Overzichtelijke webshop met prima filters

Prima webshop met goede presentatie van artikelen. Door goede filtermogelijkheden aangenaam online shoppen.

Altijd prima service

Fijne zaak en webshop. Mooi assortiment

Overzichtelijk

mijn ervaring is goed

mijn ervaring is goed

uitermate teleurstellend

jas besteld , volgens website op voorraad . een compleet verkeerde jas is naar mij toegestuurd, zowel de maat ,de kleur en het model waren verkeerd . Jas terug gebracht naar winkel om om te ruilen . Omruiling is keurig bevestigt , was niet op voorraad . Daarna niets vernomen, het geld teruggestort met mededeling dat de jas niet meer leverbaar is . Waardeloos,

Vlot en goed verpakt

Mooie hoes om de colbert, keurig verzorgd!

Zoals gebruikelijk: snel en efficiënt

Only for men, mijn favoriete kledingwinkel en webshop.

Only for men webshop. Altijd snelle levering, goede verpakking en de gewenste artikelen zijn top

Netjes afgeleverd

Jas voor mijn man was te klein. In de winkel teruggebracht. Nog niets vernomen.

Ruim aanbod kwalitatieve kleding en daarnaast ook snel geleverd!

Een mantel online besteld. De levering liet iets wat op zich wachten. Maar het contact daarover was heel netjes. Bij afleveren zat hij netjes in een grote doos. En de mantel zat aan een kledinghanger heel netjes in een stoffen kledinghoes beschermd. Die nog te gebruiken is nu. Uitstekende pasvorm en mooie kwaliteit mantel. De Campbell classis mantel.

Super snelle bezorging

De volgende dag werd de bestelling geleverd en het overhemd voldeed aan de verwachting: goede prijs kwaliteit verhouding.

Jas besteld die te klein was maar (wel heel mooi verpakt in mooie tas). Contact gehad met de lokale winkel in Beek. Zij hebben een andere maat weggehangen en alles netjes verzorgd en geruild.

Uitstekende service

Na een online aankoop die qua maat verkeerd viel, goed verder geholpen in Geldermalsen.

Goede website en snelle levering

Zoals boven vermeld

Retourbeleid /ruilen omslachtig

Retourneren /ruilen redelijk omslachtig. Om te Rien, product terugsturen en nieuw product kopen . Dat maakt dat je alleen terugstuurt en elders een nieuwe product koopt.

Duidelijke en goed overzichtelijke site en snelle levering.

Overzichtelijke site!! Na bestelling worden de artikelen snel geleverd. Geen klachten!!! Ga zo door!!

Hele lang wachttijd bij ophalen winkel

Verzendkosten zijn al bij veel webshops niet meer van toepassing. Ook geen gratis retour. Ik heb 1,5 week moeten wachten voor ik bestel kon ophalen winkel geldermalsen. Nu wil ik wweer iets bestellen en kan ik niet verder in het bestelmenu. Tijd voor aanpassingen!

Website werkt goed, levering duurde lang

Prima om te bestellen met afhaaloptie voor in de winkel. 2-3 werkdagen levertijd is al 2x niet gerealiseerd. Niet erg voor mij…wel zo eerlijke om het ook op de website te vermelden

Prima hoor...precies wat ik had verwacht

Twee maal mijn ervaring gevraagd maar mijn bestelling is niet eens binnen

Twee maal is mijn ervaring gevraagd afgelopen week maar mijn bestelling is niet eens binnen. Waar is mijn bestelling?? Na 9 dagen nog niets gezien of gehoord over een oplossing. Helaas kan ik er voorlopig niet meer van maken...

Snelle levering en terug betalen retour is goed en snel

keurig

mijn jas is in een doos gekomen, netjes gepakt.

Duidelijk en prijs vriendelijk

Iets niet goed, gemakkelijk retour

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC