Slecht
Beste Klaas, bedankt voor je beoordeling. Riverty maakt op basis van verschillende factoren een klantenprofiel aan. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met je leeftijd, woonplaats, persoonlijke informatie etc. Hierdoor kan het inderdaad voorkomen dat het niet altijd mogelijk is om te betalen met Riverty. Jammer dat dit je ervaring bij Only for Men negatief beïnvloed!
Geweldige kwaliteit Geweldig personeel Keurig begeleid in mijn keuze en in nette, waarderende Nederlandse taal
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Frans! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Voorraadverschillen, waardoor artikel niet op voorraad bleek. Tweede artikel uit bestelling bleek beschadigd en zou vervangen worden, maar toch weer niet, want was niet voorradig meer. Meer dan een week bezig met informeren en veel verontschuldigingen. Staat in schril contrast met een winkelervaring in Ede afgelopen zondag.
Beste Roland, bedankt voor je beoordeling. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring!
Kan veel beter. Mijn 10% business Card korting ( is gekoppeld) maar werd niet per artikel afgeboekt zoals voorheen maar na diverse pogingen pas onder aan de streep. Blijft lastig. 3 artikelen besteld na 1 week krijg is pas de melding dat er 2 niet zijn!
Bedankt voor je beoordeling. Helaas is het niet meer mogelijk om de businesscard korting per artikel in het winkelmandje te tonen omdat wij een nieuw systeem hebben. Je ziet uiteraard nog wel de prijs inclusief korting zodra je deze opent op onze website!
Gewoon goed.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Theo! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Ik was al fan van het Campbell merk, nu heb ik jeans van mijn favoriete merk Pierre Cardin gekocht: perfect!
Bedankt voor het mooie cijfer Bram! Veel plezier met je bestelling gewenst!
Ik had een t-shirt met verkeerde maat gekregen maar zij hebben meteen de juiste maat gegeven foutje opgelost.
Bedankt voor je beoordeling Hussein!
Verzendkosten heen moeten betalen en dan ook nog de retournering! 7 euro kwijt voor niets. Halve bestelling kon ook nog niet eens geleverd worden. Nooit meer hier kopen.
Beste Erik, bedankt voor je beoordeling. Wij rekenen €4,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een Only for Men winkel laten verzenden. Wanneer je een online bestelling retourneert, mag je altijd zelf kiezen welke vervoerder je hiervoor benadert. Uiteraard heeft de vervoerder waar de webshop mee samenwerkt de voorkeur. In ons geval is dat DHL. Via DHL hebben wij voor onze klanten een gereduceerd tarief kunnen afspreken van €3,95. Om gebruikt te kunnen maken van dit gereduceerd tarief dien je het meegeleverde retouretiket te gebruiken bij je retourzending. De retourkosten van €3,95 worden door ons automatisch in mindering gebracht op het door ons terug te betalen retourbedrag. Het is eventueel wel mogelijk om je bestelling kosteloos te retourneren in één van onze Only for Men winkels. Bovenstaand is eventueel terug te lezen via de volgende link: https://www.onlyformen.nl/klantenservice/retourneren.html Ik hoop je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd nog even contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via: [email protected].
Vest besteld.. Maakte de verzenddoos open en lag mijn vest los in gekreukt zonder verpakking.. zaten ook een paar kleine vlekjes op dus waarschijnlijk al gedragen door iemand anders weer retour gezonden
Beste Mic, bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je het pakket op deze manier hebt ontvangen, dat is zeker niet de bedoeling! Onze excuses voor het ongemak.
Bedankt voor de vijf sterren, Jeanine! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Nav een mail met de vraag over tevredenheid het volgende. Ik, of eigenlijk mijn zoontje, is totaal niet tevreden. Zijn bestelde bodywarmer bleek op de site letterlijk spierwit. Eenmaal in ontvangst te hebben genomen deze gewoon crème, niet eens roomwit. Nagekeken op de site hoe wij deze konden omruilen. Hier doen OFM niet aan ??? Dus na verzendkosten te hebben betaald. Moet ik ook nog retour kosten betalen en bij de nieuwe bestelling nog eens verzendkosten. Pffff wat een klantvriendelijkheid NOT !!!! Dat was dus eens en NOOIT meer !!!! Bestel wel op sites waar ze de juiste kleuren aangeven en bij een afwijking of onjuiste maat wel normaal het product omwisselen om zo hun klanten tevreden te houden !
Beste Chanty, bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je ontevreden bent! In dit geval kan je het beste even contact opnemen met onze klantenservice, wij kijken graag met je mee naar een passende oplossing!
Snel en netjes, goed verpakt en doos was niet beschadigd. Mooie aanbieding!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Natanya! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Besteld maar niet leverbaar
Beste Albert, bedankt voor je beoordeling. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring!
De kleding is van goede kwaliteit. Snelle verzending en bezorging. Bij retourneren staat het geld weer op je rekening. Eerder een klacht gehad aan een kledingstuk, het bedrag werd volledig vergoed. Al met al een heel goede service.
Bedankt voor de vijf sterren! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
1.Bestelling duurde drie dagen dat is best lang. 2.een artikel ontbreekt is wel aangegeven maar toch. 3.terug betaling moet nog gebeuren maar wacht dat af.
Bedankt voor je beoordeling Hans!
Hartelijk bedankt voor het compliment, Dick! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Alles werkt perfect. Makkelijk bestellen. Goede duidelijke instructies voor retour.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Fred! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
4 broeken besteld, na een paar dagen kwam het eerste bericht. Helaas we kunnen een broek niet leveren. Nog een paar dagen later nog een annulering. Uiteindelijk dus maar 2 geleverd. Ruim een week na de bestelling. Allemaal leuk en aardig maar in 2023 kan dit echt niet meer.
Beste Michiel, bedankt voor je beoordeling. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring!
Zie titel. Ruime info voor keuzes in maat en materiaal. In de uitverkoop af en toe voorraad niet op orde, waardoor deel van de bestelling niet geleverd kon worden.
Bedankt voor de beoordeling Michiel! Veel plezier met de bestelling gewenst!
Snelle service. Mooi spullen
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Graag tot een volgende bestelling!
Mooie webshop, vele merken, correcte prijs.snelle levering ,kortom perfect
Bedankt voor de vijf sterren, Fabrice! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Ik heb nu meerdere malen bij OFM een bestelling geplaatst. De site is prettig en de aanbiedingen zijn dat ook. Er is veel keuze en ik vind het prettig om hier online te winkelen. Helaas moest ik ook al twee keer de klantenservice inschakelen. Beide keren omdat er zeer lichte schade was aan de kleding. Bij een jas had een naadje van een zak losgelaten en bij een broek ontving ik deze met een kapot elastiek. In alle twee de gevallen heb ik contact opgenomen met de klantenservice en deze service was werkelijk top! Alles tot mijn tevredenheid opgelost, dus ik keer hier nog vaak terug! Topshop!
Hartelijk bedankt voor het compliment, Erik! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Mooie kwaliteit, de levering mag iets sneller, maar toch een goede online shop , top !!
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Franck! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
De ervaring met de laatste order is matig. Voorraad stond niet goed in het systeem. Er is geen contact gezocht voor een alternatief of annulering. Hierdoor een incomplete outfit geleverd gekregen. Jammer!
Beste Herman, bedankt voor je beoordeling. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring!
Bij Only for Men vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de fysieke winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Erik! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC