en een paar nubikk schoenen besteld. ik wilde de artikelen zelf op het hoofdkantoor ophalen, uiteindelijk kon ik alleennhet colbert ophalen en de schoenen zouden binnen 2 dagen bij mij thuis geleverd worden. uiteindelijk na 3 dagen gebeld waar ze bleven, en toen werd aangegeven dat ze nog in de winkel zijn en dat er in het interne systeem iets mis is gegaan maar dat ze die dag nog met pist meegaan. na 2 dagen zie ik op mijn bankrekening het bedrag van de schoenen terug gestort worden waar ik meteen over bel en krijg ik aam de telefoon te horen dat ze toch niet meer zijn.
Beste Mark, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke OFM. winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een tegemoetkoming die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected]
Bedankt voor de vijf sterren, Bernard! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
2 voor 1 aanbieding gekocht van een trui. Na 3 dagen het bericht dat een van de 2 artikelen niet leverbaar is. Heel apart dat zoiets in deze digitale tijd nog kan gebeuren. Was precies het artikel dat ik van de 2 het meest nodig had. Daarnaast is de mail zeer onduidelijk. De korting vervalt staat erin, waarin je zou kunnen denken dat de 2 voor 1 korting vervalt en je zou kunnen denken dus de volle prijs voor het andere artikel moet betalen. Daarnaast is de bestelprocedure erg onstabiel, de korting werd pas verrekend naar een aantal keer verversen van de site, op mijn mobiel was het onmogelijk. Ben benieuwd naar jullie inhoudelijke reactie. Gr, Sebastiaan
Beste Sebastiaan, bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je ontevreden bent! Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke OFM. winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. De korting waarvan je gebruik hebt gemaakt in jouw bestelling komt niet te vervallen, je behoudt dus de korting op het artikel wat wij wel kunnen leveren. In de eerder ontvangen e-mail vind je een tegemoetkoming die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected]
Goede webshop, makkelijk te bestellen en makkelijk te betalen Geen winkel meer in Helmond, dat is jammer omdat de maten anders kunnen uitvallen dan je denkt. Winkels hebben lang niet alles op voorraad, zeker aanbiedingen niet anders zou ik een winkel vaker gebruiken
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Jan! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Hartelijk bedankt voor het compliment, Ronald! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Prima collectie en snel geleverd!
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Anton! Graag tot een volgende bestelling!
Snelle levering en een geretourneerd artikel werd vlot afgehandeld. Aanrader!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Rob! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC