prachtige kwaliteit

Aangenaam verrast door het vest. Ietsje minder door de zwart tint van de jeans. Hij lijkt erg donkerblauw naast het zwarte vest.

Prima, snelle service

Na bestelling geplaatst te hebben, snelle levering en goed geïnformeerd.

Prima service en deskundig advies

Personeel is vriendelijk, deskundig en service is uitstekend.

Gemak en service

Fijne website met duidelijke info en afbeeldingen. Eenvoudige bestelprocedure en snelle levering.

Gewoon goed

Aardigemensen, snelle service

Waar blijft mijn bestelling? Wel betaald, 6 dagen geleden.

Niets ontvangen, wacht nog steeds

Met de bestelling is het goed

Kan over de spullen die ik besteld heb niets zeggen heb nog niets binnen of gehoord wanneer dat het komt

Redelijk

Gevonden wat ik zocht. Wel wat lastiger om het juiste te vinden

prettige behandeling van het personeel

prettige behandeling van het personeel

Veel keuze, goede prijs en kwaliteit, maar voorraad in webwinkel is niet accuraat

Bestelproces gaat makkelijk met veel keuze, maar 2 artikelen die ik kon bestellen bleken niet op voorraad, kreeg de eerste melding na 2 dagen, de tweede een paar dagen later

Prima service prima produkten

Prima aanbiedingen en snelle goede service

Rommelig

Na aankoop ontving ik na 2 dagen een mail dat mijn bestelling met DHL was verzonden. De mail bevatte echter geen track en tracegegevens. In een mail hier aandacht voor gevraagd. Toen bleek dat het pakket met mijn bestelling zoek was geraakt. Hierop is er een nieuwe bestelling aangemaakt, met nu wel track en tracegegevens die desgevraagd werden gemaild. Toen ik deze gegevens een dag later op de site van DHL invoerde bleek het nummer niet bekend te zijn. In een mail hier weer aandacht voor gevraagd. Als reactie kreeg ik toen bericht dat mijn bestelling al 4 dagen lag te wachten bij een afhaalpunt. Wel vreemd natuurlijk, bovendien vraag Ik me af of er inmiddels nog een pakket onderweg is, maar goed dat is niet mijn probleem. Toen ik het pakket afhaalde bleek mijn naam en mijn adres niet op het pakket stonden. Het duurde dan ook even voordat het pakket was gevonden. Het siert Only for men dat inmiddels 3 medewerkers excuus hebben aangeboden en uiteindelijk heb ik mijn bestelling ook ontvangen. Maar het lijkt me dat de interne organisatie van deze webshop niet op orde is. Temeer daar onlangs bij een andere bestelling de kortingscode niet bleek te werken.

redelijke kwaliteit voor een mooie prijs.

Goede ervaring, beide jassen paste perfect en de prijs was erg laag. Dus een erg goede deal voor de prijs.

TOP

Prijs kwaliteit gewoon een 10

Slecht.

Product 1 bleek na een week uitverkocht, product 2 laat al 10 dagen op zich wachten.

niet zo goed

Levering duurt veel te lang

heel goed bevallen

Voor herhaling vatbaar

Mooie overzichtelijke site

Makkelijk winkelen en mooie prijzen

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Kwaliteitsprodukt na 6 dagen goed en verzorgd afgeleverd. Communicatie over verlate levering is voor verbetering vatbaar.

OFM is een mooie winkel voor ieder wat wils, zowel casual als zakelijk

OFM is een toegankelijke winkel. Voor ieder wat wils, zowel casual als zakelijk. Mooie merkkleding en schoenen, met regelmatig aantrekkelijke acties. Online is het overzichtelijk winkelen, maar ik kom ook regelmatig in de winkel. OFM heb ik al diverse malen aanbevolen aan vrienden.

Prima service !

Overzichtelijke webwinkel , snelle en goede service ! Top :)

Online schoenen besteld voor mijn zoon. Mooi verpakt en netjes bezorgd Erg tevreden

Mooie kleding en correcte levering

Mooie kleding en correcte levering

Slechte voorraad informatie

Ik probeer meerdere dagen verschillende kledingstukken te bestellen, maar de voorraad klopt noiet

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC