Late levertijd

1 a 2 dagen levertijd stond in de advertentie. 5 dagen zijn het geworden.

Ik ben redelijk tevreden

Bij een probleem antwoord men redelijk snel. De aangekochte jas zat in een kartonnen doos. Deze doos was door het slechte weer nat geworden. De jas was niet extra verpakt in een plastic zak. Daardoor was de jas al een beetje nat en zat er een vochtige plek op de jas.

Verkeerde artikel geleverd

Het verkeerde artikel was geleverd en vervolgens blijkt dat het juiste artikel er niet meer is in mijn maat.

Prima site

Prima overzichtelijk site en en prima service snelle levering

Super slecht, een webwinkel gerund door amateurs

Na de bestelling ont vang je geen enkele informatie meer. Je geld ben je al wel kwijt. Na het bellen krijg ik te horen dat ik geduld moet hebben. Na een dag of 5 eindelijk een status update dat het is verzonden. 2 dagen later krijg ik te horen: oh nee toch niet we hebben het artikel niet meer. De slechtste webshop die ik ken; - traag - geen updates - geen voorraadbeheer

Zoals altijd, snelle levering en mooie kwaliteit

Mijn favoriete kleding winkel zowel online als off-line

Duidelijke site

Prachtige warme jas

Voor half de prijs is deze winter jas een no brainer

Prima snelle levering van heel mooie spullen!

Mooie kleding besteld voor mijn man. Alles wat niet past kan gewoon bij DHL service punt afgeleverd worden. Dat is fijne manier van terug levering! Alles was goed verpakt

Snel en goede levering

Mooie en passende kleding tegen een goede prijs.

Goed service

Als meestal geen enkele kritiek!

Gewoon heel goed geholpen!

Ik had wegens mijn fout een artikel 3x besteld. Zonder problemen werdt mijn bedrag dat ik teveel betaalde binnen de week terug gestort op mijn rekening. Dus, top service!!! Mvg, Geert

Super snel

Super snelle levering zondag besteld maandag in huis

Mijn artikel voldoet aan mijn verwachting

Bestelling op smart is waardeloos en wordt alternatief niet gemeld. Na behulpzaam contact met klantenservice en moest laptop en specifieke programma gebruiken om kunnen bestellen. Verbeter punt

Mooie collectie

Klantenservice medewerker leest niet en denkt niet mee

Prijs van 129.95 moest 77.95 euro zijn in een 3-1 actie. Foto aangeleverd etc. Maar men blijft bij de 129.95 Moet alles nog passen, maar ik denk dat alles retour gaat. Zonde van de 4.95 verzendkosten. We gaan denk ik naar andere winkels.

verbeter de email reporting voor ophalen in winkel

online besteld en naar de winkel laten bezorgen. kreeg wel een email dat het verzonden wasmaar geen email dat het klaar was in de winkel om op te halen: verbeter-puntje

??

Opruiming winterjassen? Bestelde een leuk jack. Was echt een zomer jack maar leuk. echter de maat ik heb normaal 48 of L L besteld snel gekomen maar. Veel te klein moet naar 2 maten groter en dan zijn de mouwen echt te lang. Conclusie volgende keer hopelijk beter nu 8 euro lichter en heb nog niets. Jammer

BeetjeTeleurgesteld

Heb een muts van Lacoste besteld ( licht grijs ). Bij levering blijkt dat de muts niet licht grijs is maar donkerblauw ( kan gebeuren) . Ook was de verpakking waar de muts inzat opengescheurd. Ik heb contact opgenomen en en product geretourneerd . Wat jammer is , we zijn nu drie dagen verder en heb tot nu toe niks meer gehoord. Ik ga er vanuit dat het goed komt omdat hij ook al betaald is , maar vind het niet netjes dat voor iets waar ik niks aan kan doen zolang moet wachten op mijn nieuwe muts .

Levering

Zeer snelle levering keurig verpakt.

Bestelling (Duitsland ) was compliceert en dit ontstond bij adres ingaven! Lg Ook deze feedback te verzenden is al weer lastig, duurt veel te lang!!

Positief

Goede kwaliteit, vlotte afhandeling bij retourneren.

Prima kwaliteit, goede webshop, levering prima en snel

Goede aanbiedingen, makkelijk te navigeren en bestellen ging ook soepel

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC