Top kwaliteit kleding, duidelijke site, en snelle afhandeling van bestelde kleding.
Bedankt voor de vijf sterren, Berry! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Een blauwe jas besteld, maar kregen een andere beige jas geleverd. Gebeld met klantenservice, bleek de jas die besteld was niet leverbaar. Het was netjes geweest als we hierover geïnformeerd zouden worden ipv van totaal iets anders sturen.
Beste Tineke, bedankt voor je bericht. Wat ontzettend vervelend dat we de verkeerde kleur hebben geleverd! We hopen dat je ondanks dit vervelende vooral nog een keer komt shoppen zodat we het goed kunnen maken met een fijne winkelervaring!
Ze adverteren heel mooi met voor 15:00 volgende dag in huis!. Dat lukt ze niet! Dat is in principe niet erg. Maar het is handig als je op de hoogte wordt gehouden van je bestelling. Nu staat er constant in je account dat ze bezig zijn! En weet je niks. De klantenservice via email is wel top!!
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je ontevreden bent over de levertijd. Only for Men werkt samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Voor een groot deel van onze artikelen geldt: op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. De andere artikelen op onze website hebben een levertijd van 1 tot 2 werkdagen, 2 tot 3 werkdagen of 3 tot 5 werkdagen. Op onze website kan je per artikel de levertijd terugvinden. Ook in de winkelmand wordt de levertijd nogmaals getoond. Wil je meerdere artikelen bestellen, en hebben deze artikelen verschillende levertijden dan geldt de langst getoonde levertijd. We versturen al je bestelde artikelen tegelijk. Tijdens het bestelproces hebben we een levertijd van 2 werkdagen aan je gecommuniceerd, we hebben de bestelling dan ook binnen de eerdere afgesproken levertijd aan je geleverd. Onze welgemeende excuses als dit niet helemaal duidelijk voor je was, we hopen je desalniettemin snel weer te mogen verwelkomen online of in één van onze fysieke Only for Men winkels!
Bijvoorbeeld bij het selecteren van MAAT XL worden ook artikelen getoond waarbij deze maat niet meer op voorraad is. Onlangs weer meegemaakt bij het kiezen van schoenen met maat 46.
Bedankt voor je review, Jurgen. We zijn er inderdaad van op de hoogte dat de filterfunctie op onze website niet goed werkt. Onze excuses hiervoor! We hopen dit probleem snel opgelost te hebben!
mooie fijne jas houd er wel rekening mee dat de jas wat klein uitvalt
Hartelijk bedankt voor het compliment, Jan! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Mooi aanbod online, in de winkels wat minder. Goede service in de winkels. Levertijd en online komen niet overeen met de werkelijkheid, dit is werkelijk vaak langer
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Graag tot een volgende bestelling!
Lekker makkelijk, en voordelig .
Bedankt voor de vijf sterren! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Kon de bestelling niet afronden. bleef hangen. Later lukte het in eens wel. Dus eind goed al goed.
Bedankt voor je review, Ton! Fijn dat alles uiteindelijk gelukt is!
Snelle levering, eerlijke prijs. Bestelling was helaas los in een doos gedaan zonder plastic om de bestelling heen.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Jeffrey! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Goede service en leveringen
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Connie! Graag tot een volgende bestelling!
de laatste bestelling ging niet oke had voor maandag broek nodig deze zaterdag besteld en tot heden nog niet binnen
Bedankt voor je review, Jolanda! Ik zie dat er inderdaad vertraging is ontstaan in je bestelling, waarvoor onze excuses! Je bestelling is vanmiddag bij je bezorgd. Onze excuses voor de langere levertijd!
Prima website. Alles goed te vinden.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Arno! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Hoe kan ik mijn korting ook toepassen in de webwinkel
Bedankt voor je mooie review, Gert-Jan!
via de site kan je super eenvoudig je bestelling doen. je krijgt snel een bevestiging en wordt op de hoogte gehouden van de verdere afwikkeling.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Raphael! Graag tot een volgende bestelling!
De gekochte artikelen zijn mooi en de levering was keurig verzorgd en snel. Het was alleen niet gemakkelijk bestellen via de webshop, ik heb er heel lang over gedaan om 3 artikelen te bestellen en te laten afleveren bij de juiste winkel. Website zeer traag en gegevens verschillende keren moeten invoeren.
Bedankt voor je review, Joke! Vervelend dat je moeite had met het bestellen via onze webshop, onze excuses hiervoor! Mochten we je in de toekomst kunnen assisteren, dan horen we het graag!
Duidelijke info snel afgeleverd mooi artikel voor een prima prijs
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Ed! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
wij hebben 2x een bestelling gedaan van de actie 3 halen 1 betalen. alles was op voorraad maar later bleek bij beide bestellingen toch niet alles op voorraad was en zijn er 2 keer een deel geannuleerd. wij bestelden speciaal online omdat daar stond dat alles van onze bestelling op voorraad was. beetje jammer
Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected]
Bedankt Cees!
…
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Kathleen! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Aanbod van producten is prima. Aanbieding was ook zeer goed. Valt me alleen op dat jullie relatief langzaam zijn met jullie leveringen ten opzichte van andere bedrijven
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Roger! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Bedankt voor de vijf sterren, Tineke! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Ik koop graag bij OFM. Ruime keuze , fijne merken en snelle levering. Goed bereikbare klantenservice indien nodig. En klachten worden snel en gedegen afgehandeld.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Frank! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service! Graag tot een volgende keer!
Via de website van Only for Man een jas besteld, deze was toch te klein en ik vond de jas minder mooi. Zonder enig probleem de jas in winkel Waalwijk ingeruild en een paar mooie speakers en een paar mooie schoenen gekocht. Dat was een interessante aanbieding. Kortom dik tevreden.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Olaf! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Jan! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
1 a 2 dagen levertijd stond in de advertentie. 5 dagen zijn het geworden.
Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC