Prachtig kostuum.

Zeer netjes ingepakt!!!

makkelijk bestellen snelle aflevering

gewoon goed

Prima, webshop, item was alleen te klein, geen probleem , prima retour service

Prima levering

bestellen en leveren.

Duurt lang

Heb nu 2x online wat besteld maar sduurt bijna een week voor het binnen is. Jammer dat het niet gewoon allemaal in de winkel ligt. Kun je het passen en hoef je het ook niet terug te sturen.

Ronduit belachelijk

In eerste instantie was de levertijd 1-2 werkdagen. Het duurde een week voordat ik maarliefst 1, jawel je leest het goed. 1 artikel heb ontvangen van de 3 !

Webshop kan verbeterd worden, de rest is top!

Ik heb al enige tijd problemen met de webshop/app. Heel traag, aantallen die niet kloppen, kortingen die niet goed berekend worden of iets in de winkelmand hebben en vervolgens niet kunnen betalen omdat produkt niet meer op vooraad naar deze wel op de site blijft staan. Gelukkig hebben jullie fantastische mensen bij de klantenservice en in de winkel werken die daar een heel hoop van goedmaken. Als de webshop verbeterd word en wat soepeler zou werken zou het plaatje compleet zijn bij jullie.

Was prima

Snel en makkelijk

Info op de website lijkt niet te kloppen

Broeken besteld en na betaling bericht dat het niet meer in Stock is. En uiteraard ook solden gedaan. Een tegemoetkoming onder de vorm van een waardebon zou wenselijk zijn

Voldoet volledig aan de verwachting

Dik tevreden en ik blijf zeker bestellen!

Slecht! Droomjas misgelopen door voorraadverschil

Slecht

Snelle reactie op melding niet volledige levering

Bij de levering van mijn bestelling bleek er 1 item te ontbreken, terwijl volgens de bijgesloten pakbon alles aanwezig zou moeten zijn. Na een snelle eerste reactie met een navraag voor aanvullende informatie, vervolgens een snelle inhoudelijke reactie met de toezegging om het gemelde ontbrekende artikel zo spoedig mogelijk op te sturen. Een "zeer goed" omdat de volledige afhandeling nog niet is afgerond.

Netjes afgeleverd

Positief

De bestelling is vlekkeloos verlopen

Slecht voorraadbeheer

Bij meerdere items meegemaakt dat er wordt vermeld dat er nog 1 of 2 artikelen op voorraad zouden moeten zijn, maar op het moment dat ik ze in het winkelwagentje wilden plaatsen bleek het artikel toch niet beschikbaar. Voor een webshop is dit heel vreemd; het zijn toch simpele rekensommetjes die gemaakt moeten worden. Daarnaast bleken bepaalde voucher niet (meer) in mijn account te staan en/of werden kortingen uiteindelijk niet goed berekend c..q. weergegeven.

Levering op tijd en volgens bestelling

zie titel

Heel vriendelijk en duidelijk

De verzending duurt soms iets langer dan verwacht. Maar dat is niet erg. Telefonisch contact is altijd top!

Netjes geholpen

Keurig! Maar verzending duur

Artikelen en verzending prima! Maar voor een vest van meer dan €200 ( Pall Mall) ook nog verzendkosten vind ik jammer.

Snel en goed geregeld als artikel er toch niet is

Helaas was na een bestelling één artikel toch niet beschikbaar, Kreeg hierover netjes een bericht en een goede oplossing aangeboden in de vorm van een ander artikel.

Altijd goed

duidelijk snel

Veel aanbod, snel en zeer verzorgd geleverd.

Snel en verzorgd geleverd

Product niet leverbaar!

Product bleek niet leverbaar. Daarnaast werkt de selectie van maten niet. Geef filter maat S aan en er komen kledingstukken in de selectie die niet meer beschikbaar zijn in die maat. Fijne winkel mr geen top site.

Goede levering

Levering was snel, in goede verpakking, niet in grote doos. Product is naar wens en volgens verwachting.

Snelle levering van mijn bestelling

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC