snelle service, op zaterdag besteld maandag in huis TOP

Niks mis mee

Makkelijk en snel geleverd. Bedankt

Goede service, snelle reactie.

Er wordt snel gereageerd, en producten komen netjes binnen. Zeer tevreden

prima!

Zowel de online als fysieke winkel zijn top!

Her bestellen is lekker makkelijk en ondanks dat je alleen in de winkel je online bestelling afhaalt voel je je heel welkom ondanks de drukte in de winkel. Het echte hospitality gevoel. Top ga zo door.

Fantastisch, vooral de professionele manier van verzenden > geweldig goede stevige en verzorgde verp

Zie boven

Super en geweldig

Geweldige service en bediening

Onbestaanbaar dat ik meer dan een week moet wachten tot levering

Meeste webshops: voor 12 uur besteld ==> morgen in huis Bij Only for Men: vandaag besteld heeeel misschien volgende week in de winkel

Hele goede klantenservice

Ik wist niet wanneer de producten geleverd zouden worden en had wat vertraging opgelopen, dus kon via de site chatten, wat erg handig is als je niet aan de telefoon kan hangen, goede updates en mails met de tekst van de gevoerde chatberichten.

Goed aanbod maar vervelende website

Ik ga graag naar hun fysieke winkels met fijn personeel, maar online is er nog veel winst te behalen. De website is traag, zoekfilters vervelend, laadt pagina voor pagina, kan plaatjes niet goed zoomen op mobiel. Soms is x beschikbaar bij plaatsen in winkelmand toch geen beschikbaar. Laatste shopsessie kostte me zo een uur een na ontvangst bleek alles te klein. Breng t terug naar de winkel en ga toch maar lekker dat gewoon shoppen.

Snelle service en vlotte retourafhandeling

Veiligheids label

Ik heb de laatste maand een aantal bestellingen bij jullie geplaatst. Slecht bevallen, eenmaal zat er nog een beveiligingslabel aan, een ander item was al uit de verpakking..

Duurde meer dan een week voor het binnen was

Bestelling kwam heel laat binnen. Na een mail te hebben gestuurd kreeg ik vrij snel antwoord dat het vertraagd was. Bij aankomst van de levering (na dik een week) was de helft geannuleerd. Kan het helaas niet aanbevelen.

Jammer

2Artikelen besteld 1 geleverd ,niet meer leverbaar,,toch nog op de site geen ander optie aangeboden.

Comfortabel maar de maat valt in veegelijking met de rio erg groot uit.

Ipv maat 6 zou maat 5 beter zijn geweest. Het model is groter dan de rio slip.

Prima webshop

Prima, eigenlijk maar 1 punt van aandacht. De keuze was te groot waardoor het lastig was een keuze te maken. Ik moet helaas een artikel ruilen daar dit wel heel erg klein valt.

Hele fijne winkel

Zeer goede service. Daarom kom ik hier graag shoppen

Heel goed en gerichte service.

heel erg goed

keurig netjes geleverd van mijn bestelling

Mooi assortiment, alles in 1 keer in huis

Mooi assortiment, makkelijk online alles regelen. Top!

Snelle Reactie

Mooie truien voor schappelijke prijs in de sale

Een ster minder omdat ik drie truien in dezelfde maat had besteld, maar één trui bleek een maat kleiner dan besteld. Omdat ik hem wel mooi vind en hij past, hoewel ik liever een wat ruimere had, heb ik hem gehouden.

Helaas niks ontvangen

Helaas niks ontvangen

Goede selectie kleding

Snelle levering, goede communicatie. De app kan beter.

Top kwaliteit kleding

Top kwaliteit kleding, duidelijke site, en snelle afhandeling van bestelde kleding.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC