Best wel goed, alleen jammer dat toen ik een maat groter bestelde een heel ander model kreeg toegestuurd.
Beste John, bedankt voor je beoordeling. Ik zie dat je inderdaad twee verschillende modellen hebt besteld. Mochten we je hier in de toekomst mee kunnen helpen dan horen wij het uiteraard graag!
Prima webshop en goed te gebruiken. Bestelling was Donkervoort overhemd. Helaas is het label een soort plastic en kun je niet goed verwijderen. Gevolg is wel met strijken dat label loskomt en vast komt te zitten aan strijkbout. Veel ellende door goedkope oplossing in de vorm van kunststof label ik plaats van stof of verwijderbaar. Nu maar hopen dat strijken goed gaat. Al een overhemd zeer slecht
Bedankt voor je review en feedback Peter!
Bestelling was er snel. Verkeerde maat, retour sturen geen probleem en nieuwe juiste maat ook weer binnen 2 dagen geleverd. Ik ben zeer tevreden!
Wat fijn om te horen Sabrina! Veel plezier met je aankoop en graag tot snel!
Het is voor mij de eerste keer dat ik iets heb besteld bij OFM en het gaat gelijk fout, want ik heb niet ontvangen wat ik besteld heb. Ik heb dus een verkeerde bestelling ontvangen. Dat vind ik jammer!
Hartelijk bedankt voor je review. Onze oprechte excuses dat we je een verkeerd artikel hebben toegestuurd dat je niet hebt besteld. Wij hebben al contact gehad en zullen deze kwestie uiteraard voor je oplossen! Onze welgemeende excuses voor het ongemak!
De maatbulp werkte prettig
Wat fijn om te horen Raymond! Veel draagplezier!
Besteld woensdag 21:00, dus vrijdag geleverd. Helaas een product niet voorradig, maar overige producten zijn pas verstuurd op maandag (levering dinsdag).
Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als OFM. doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team OFM.
Betrouwbaar na bestelling snel geleverd.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Roger! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Ik ben heel blij dat ik geshopt heb bij OFM :) de sokken die ik besteld heb waren precies zoals omschreven en zoals te zien was op de foto's en de bezorging verliep soepel en snel. Ik ga in de toekomst zeker nog een keer shoppen bij OFM!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Perfecte service en bezorging.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Jos! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Super bedrijf
Bedankt voor de vijf sterren, Fred! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Vele mooie merken en zeer uitgebreid assortiment. Hulpdesk zeer behulpzaam. Webshop werkt niet prettig. Vaak problemen om order definitief te maken. Moet dan opnieuw inloggen met andere inlog of apparaat.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Richard! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer! We zijn druk bezig de website te verbeteren, mocht je ergens tegenaan lopen dan horen wij het uiteraard graag!
fijne ervaring
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Jacco! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Levering duurde meer dan 10 dagen. 1 bestelling werd geannuleerd na 7 dagen, omdat de voorraad op was. Voor mij de 1e en laatste x dat ik hier bestel
Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke OFM. winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een tegemoetkoming die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team OFM.
Ik had 2 broeken in de sale besteld, die er achteraf niet meer waren. Ik kreeg toen een heel leuk keukenshort opgestuurd. Leuke attentie, hoeft niet, maar zeer gewaardeerd.
Hartelijk bedankt voor het compliment! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Snelle levering, mooie aanbiedingen.
Bedankt voor de vijf sterren! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Goed en betrouwbaar.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Marinus! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Producteigenschappen niet altijd volledig duidelijk, bv soort materiaal (stretch of niet). Verder overzichtelijk en handig
Bedankt voor je mooie beoordeling Ton! We zullen je feedback meenemen, graag tot snel!
Jas werd meteen toegezonden. Beviel niet. Geld binnen week terug op rekening. Betrouwbare partner dus!.
Bedankt voor het mooie cijfer, Josephine! Graag tot een volgende keer!
duidelijke omschrijving op site en snelle levering
Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je bestelling gewenst!
Mooie merk kleding voor heren, en in de sale goed betaalbaar
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Marcel! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Overzichtelijke site, breed assortiment, fijn winkelen
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Gerard! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Duidelijke omschrijvingen. Het jasje wat ik besteld heb, heeft een hele goede pasvorm. Heel netjes!!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Marja! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Had 2 artikelen besteld en kreeg geen antwoord via de mail. Had ik vervolgens telefonisch geïnformeerd en mevrouw zei dat morgen alles verstuurd werd, want ze waren het nu aan het inpakken. Volgende dag 2x mail gehad dat beide artikelen niet meer leverbaar waren. Kortom helpdesk klets maar wat. Heel jammer dit!
Beste Paul, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke OFM. winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een tegemoetkoming die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team OFM.
Ik dacht dat maat L standaard was, maar deze was zo klein dat ik er niet in kwam. Dus weet bestellen en porto betalen.
Dankjewel voor je review! Wat jammer dat het artikel te klein is. Volgende keer mag je gerust even contact opnemen met de klantenservice voor meer informatie over de maatvoering. We wensen je alsnog veel plezier met je bestelling!
Bedankt voor je beoordeling Tony! Graag tot een volgende keer!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC