Goede schoenen alleen verkeerde kleur omschrijving. Er staat blauw maar is wel degelijk groen

kut

heb nu voor de tweede keer de zelfde jas besteld de eerste keer kreeg ik een bericht dat deze niet meer leverbaar was wat mijn niet logisch leek omdat ik deze in het weekend besteld had met 50 procent korting en deze op dinsdag nog op de site stond maar dan met 20 procent korting nu zijn we 4 weken verder staat deze jas er weer op nu met 44 procent korting weer besteld nu blijkt deze weer niet leverbaar te zijn voel me behoorlijk in mijn zak bescheten door jullie.groet een oude klant van jullie

Vrijdag besteld maandag geleverd prima!

Slecht functionerende website

Website geeft geen actuele voorraden stand aan. Na bestelling blijkt dat product niet meer leverbaar is. Zoeken op maat filter werkt niet. Afhandeling niet leverbaar product door klantenservice prima. Ruilen via klantenservice prima. Leveringstijd producten redelijk lang. Producten prima, erg tevreden over.

Netjes geleverd, kan wellicht iets sneller

Prima geregeld

Eenvoudige selectie

Op zoek naar kleding in de juiste maat, heb je snel het juiste kledingstuk gevonden. De filters voorkomen een lange zoektocht. Prettig dat de keuze ook de bestaande voorraad toont. Bijzonder deze keer dat ik het laatste exemplaar in mijn maat in donkerroze heb besteld en dat deze in het groen werd afgeleverd! Inpakker kleurenblind?

2 weken geleden besteld nog niets gehoord

Op zondag 26 februari heb ik online een bestelling gedaan van € 388,00 waarbij ik de winkel in Waalwijk heb gekozen om af te halen. Tot op heden nog niets gehoord/gezien……

Makkelijke site only for men.

Als je een artikel gevonden hebt en je wilt deze kopen doe het in de winkelwagen betaal en twee dagen later is je artikel in huis.

Zeer Betrouwbaar

Goede bestel afhandeling.

Prima site om online te bestellen

Ik heb een shirt besteld. Dit was er precies zoals gezegd de dag erna.

zeer tevreden

ben zeer tevreden

Goed geholpen

Broek besteld en opgehaald in de winkel. Daar de broek meteen gepast, zodat als die niet paste we hem meteen terug konden sturen. Super netjes geholpen in de winkel.

Super service

Zeer tevreden met de afhandeling van mijn bestelling. Klantenservice reageerde direct op mijn vraag en heb vervolgens binnen 3 werkdagen mijn bestelling kunnen ophalen in de winkel. Super tevreden met mijn bestelde broeken.

Goed opgepakt na negatieve ervaring

Er gaat wat mis in het verzendingsproces. Als klant moet je dan zelf contact opnemen. OFM signaleert dit blijkbaar niet zelf. Berichtgeving blijft uit. Ik had contact met Romy en Danique van de klantenservice en zij hebben dit zeer goed opgepakt. Wel merk ik op dat, gezien ook de slechte recensies, de verzending en de communicatie beter moeten.

Normaal snellere bezorging

Hoi, Ik bestel wel vaker en altijd supersnelle bezorging. Heb verder ook geen klacht, maar als ik iets moet roepen is dat het met de laatste bestelling niet helemaal goed ging denk ik. Had namelijk keurig netjes op een donderdag voor 15:00 uur bestelling geplaatst en was ook bevestigd. Zou die morgen (vrijdag) moeten komen. Pakket is afgelopen dinsdag bezorgd. Normaal gaat dit sneller. Met vriendelijke groet, Mark

Tamelijk goed

Ik wilde meer dan 2 stuks bestellen, maar dat lukte niet.

Volgens afspraak geleverd. Keurig verpakt.

Volgens afspraak keurig geleverd zoals beloofd

Prachtige trui, mooie kwaliteit.

Heb hier geen klachten. Alles verlopen volgens afspraak

Reeds enkele aankopen gedaan via jullie webshop en tot hiertoe alles vlot verlopen.Ook met de levertijd.Marnick.

Super winkel

Fijne herenmodezaak met keuze om fysiek te winkelen in een van de filialen of online. Een aanrader met heel veel mooie merken in verschillende prijsklassen. Slagen moet hier geen probleem zijn.

Ik ben dit niet gewend van Only for Men

Online besteld maar kreeg geen bericht dat het in de winkel zou liggen.Gebeld en men vertelde dat het al in de winkel lag.Na 3 dagen gaan ophalen maar toe kwam het net binnen.Volgens mij is er iets met de website niet in orde want het bestellen op maat is mij een aantal keer niet gelukt

Niet volgens afspraak geleverd

We bestellen 3 broeken betaald en wel. Krijgen we eerst een mail dat 1 broek niet te leveren is, vreemd want je kunt het wel bestellen. Vervolgens komt er weer een mail dat er weer een broek niet te leveren is. Vreemd. Wel is het geld netjes terug gestort.

De bestelde artikelen kwamen op de afgesproken datum en tijd. Artikelen voldeden aan de genoemde specificaties.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC