Perfect!

Alles is in orde, wanneer een kledingstuk er toch niet is, word je op de hoogte gebracht en binnen enkele dagen je geld terug. Ook eventueel bij een retourzending. Goede service.

Topservice van de webshop!

Topservice van de Only for Men webshop. Overzichtige mail en link naar de webshop. Van daaruit direct naar het type artikelen dat ik graag wil hebben en van daaruit eenvoudig te bestellen en af te halen in een winkel naar keuze!

Voldoende keus. Makkelijk te bestellen en wordt snel geleverd. Tevreden!

Website werkt goed en de communicatie over aflevering is duidelijk. Bij het ophalen ook prima geholpen en nog een aantal andere artikelen aangeschaft!

De coltrui die ik gekocht heb is van goede kwaliteit en zit perfect. Levering was zoals afgesproken en aangezien dit mijn eerste ervaring is met Only for men blijft het zeker niet bij deze ene keer.

top

zeer goed

Webshop uitstekend, ik bestel geregeld. Goede aanbiedingen.

Geweldige webshop

Prima shop!!! Breed en diep assortiment

Het is dat ik geen tienen geef

Zowel bestelling als levering zijn prima en klantvriendelijk

Snelle levering. Prima

Weer prima en snelle levering

Moet wel erg wennen aan de vernieuwde website en hij lijkt trager

Goed ingelicht Vriendelijk personeel bij het afhalen in de winkel in Ede

Prettig ...

Duidelijke, overzichtelijke website waarin eenvoudig te kiezen en te bestellen. Levering binnen 1-2 dagen. Kleding bevalt goed (kwaliteit, etc.). Kortom: prettig!

De jas die ik heb besteld was snel binnen , goede service , Top

Fijne duidelijke website.

De website werkt super. Levering is ook altijd snel.Nooit problemen gehad goede winkel

Super goed

Winkel aanbod zeer goed, bestellen simpel, snel bezorgd.en goed verpakt. Artikelen waren precies goed. Kortom super!

Mooie kleding, trage bezorging

Kleding is top! Betalen voor de bezorging en trage levering is niet meer van deze tijd

Compleet

Ik kon snel vinden wat ik zocht voor een goede prijd

Snel en mooi verpakt

Snel, gemakkelijk en zonder problemen

Zie boven

Opnieuw perfect geregeld.

Mooie artikelen en heel snel geregeld. Ben heel tevreden.

Een mooie PME muts voor de helft van de prijs. Keurig bezorgd in de winkel en goed geholpen daar.

Gewoon prima!

Prima, zoals het hoort!

Prima ervaring

Altijd keurig op tijd geleverd netjes verpakt

uitstekend

aanbieding Lacoste, direct de volgende dag geleverd.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC