Op tijd geleverd product zo als verwacht
Bedankt Huub! Graag tot een volgende bestelling!
Je kan ook naar de winkel gaan. Ook goed.
Bedankt voor deze geweldige beoordeling en graag tot ziens!
Prettige online shop ervaring… Mijn enige opmerking: ik twijfelde erg welke kleur ik moest kiezen; een paar goeie ‘fit-pics’ van het overshirt waren fijn geweest. Nu maar gekozen op basis van een paar statische product foto’s. Maar ik moet zeggen, met succes! Het shirt is erg mooi in real life! Blij mee!
Leuk dat je keuze goed uitgepakt heeft, Taco! Bedankt voor je review en voor je feedback. Ik heb deze direct doorgestuurd naar ons fotografie team! Veel plezier van je bestelling.
Only for men wat een top service hebben ze en snelle levering. 23 december 2022 bestelde ik er vier polo's van pme Legend. Met kerst 1 van de polo's een paar uur in de avond gedragen en daarna gewassen . Deze maand januari 2023 wou ik dat polotje weer aan doen maar zag dat er allemaal gaten in het oksel gebied zaten. Dus meteen gebeld en de beste vrouw aan de telefoon zei meteen stuur maar op je krijgt een nieuwe . Dat noem ik nog eens top service.
Wat een mooie review, bedankt Ruud! Fijn dat onze service je bevalt. Hopelijk ben je nu helemaal tevreden met je items! Graag tot een volgende bestelling.
Duidelijke website en snel geleverd.
Dankjewel voor je review, Ton! Graag tot een volgende keer!
oke
Bedankt Martien!
Prettige sfeer
Bedankt voor het compliment, Michel!
Goed kunnen bestellen en afrekenen, gaat heel simpel en we zijn zeer tevreden over de spulletjes die we besteld hebben, dank daarvoor, Henk en Willy Guitjens
Hallo Henk en Willy! Hartelijk bedankt voor de mooie review! Heel veel plezier van de items en graag tot ziens.
goede service en snel geleverd en mooie kwaliteit
Bedankt John! Graag tot een volgende keer!
Snel en op tijd ontvangen. Mooie kwaliteit
Bedankt voor je mooie review, Fred!
Omdat ik weet wat mijn maat is door aankopen in de winkel kan ik gemakkelijk nabestellen.
Bedankt voor je mooie review, Paul!
De site is overzichtelijk ingericht en bij een bestelling heb je diverse opties van aflevering waarbij je ook ingelicht word over de levertijd
Wat leuk dat je zo tevreden bent, bedankt Arie!
Voor de derde keer kreeg ik de mededeling dat het artikel dat ik besteld had, niet meer voorradig was, terwijl toen ik bestelde, er duidelijk stond dat het artikel er nog wel was. Ronduit slecht dat je je voorradig niet op orde hebt. Daarna duurt het ook nog eens een week voor je je geld terug hebt. Bijzonder slechte service je kunt beter elders je kleren bestellen.
Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected]
Had verwacht dat ik twee dezelfde maat broeken kreeg, maar tot mijn verdriet zat er maar 1 broek in. Actie 2 halen 1 betalen. Dacht dat als je op de desbetreffende broek met de actie klikte je automatisch ook 2 broeken krijgt maar dat is een illusie, erg jammer.
Bedankt voor je review, Albert! Jammer dat de actie niet helemaal duidelijk was. In de winkelmand hebben wij een tekst toegevoegd om dit probleem zo veel mogelijk te voorkomen, maar helaas leveren combinatiedeals soms toch nog onduidelijkheid op. Je kunt even contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] onder vermelding van je bestelnummer. We helpen je graag om alsnog aanspraak te maken op de kortingsactie!
De jas was perfect op tijd. De korting over het product was top. Anders vond ik hem toch net de prijzig. En de levering was goed. Ik ga vaken hier kleding bestellen (of naar de winkel). Mooi assortiment!
Wat een geweldige review, bedankt Bas! We zien je graag terug in de webshop of in de winkel!
Het was er erg snel en zag er netjes uit
Bedankt Evelien! Graag tot een volgende keer!
Ook als een bestelling een keer niet voorradig blijkt te zijn wordt het netjes opgelost.
Dankjewel voor je mooie review!
met mijn grotere maat vind ik vaak niet de gewenste kleding in de winkel. Ik bestel en betaal dan via de webshop, dit loopt, inclusief retourneringen en terugbetalingen zeer naar wens.
Wat een mooie review, bedankt Jan! Hopelijk ben je inmiddels geslaagd!
prima gegaan. snel geleverd
Bedankt Bob, leuk dat je tevreden bent!
We hebben wat besteld . Tot op heden nog niets ontvangen!!!
Bedankt voor je review, Hendrik Jan! Je pakketje is door DHL retour gestuurd naar ons magazijn, dit is terug te zien in de track en trace gegevens. Erg vervelend! Zou je ons voor de zekerheid je juiste adresgegevens willen sturen? Zodra je pakket dan bij ons aangekomen is, kunnen we je pakket opnieuw opsturen. We horen graag van je!
Leuke zomer jack gekocht met 70% korting. Snel in huis.
Leuk dat je tevreden bent, Rene. Bedankt en veel plezier van je item!
Fijne webwinkel, fijne site, mooie aanbiedingen en snel geleverd.
Wat een mooie review, bedankt Jasper!
Lekker snel
Dankjewel voor het compliment Micha!
Snel levering
Bedankt Victor! Graag tot ziens!
Snel opgelost
Bedankt voor je beoordeling, René! Wat jammer dat je ontevreden bent over je aankoop. Zou je een foto van het vest onder vermelding van je bestelnummer naar onze klantenservice willen sturen? We helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken via [email protected].
Original anmeldelse
Na twee dagen zat het hele vest onder de pillen.is nog niet in de was of iets dergelijks geweest
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC