Makkelijk te bestellen, snel geleverd!

Meer informatie I.v.m. maten zou handig zijn - bijvoorbeeld, voor heren maat L hoeveel cm voor borst en lengte.

Prima produkten

Prima produkten met een snelle, betrouwbare levertijd

webshop wekte tijdens 2 halen 1 betalen minder dan normaal

Helaas is het overhemd niet meer op voorraad in maat 39. Wanneer je de maat selecteert op de website krijg je de melding 'gevraagde hoeveelheid is niet beschikbaar'. Dit betekent dus dat het overhemd niet meer beschikbaar is in maat 39. Door de drukte van deze sale periode heeft de website moeite met het synchroniseren van de voorraad. Daarom is het overhemd nog wel zichtbaar en staat er dat er nog drie stuks van op voorraad zijn. Dat klopt dus helaas niet. Kreeg ik als reactie. Later krijg ik een mail dat ik nog een artikel in mijn winkelwagen heb en of ik nog steeds geinteresseerd was. Hierop heb ik ja geantwoord. Ook na twee dagen een herinnering gestuurd. Helaas geen reactie terwijl het overhemd nu nog gewoon verkrijgbaar is. Over de winkel in Reusel alleen maar lof, vakkundige en gastvrije mensen die er werken

Snelle en correcte levering!

Fijne site en correcte levering!

mooie merken levering snel thuis

heb meerdere bestellingen gedaan mooie broeken .

Super kwaliteit!

Al jaren koop ik mijn overhemden bij only for men, altijd goed!

Levering duurde veel te lang

Duurde veel te lang

Mooie website met leuke aanbiedingen,

mooie website met leuke aanbiedingen, maar slechte communicatie betreffende de bestellingen. Je moet zelf bellen, wanneer er iets verstuurd is en of het wel verstuurd wordt. Via de website binnen 24 uur geleverd en na 1 week zelf gebeld en het wordt verstuurd. Dus niet na 24 uur weer een mail dat het niet meer leverbaar is. Alle begrip maar houdt de klant dan wel op de hoogte.

Top winkel

Mooie en betaalbare kleding met topservice!

Prima zoals altijd

Prima website en bestelling makkelijk te plaatsen. Helaas alleen dit keer zal er een fout in het systeem waardoor de voorraad aantallen niet klopte en bij aangeven maatvoering werd alsnog alle maten weergegeven. Maar de klantenservice heeft mij daarna goed geholpen via mail dus prima service.

Goede kwaliteit en voor een goede prijs.

Matig

Storende fout op site; vaak melding dat nog maar één artikel voorhanden is. Dit kun je dan niet combineren met ander artikel.

Zeer slechte ervaringen met webshop, Fysieke winkel top

Ik vind de online shop van only for men ronduit belabberd. Ik heb nu drie keer online een bestelling gedaan. Het is nog niet één keer goed gegaan. Voorraad niet op orde bij de shop, verkeerde maten, twee linker schoenen in één doos, na bestelling toch weer geannuleerd. Niet best… Ik ga geen online bestellingen meer doen bij Only for Men. Ik meld me wel in de winkel. Daar ben ik wel zeer tevreden over.

Topservice

Goede ervaringen met Only for Men

Bestellen haat makkelijk en levering is snel

Goede producten, maar website haperde

De producten zijn van goede kwaliteit met een ruime keuze. Tijdens het bestellen stond er op de site bij diverse producten "nog 1 op voorraad", maar bij bestellen kwam de melding "te weinig op voorraad". In de winkelwagen veranderde aantallen en prijzen. Dat ben ik niet gewend van jullie site

Niet wat ik van OFM gewend ben!

2 overhemden besteld. Uiteindelijk duurde het een paar dagen voordat de order gepikt was en ij die tijd was 1 van de 2 overhemden inmiddels al niet meer beschikbaar. De website is trager dan ooit tevoren. Niet wat ik van OFM gewend ben, vroeger altijd mijn eerste keus, maar nu zeker niet

Goede en snelle service

Snelle en goede service

Altijd goed

Ruime sortering, veel merken en leuke aanbiedingen. En vooral goede klantenservice, net als in de winkels

Gewoon goed

Snel en goede levering tot nu toe zeer tevreden

Overzichtelijk

Ik geef 5 sterren maar moet erbij zeggen dat de winkel eigenlijk het beste is. Ik had een aantal truien gekocht en ben vanochtend naar de winkel gegaan om deze te retourneren. In Nieuwegein loopt een dame die weet wie ik ben. Jolanda is een topper. Dat mag best gezegd worden. Ze heeft mij en mijn vader ook geholpen bij onze uitvaart outfit toen mijn moeder overleden was. Ik heb vandaag 5 nieuwe truien gekocht. Niet omdat het moet maar omdat het kan. Ik ben dus eigenlijk blijer met de winkel. De winkel in Nieuwegein is heel erg mooi geworden. En Jolanda weet precies wat ik wil en dat het in een hele korte tijd moet gebeuren. Dus de webshop laat ik voortaan weer een beetje links liggen en ik ga weer lekker de winkel in. Maar toch 5 sterren. Uitstekend. Vriendelijke groeten, André Agterberg

Goed en vriendelijk

Mijn ervaring is bij bestellen niet duidelijk ook doordat het lettertype voor mij als oudere te klein is dan bij het systeem van after pay komt een melding in beeld wat bijna sneller weg is dan dat je het kan zien ik hoop dat ik duidelijk ben geweest. Vr.gr. G. Postma

Prachtig vest snel geleverd

Duidelijke webshop met veel keuze, prachtig vest gekozen en snel gelebverd.

Keurig op tijd

13 De Aaldor