Zeer netjes ingepakt!!!
Hartelijk bedankt voor je mooie review! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
makkelijk bestellen snelle aflevering
Bedankt voor de vijf sterren, John! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Prima, webshop, item was alleen te klein, geen probleem , prima retour service
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Loek! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
bestellen en leveren.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Peter! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Heb nu 2x online wat besteld maar sduurt bijna een week voor het binnen is. Jammer dat het niet gewoon allemaal in de winkel ligt. Kun je het passen en hoef je het ook niet terug te sturen.
In eerste instantie was de levertijd 1-2 werkdagen. Het duurde een week voordat ik maarliefst 1, jawel je leest het goed. 1 artikel heb ontvangen van de 3 !
Ik heb al enige tijd problemen met de webshop/app. Heel traag, aantallen die niet kloppen, kortingen die niet goed berekend worden of iets in de winkelmand hebben en vervolgens niet kunnen betalen omdat produkt niet meer op vooraad naar deze wel op de site blijft staan. Gelukkig hebben jullie fantastische mensen bij de klantenservice en in de winkel werken die daar een heel hoop van goedmaken. Als de webshop verbeterd word en wat soepeler zou werken zou het plaatje compleet zijn bij jullie.
Bedankt voor je mooie review, Robin! We doen elke dag ontzettend ons best om je webshop ervaring te verbeteren, en waarderen je feedback enorm! Hierdoor help je ons om onze webshop te verbeteren. Wel vinden we het natuurlijk erg fijn dat je zo tevreden bent met onze medewerkers, daar doen we het voor!
Snel en makkelijk
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Michael! Graag tot een volgende bestelling!
Broeken besteld en na betaling bericht dat het niet meer in Stock is. En uiteraard ook solden gedaan. Een tegemoetkoming onder de vorm van een waardebon zou wenselijk zijn
Dik tevreden en ik blijf zeker bestellen!
Bedankt voor de vijf sterren, Koen! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Slecht
Beste Jaap, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Bij de levering van mijn bestelling bleek er 1 item te ontbreken, terwijl volgens de bijgesloten pakbon alles aanwezig zou moeten zijn. Na een snelle eerste reactie met een navraag voor aanvullende informatie, vervolgens een snelle inhoudelijke reactie met de toezegging om het gemelde ontbrekende artikel zo spoedig mogelijk op te sturen. Een "zeer goed" omdat de volledige afhandeling nog niet is afgerond.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Frank! Graag tot een volgende bestelling!
Positief
Bedankt voor de vijf sterren, Marcel! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
De bestelling is vlekkeloos verlopen
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Bij meerdere items meegemaakt dat er wordt vermeld dat er nog 1 of 2 artikelen op voorraad zouden moeten zijn, maar op het moment dat ik ze in het winkelwagentje wilden plaatsen bleek het artikel toch niet beschikbaar. Voor een webshop is dit heel vreemd; het zijn toch simpele rekensommetjes die gemaakt moeten worden. Daarnaast bleken bepaalde voucher niet (meer) in mijn account te staan en/of werden kortingen uiteindelijk niet goed berekend c..q. weergegeven.
Beste, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
zie titel
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Jan! Graag tot een volgende bestelling!
De verzending duurt soms iets langer dan verwacht. Maar dat is niet erg. Telefonisch contact is altijd top!
Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Netjes geholpen
Bedankt voor de vijf sterren, Gerda! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Artikelen en verzending prima! Maar voor een vest van meer dan €200 ( Pall Mall) ook nog verzendkosten vind ik jammer.
Beste Marijke, Hartelijk bedankt voor je review. Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend leuk dat je een trouwe klant bent van Only for Men! Graag geef ik je dan ook een korte toelichting over de verzendkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €4,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een Only for Men winkel laten verzenden. Ik hoop je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd nog even contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via: [email protected]. Met vriendelijke groet, Janine Only for Men
Helaas was na een bestelling één artikel toch niet beschikbaar, Kreeg hierover netjes een bericht en een goede oplossing aangeboden in de vorm van een ander artikel.
Bedankt voor de vijf sterren, PJH Roos! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
duidelijk snel
Hartelijk bedankt voor het compliment, Rien! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Snel en verzorgd geleverd
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Therese! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Product bleek niet leverbaar. Daarnaast werkt de selectie van maten niet. Geef filter maat S aan en er komen kledingstukken in de selectie die niet meer beschikbaar zijn in die maat. Fijne winkel mr geen top site.
Beste Thijs, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Levering was snel, in goede verpakking, niet in grote doos. Product is naar wens en volgens verwachting.
Bedankt voor de vijf sterren! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Snelle levering van mijn bestelling
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Peter! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC