Defect tiptop opgelost! (info kan beter)

Na 7 maanden werkt rits niet meer. Super nette en aardige afhandeling. Erg fijn en dank! Waar OFM het zichzelf en mij makkelijker kan maken is dat de informatie mbt de destijds betaalde prijs lastig is te achterhalen. - email met bestelbevestiging laat ander bedrag zien dan betaald - terugbetaling gaat nl. via Worldline Financial Solutions - terwijl de Betaling ging via OFM bv. via Ingenico Gelukkig zijn jullie mensen bij de Klantenservice superattent en responsief.

Makkelijk met soms wat hindernissen

Site loopt af en toe vast

Matige communicatie

Prima als een deel van mijn bestelling er blijkbaar niet meer is, maar waar een bezorgtijd van 1 a 2 werkdagen was beloofd, werd nu pas na een week te kennen gegeven dat de boxershorts er niet meer waren. Nu moet je eerst contact opnemen om als compensatie 10% korting te verkrijgen. Beter zou zijn om de volgende keer geen verzendkosten te hoeven betalen. Dan had ik gewoon boxershorts kunnen bestellen zonder dat het me 2x verzendkosten kost.

Value for money

Prima on line shop. Mooie producten tegen scherpe prijzen. Verder snelle levering

Website mooi maar presteert matig, klantenservice geweldig

zie mijn mailwisseling met klantenservice Mvg Paul van der Zee

Snelle levering netjes verpakt

Altijd tevreden over de levering en verpakking Met regelmaat leuke aanbiedingen

Altijd netjes op tijd

Leuke kleding voor betaalbare prijs

Snelle, juiste levering.

Twee mooie items gekocht. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Na bijna 2 weken nog niks ontvangen, 1 broek niet leverbaar en de andere al een week onderweg.

2 weken geleden 2 broeken besteld en betaald, na een paar dagen bericht gekregen dat 1 broek toch niet leverbaar was. De andere is na bijna 2 weken nog steeds onderweg. Heel slordig!

Levering is goed, wel 2x verzendkosten door jullie fout

Mijn levering was goed en een mooie aanbieding. Echter toen was 1 van de 3 bestelde productie niet leverbaar en via de site wel. Dan klopt er iets niet en moeten jullie toch even goed kijken hoe dit kan. Dan krijg ik wel een kortingsbon van 10%, na meerdere mails die echt heel onduidelijk waren. Ook doordat deze bon pas een dag later voor mij zichtbaar was. Ik dacht, als de bezorgkosten gedekt zijn door jullie probleem, prima. Maar die bon was niet geldig bij een aanbieding..... Mijn advies zou zijn, wees duidelijke, doe geen loze beloften met een bon die niet geldig is. Vergoed gewoon de bezorging, dan is het eerlijk, nu niet. Groet Sander. En ik kies nee bij de volgende graag omdat er geen optie is tussen Ja/Nee..... volgens mij is niemand zo zwart/wit hoop ik..... echt geen goed insteek van jullie!!

geweldig

veel keus goede service veel bekende merken

makkelijk, zorgvuldig, en snel.

Alles klopte dus: makkelijk, zorgvuldig, snel, en vriendelijk in de winkel.

goede webshop en winkel

Snel en vlot je aankopen doen en verder. Geen onnodige verleidingen

Goed!

Prima, snelle verzending, alleen voorraad op website klopt soms niet met de werkelijkheid. Dus sommige items niet meer leverbaar blijkt na bestellen!

Prachtige broek voor een mooie prijs

Tip van mijn zoon gekregen, broek besteld, keurig verpakt afgeleverd.

Prima, tevreden

Snelle levering en mooi overhemd..

Fijne zaak en webshop waar ij altijd slaag

Zowel op de website als ik de winkel is het heel fijn om te winkelen. Duidelijke foto's en in de winkel een lekker kopje.koffie met goede advisering.

Betalen voor leveren en retour is overdreven.

Ik was enigszins akkoord om de levering te betalen, want op de website stond ‘gratis retourneren’. Blijkt dit voor het retourneren in een winkel is! Laat je niet vangen en lees de kleine lettertjes. Eenzelfde kledingstuk besteld in 2 maten om zeker een stuk te kunnen houden. Krijg ik een bericht dat er een maat niet meer binnen is. Resultaat: het geleverde kledingstuk moeten terugsturen en 2x verzendingskosten moeten betalen.

Ook als het even misgaat lossen ze het razendsnel op

Er ging even iets mis bij de laatste bestelling. Een belletje en nog in dezelfde week was de volledige bestelling in huis. Goede en dus ook goede service

Middel

24 februari mail gehad dat de bestelling onderweg was en bij aflevering winkel (Rosmalen) duurt het 2 a 3 dagen langer en zou een mail ontvangen. Geen mail ontvangen maar wel een mail om Only for men te beoordelen. Bij vorige bestellingen altijd goed gegaan! Verders geen probleem

Niet goed. Correctie, ben weer helemaal blij.

Bestelling meer dan 1week oud en nog niet in de winkel. Vanmorgen gebeld en de mail gekregen dat de bestelling is afgeleverd in de winkel naar keuze. Echter in de winkel was niets ontvangen. Alles is naar volle tevredenheid opgelost.

mijn ervaring in de winkel en op de website zijn gewoon goed!!!!!!!!!!!!

Goed!

Goede producten en snel geleverd. Mooie sale.

Ik heb nog steeds niets ontvangen.

23 februari een bestelling geplaatst, 24 februari een mail dat het pakket verzonden is, maar is bij DHL nooit ontvangen en verwerkt. 1 maart een mail ontvangen dat het bij jullie retour was. Waarschijnlijk is het niet de deur uitgeweest bij jullie. Heb erover gebeld en een nieuwe bestelling geplaatst, hopelijk gaat het nu wel goed. Er staat wel bij riverty dat er 3.95 retourkosten zijn, ik neem aan dat die vervallen? Hartelijke groeten Marianne

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC