Goede schoenen alleen verkeerde kleur omschrijving. Er staat blauw maar is wel degelijk groen
Bedankt voor je mooie beoordeling Marc! Ik zie inderdaad dat de kleur omschrijving verkeerd op de website staat. We zullen dit aanpassen!
heb nu voor de tweede keer de zelfde jas besteld de eerste keer kreeg ik een bericht dat deze niet meer leverbaar was wat mijn niet logisch leek omdat ik deze in het weekend besteld had met 50 procent korting en deze op dinsdag nog op de site stond maar dan met 20 procent korting nu zijn we 4 weken verder staat deze jas er weer op nu met 44 procent korting weer besteld nu blijkt deze weer niet leverbaar te zijn voel me behoorlijk in mijn zak bescheten door jullie.groet een oude klant van jullie
Beste Ferrie, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Vrijdag besteld maandag geleverd prima!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Jo! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Website geeft geen actuele voorraden stand aan. Na bestelling blijkt dat product niet meer leverbaar is. Zoeken op maat filter werkt niet. Afhandeling niet leverbaar product door klantenservice prima. Ruilen via klantenservice prima. Leveringstijd producten redelijk lang. Producten prima, erg tevreden over.
Beste Marijke, bedankt voor je beoordeling! Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor.
Prima geregeld
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Jeroen! Graag tot een volgende bestelling!
Op zoek naar kleding in de juiste maat, heb je snel het juiste kledingstuk gevonden. De filters voorkomen een lange zoektocht. Prettig dat de keuze ook de bestaande voorraad toont. Bijzonder deze keer dat ik het laatste exemplaar in mijn maat in donkerroze heb besteld en dat deze in het groen werd afgeleverd! Inpakker kleurenblind?
Beste Ton, Onze oprechte excuses dat we je een verkeerde kleur artikel hebben toegestuurd dat je niet hebt besteld. Ik zou je willen vragen om het verkeerd geleverde artikel naar ons terug te sturen en op het retourformulier aan te geven dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. We gaan proberen om het juiste artikel alsnog naar je te versturen, wanneer het artikel niet meer voorradig is ontvang je het bedrag terug op je rekening. Wanneer je geen bericht van ons ontvangt, betekent dit dat we je retourzending aan het verwerken zijn. Wanneer wij verdere vragen hebben, zullen we contact met je opnemen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Onze welgemeende excuses voor het ongemak!
Op zondag 26 februari heb ik online een bestelling gedaan van € 388,00 waarbij ik de winkel in Waalwijk heb gekozen om af te halen. Tot op heden nog niets gehoord/gezien……
Beste Jeffry, wat vervelend om te horen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Ik zie dat je bestelling sinds 5 maart klaar ligt om opgehaald te worden. Onze excuses dat je hierover geen e-mail hebt ontvangen. Ik heb je deze zojuist alsnog gestuurd. Je kunt je bestelling dus ophalen!
Als je een artikel gevonden hebt en je wilt deze kopen doe het in de winkelwagen betaal en twee dagen later is je artikel in huis.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Eric! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Goede bestel afhandeling.
Bedankt voor het compliment en het prachtige cijfer 10 Dirk!
Ik heb een shirt besteld. Dit was er precies zoals gezegd de dag erna.
Fijn om te horen Ineke. Veel plezier met de aankoop toegewenst.
ben zeer tevreden
Het doet ons goed te horen dat je zo tevreden bent Eddy! Bedankt!
Broek besteld en opgehaald in de winkel. Daar de broek meteen gepast, zodat als die niet paste we hem meteen terug konden sturen. Super netjes geholpen in de winkel.
Ons winkelpersoneel is getraind om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Leuk dat je hier gebruik van hebt gemaakt. Tot ziens bij Only for Men!
Zeer tevreden met de afhandeling van mijn bestelling. Klantenservice reageerde direct op mijn vraag en heb vervolgens binnen 3 werkdagen mijn bestelling kunnen ophalen in de winkel. Super tevreden met mijn bestelde broeken.
Fijn dat alles naar wens is verlopen Alwin. Veel draagplezier toegewenst en hopelijk tot de volgende keer.
Bedankt voor de vijf sterren, Michel! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Er gaat wat mis in het verzendingsproces. Als klant moet je dan zelf contact opnemen. OFM signaleert dit blijkbaar niet zelf. Berichtgeving blijft uit. Ik had contact met Romy en Danique van de klantenservice en zij hebben dit zeer goed opgepakt. Wel merk ik op dat, gezien ook de slechte recensies, de verzending en de communicatie beter moeten.
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de service van onze klantenservice. Hier doen we uiteraard ons uiterste best voor. Bedankt voor de verdere feedback. We zullen dit meenemen en doorgeven aan de desbetreffende afdeling! Hopelijk tot een volgende bestelling!!
Hoi, Ik bestel wel vaker en altijd supersnelle bezorging. Heb verder ook geen klacht, maar als ik iets moet roepen is dat het met de laatste bestelling niet helemaal goed ging denk ik. Had namelijk keurig netjes op een donderdag voor 15:00 uur bestelling geplaatst en was ook bevestigd. Zou die morgen (vrijdag) moeten komen. Pakket is afgelopen dinsdag bezorgd. Normaal gaat dit sneller. Met vriendelijke groet, Mark
Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Ik wilde meer dan 2 stuks bestellen, maar dat lukte niet.
Bedankt voor je review Ad! Wat jammer dat het niet lukte om meer te bestellen op onze website. Hopelijk gaat dit bij een volgende aankoop wel goed. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt kan onze klantenservice je altijd assisteren.
Volgens afspraak geleverd. Keurig verpakt.
Bedankt voor je mooie review, Jan! Graag tot een volgende keer!
Prachtige trui, mooie kwaliteit.
Bedankt voor het mooie cijfer, Petra! Veel plezier met de nieuwe trui gewenst!
Heb hier geen klachten. Alles verlopen volgens afspraak
Bedankt voor de mooie beoordeling Eugene!
Reeds enkele aankopen gedaan via jullie webshop en tot hiertoe alles vlot verlopen.Ook met de levertijd.Marnick.
Bedankt voor je beoordeling Marnick! Veel plezier met je bestelling gewenst!
Fijne herenmodezaak met keuze om fysiek te winkelen in een van de filialen of online. Een aanrader met heel veel mooie merken in verschillende prijsklassen. Slagen moet hier geen probleem zijn.
Bedankt voor je mooie beoordeling Eric! Graag tot een volgende keer!
Online besteld maar kreeg geen bericht dat het in de winkel zou liggen.Gebeld en men vertelde dat het al in de winkel lag.Na 3 dagen gaan ophalen maar toe kwam het net binnen.Volgens mij is er iets met de website niet in orde want het bestellen op maat is mij een aantal keer niet gelukt
Beste Hennie, bedankt voor je beoordeling. Het wil inderdaad nog wel eens voorkomen dat onze mails in de spam box terecht komen. Wij zouden je dan ook willen vragen om deze in de gaten te houden! Voor nu veel plezier met je bestelling toegewenst!
We bestellen 3 broeken betaald en wel. Krijgen we eerst een mail dat 1 broek niet te leveren is, vreemd want je kunt het wel bestellen. Vervolgens komt er weer een mail dat er weer een broek niet te leveren is. Vreemd. Wel is het geld netjes terug gestort.
Beste Bert, Allereerst wil ik je bedanken voor je beoordeling. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. Indien je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Mocht je een nieuwe bestelling willen plaatsen, dan horen wij het graag, zodat wij je 10% extra korting op je volgende bestelling kunnen aanbieden (dit aanbod is 30 dagen geldig na ontvangst van deze e-mail). Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected]
De bestelde artikelen kwamen op de afgesproken datum en tijd. Artikelen voldeden aan de genoemde specificaties.
Bedankt voor de mooie beoordeling Peter! Veel plezier met je bestelling gewenst!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC