Fijne webshop en winkel

Veel keus en voor alle gelegenheden, in elke prijsklasse genoeg keus. Gedurende het gehele jaar genoeg aanbiedingen waar je geregeld van op de hoogte wordt gehouden.

Prima kwaliteit en service

Kwalitatief produkt, snelle afhandeling en duidelijke communicatie. Graag opnieuw!

Alles volgens presentatie en levering volgens afspraken.

Het bestelde goed gepresenteerd en levering volgens afspraak.

Prima shop

Snel verstuurt en fikse korting op mijn nieuwe broek. Zal hier zeker terugkeren om te shoppen. Top !

Deze keer wel gelukt

De jas die ik bestelde, heb ik al eerder besteld. Toen kwam hij niet; voorraad op website liep niet synchroon met de werkelijke voorraad. Wel netjes mijn geld terug gehad en op verzoek ook de verzendkosten. Bij de tweede keer bestellen, is de jas wel gekomen. Blij mee; erg mooi!

Duurt lang en is dan opeens niet meer leverbaar

Ik bestel een trui die op de website leverbaar is, krijg ik 4 dagen later een mail dat hij er niet meer is, terwijl de levertijd stond vermeld op de website 1/2 werkdagen. Als ik dan op de website kijk is hetzelfde artikel gewoon beschikbaar!

Webshop oke

Het is nog afwachten of de service ook goed is. Heb gebeld overeen bestelling die fout was ze zoude de bestelling eruit gooien Prompt kreeg ik een mail met verzendgegevens van DHL Weer gebeld en nu staat het stil ben benieuwd of geldterug gestort wordt Tweede bestelling ging perfect

Geen problemen ervaren. Alles verliep soepel.

Prima, overzichtelijke webshop

Terugkoppeling over status van de bestelling kan nog verbeterd worden. Het moment tussen het plaatsen van de bestellingen en het versturen is wat onduidelijk.

In vergelijking tot andere webshops lopen jullie ver achter

Als je een maat selecteert en er vervolgens artikelen verschijnen dan is in veel gevallen de maat niet te selecteren. Dus geen voorraad.

Kom al jaren bij only voor men in Rosmalen. Altijd goed en prettig geholpen met een kopje koffie .voordeel is alleen heren kleding hoef je niet naar al die damens kleding te kijken pff m.v.g.

Goede saies, slechte product en voorraad info

Prijzen in de sales zijn top Informatie over maatvoering ontbreekt of klopt niet. Voorraad klopt ook niet. Al 2 keer geld teruggestort gehad omdat product er toch niet is. Enige tegemoetkoming dmv kortingscode in dergelijke situatie kent men ook niet.

Leuke aanbieding 2 broeken voor een goede prijs.

Ik wist de maat en merk die ik wilde hebben. Ik zocht een bepaalde keur die had ik gevonden. Met een andere kleur broek er bij kwam ik op leuke prijs per broek. en bij passen zitten ze goed, dus ik hoef niet te retourneren. Goede deal,

perfecte service

Mooi shirt en keurig op bezorgadres afgeleverd

super.

Goede site, nog betere winkel in het echt. Ze geven u daar echt goede raad i.v.m. kledingstijl. Er zijn tal van merken dat ik niet kende de verkoper raad je dingen aan je mag vlot passen tot het echt goed is. Met de solden ook altijd goede aanbiedingen , niet zoals andere sites die dan oude rommel van kleding slijten. Besteld en op een avond en twee dagen later was het er al. Ik ga binnenkort nog is naar de winkel trekken in Reusel. Je word er ontvangen zoals het moet, je mag nog een lekkere koffie drinken en een goede babbel krijg je er ook spontaan bij. Voor mij als single man is dit wel heel leuk dat men tijd heeft voor een babbeltje.

Goed prijs maar teleurgesteld dat naar mijn bestelling de helft geannuleerd was

Dat een bestelling geannuleerd is omdat het niet meer in voorraad is vind ik altijd vervelend. Geeft geen vetrouw gevoel om nog een keer te bestellen.

Slechte communicatie

Als je bestelt is het produkt op voorraad. Heb na een aantal dagen gebeld wanneer de bestelling zou worden verstuurd. Bestelling was bijna klaar en zou nog diezelfde dag worden verstuurd. Na weer 2 dagen komt er een mail binnen dat 1 van de bestelde artikelen wordt geannuleerd. Al met al is hier blijkbaar meer als een week voor nodig geweest om dit te constateren. Hele matige communicatie...

Goed bevallen

2 broeken besteld. Snel geleverd en ze bevallen goed.

Overzichtelijke webshop met veel producten!

Duidelijke webwinkel met veel deelvensters zodat je gemakkelijk de gewenste producten terug vind.

Snel en accuraat.

Na mijn 1e bestelling bleek deze niet leverbaar. Keurig geld teruggestort gekregen. Vervolgens nieuwe bestelling gedaan en deze is snel geleverd. Kortom zeer tevreden.

Mooie en snelle aankoop!

Mooie deals en snelle verzending. Dik tevreden.

niet overtuigd

Lange levertijd en 2x een bestelling na 2 dagen geannuleerd. Twijfel over aanbevelen. Heb bij de 1e annulering gebeld voor een nog aanwezige maat kleiner. Niet mogelijk, moest een nieuwe bestelling plaatsen, alleen nu een hogere prijs. Kon later verrekend worden, maar ook deze bestelling naderhand geannuleerd.

Altijd happy met een bestelling bij only for men

Goede acties en altijd goede producten. Koop hier altijd met volle tevredenheid mijn kleding.

Prachtig kostuum.

Zeer netjes ingepakt!!!