Al jaren bestel ik mijn kleding via jullie website en zoals altijd, snelle levering en Produkten voldoen aan mijn verwachtingen. Super dank en tot de volgende keer
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Alphons! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
na plaatsen bestelling, week moeten wachten voor ik reactie kreeg. Bleek dat de bestelde blouse plots niet meer voorradig was. Denk geleverd aan iemand die niet zolang hoefde te wachten. zodoende na dat bericht 2 dagen later pas het vest ontvangen. twijfel nog of dat ga retourneren
Beste Leo, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Artikel als getoond/omschreven en verwacht . Levering als aangegeven.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Patrick! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Bedankt voor de vijf sterren, Pieter! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Bij sommige artikelen staat niet bij wat voor een kleur het is,kleur van het artikel graag vermelden,is op een plaatje niet altijd goed te zien.
Bedankt voor je mooie beoordeling René! Bedankt voor de tip! We zullen je feedback intern meenemen.
het werd zonder problemen gebracht door de post
Bedankt voor je mooie beoordeling Willy! Graag tot snel!
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Erik! Graag tot een volgende bestelling!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Ric! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Er was een. Verschil van inzicht over korting. Dit werd gelijk recht gezet. Korting werd alsnog in mindering gebracht en snelle reacties van de klantenservice. Ben zeer tevreden en ga zeker meer gebruik maken van Only for men. Ik geef een dikke 9
Hartelijk bedankt voor het compliment! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service en veel plezier met je aankoop!
Mooie trui gekocht, voor een super leuke prijs! De levering was binnen 2 dagen. Helemaal top!
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Edward! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Correct en duidelijk
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Hans! Graag tot een volgende bestelling!
Voorraad webshop komt niet overeen met realiteit. Levertijd is langer dan wat wordt gecommuniceerd
Prima service, mooie overhemden
Hartelijk bedankt voor het compliment, Bart! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Mijn eerdte ervarimg met Only for Men, ik was blij verrast met de kwaliteit van de door mij bestelde jas. Zou zeker hier weer opnieuw kunnen bestellen.
Wat leuk om te horen Jos! Veel draag plezier met de jas!
Nog altijd geen bericht of ik artikel kan ophalen
Snel en goed geleverd
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Johan! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Ik had alles in mijn winkelwagen. Toen afrekenen met het account ingelogd. Dat lukte niet. Ik de chatbox geraadpleegd die kon mij ook niet helpen. Toen gebeld die mevrouw zei dat ik alles opnieuw moets invoeren. Apart ik heb toch een account met al mijn gegevens. Ik heb er een uur overgedaan om te kunnen afrekenen, ik had al de hoop opgegeven.
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat het lang duurde voordat je kon bestellen. Er zijn op dit moment geen storingen bij ons bekend. Wel is het bij ons bekend dat de website op sommige apparaten blokkeert door eventuele cookies. Wanneer dit gebeurd raden wij aan om uit te loggen uit je account en de bestelling te voltooien als gast. Hiermee opzeil je de blokkade. Onze excuses voor het ongemak, we hopen dit probleem snel te hebben opgelost!
goede merken kleding voor goede leuke prijzen
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Rober! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Wat ik er van verwacht als klant
Bedankt voor de vijf sterren, Henri! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Fijne en snelle afhandeling
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Dennis! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
heel goed
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Jan! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Duurde lang en uiteindelijk waren 2 van de 4 items niet op voorraad
Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop!
Veel keuze en goede kwaliteit.
Bedankt Ries, graag tot een volgende bestelling!
Alles naar wens!
Fijn Anna! Bedankt en graag tot ziens!
Perfect geregeld
Bedankt Jack!