Op zoek naar een jas. Deze snel gevonden in het mooie aanbod van only for men. Besteld en snel geleverd naar volle tevredenheid.
Heel leuk om te horen Kees! Wij wensen je er veel plezier mee.
Deze winkel heeft alles voor mij onder 1 dak. En het personeel is kundig en vriendelijk. Daarom ga ik voor mijzelf iedere keer weer naar deze winkel.
Wij vind het leuk om je te zien Sander! Bedankt voor je beoordeling.
Alles. Volgens afspraak . Kwaliteit/ maat / bezorging .
Fijn dat alles naar wens is geweest Christien!
Bestelling vandaag op kunnen halen. Niet handig dat ze het verzoek om een review te geven sturen voor de bestelling kan worden opgehaald. Bestelling netjes verpakt bin de winkel op kunnen halen.
Hoi DJ! Je pakketje is 24 februari ingepakt en klaar gemaakt voor de interne vracht. Ons filiaal in Ede wordt op maandag voorzien van voorraad. Je pakketje zal dan ook vandaag aankomen in het filiaal! Als je kiest voor levering in een van onze winkels, dan verzamelen wij de pakketten en nemen die mee zodra wij de winkels gaan bevoorraden. Dat is in het geval van Ede 2x per week. Leuke van deze levering is dat wij geen verzendkosten berekenen, nadeel kan zijn dat het pakket dus soms wat langer kan duren voordat het geleverd wordt.
Original anmeldelse
Bestelling is nog niet binnen en ik krijg de vraag voor review. Bijna een week geleden besteld.
Na veel wikken en wegen toch maar een jas online besteld. Deze af laten leveren in winkel, om te passen en eventueel direct te kunnen retourneren. Verkoper Martijn bespeurde twijfel bij mn vrouw, over de maat van de jas en bood aan om even mee te kijken. Na 5 andere jassen die verkeerde kleur of maat hadden, bleef er één over doe wat duurder was. Hier is een net voorstel voor gemaakt. Samen met een wel passende jas, een extra jasje en een tevreden vrouw....de winkel uit. Helemaal...top! Hartelijk dank en de groeten!
Wat een leuke review! Top dat Martijn jullie heeft kunnen helpen en dat je tot een fijn compromis bent gekomen. Wij wensen jou veel draagplezier en je vrouw veel kijkplezier :-)
één week nadat de bestelling gedaan is komt er een mail dat 2 van de 3 bestelde artikelen toch niet op voorraad blijken te zijn. Als je iets via de webshop aanbied moet het ook op voorraad zijn.
Hoi Wim, wat vervelend dat er twee artikelen niet op voorraad waren. Ook wij vinden dit enorm vervelend. Liever hadden wij de artikelen aan je uitgeleverd. Het betaalde bedrag wordt spoedig aan je terugbetaald en wij hopen je in de toekomst als nog te mogen verwelkomen!
Ik heb op 15 februari drie truien besteld en betaald. Ik heb - vanwege het gemak - aangegeven dat ze geleverd konden worden via de plaatselijke winkel van Only for Men. Op 25 februari, tien dagen later, is mijn bestelling nog steeds niet geleverd. Terwijl dat toch in een paar dagen zou moeten kunnen. Ik begrijp sowieso niet waarom levering via de winkel langer moet duren dan levering rechtstreeks aan huis.
Hallo meneer Lambregts, in verband met carnaval was onze winkel in Oosterhout gesloten. Als Brabander klinkt het je vast bekend dat de winkels in Oosterhout grotendeels gesloten waren voor dit gezellige feest! Je pakketje wordt morgen, met de eerstvolgende interne vracht, bij het filiaal afgeleverd. Die dag zal je dan ook bericht ontvangen dat het pakketje voor je klaar ligt. Als je kiest voor levering in een van onze winkels, dan verzamelen wij de pakketten en nemen die mee zodra wij de winkels gaan bevoorraden. Dat is in het geval van Oosterhout 2x per week en in de carnavalsweek viel de levering dus weg. Leuke van deze levering is dat wij geen verzendkosten berekenen, nadeel kan zijn dat het pakket dus soms wat langer kan duren voordat het geleverd wordt.
Zeer tevreden van aangekochte broeken.!ook de snelle correcte levering !;
Heel veel draagplezier toegewenst Yvonne!
Kleding besteld en snel geleverd bij de winkel
Leuk dat je het pakketje opgehaald hebt in de winkel. Ook fijn dat er bij deze optie geen verzendkosten worden berekend!
Prima ervaring. Kleding voldoet aan wat wordt gemeld op de site.
Super te horen dat het zo goed is verlopen. Hopelijk tot de volgende keer!
Snel geleverd na bestelling en alles was goed van maat en kwaliteit. Blij met mijn aankoop.
Bedankt voor je leuke beoordeling!
Bestelling geplaatst. en snel geleverd.
Fijn dat je bestelling zo snel geleverd is. Hopelijk heb je veel plezier met je aankoop.
De informatie was perfect en een supersnelle levering. Bedankt daarvoor.
Veel plezier met je aankoop Paul!
Snelle levering, netjes verpakt, past perfect
Heel veel plezier met de aankoop Miranda!
Prachtige merken en leuke acties. zeer groot assortiment en een klantenservice die bij vragen zeer goed en snel te bereiken is. Snelle levering, voor 15 uur besteld ook echt de volgende dag in huis. De levering vind plaats in een verpakking die in tegenstelling tot veel andere bedrijven zeer compact is. Kortom zeer tevreden.
Wauw, bedankt voor je leuke review Conny. Je benoemt precies de punten waar wij het afgelopen jaar veel verbetering in hebben gemaakt!
Goed en vlot verlopen.
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen Ronald!
Alleen jammer dat bij het ophalen in de winkel de koffie belangrijker was dan de klant.
Jammer dat je dit zo hebt ervaren Johan. We nemen je puntje mee en gaan het bespreken met ons filiaal.
Mooi, fijn dragend en goedpassend product
Hoi William, fijn om te horen dat het product goed is! Hopelijk heb je er veel plezier van.
Laatste bestelling woensdagochtend j.l. nu zondag nog niet binnen.
Hoi Bert, zoals aan de telefoon uitgelegd hebben wij een kleine vertraging opgelopen! Je pakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!
Een tevreden klant, bestelling op tijd geleverd
Heel veel draagplezier toegewenst Janna.
fijne broek voor een mooie prijs
Veel plezier met je broek toegewenst Jan!
Hele duidelijke mooie webshop
Hartelijk dank voor je leuke beoordeling!
De aflevering en snelheid van bezorging door DHL is een minpunt. Het geleverde product is goed
Het doet ons goed om te horen dat alles naar wens is Pieter. Je punt over onze bezorgdienst nemen wij mee.
Klantvriendelijke webshop, dus makkelijk om iets te bestellen. Verpakking goed en stevig.
Super leuk om te horen Anja! Hopelijk tot de volgende keer bij Only for Men.
Mooie zaak vriendelijke personeel je word daar goed geholpen
Wat een leuke review Edwin. Veel plezier met je aankoop!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC