Ik had 2 truien besteld, na 5 dagen nog niks gehoord te hebben wanneer de truien geleverd zouden worden heb ik zelf contact opgenomen met de klantenservice. Keurig terug gemaild dat 1 item niet op voorraad was en dat 1 van de truien eerdaags mijn kant op kwam. Binnen 2 dagen mijn trui ontvangen en binnen 5 werkdagen keurig het resterende bedrag teruggestort op mijn rekening.
Bedankt voor je review, Marcel! Wat jammer dat er een artikel niet geleverd kon worden en dat de levering vertraagd was! Onze oprechte excuses hiervoor!
Zeer duidelijke website waarin je makkelijk kan filteren op je favoriete kledingstuk of merk. Ik heb 2 polo’s besteld en deze bij een winkel laten leveren voor ophaling. Pas na 9 dagen kreeg ik bericht dat 1 van de 2 onderweg is na de winkel, op dag 10 het bericht dat het andere poloshirt niet leverbaar is. Achteraf bezien geeft de website geen accurate informatie van de voorraad en ook de verwachtte levertijd laat te wensen over.
Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop!
Schoenen besteld en snel geleverd
Hartelijk bedankt voor het compliment, Conrad! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Artikelen makkelijk te bestellen, snelle levering!
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Roland! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Na lang wachten eindelijk in filiaal bestelling opgehaald. Was beschadigd. Verkoopster prutste er eerst zelf wat aan, wilde geen enkele korting geven en zelfs niet in discussie gaan. Onbeschofte benadering. Op klacht totaal niet gereageerd!
Wat ontzettend vervelend, Wim! Ik zie dat je ons gemaild hebt, deze mail is doorgestuurd naar onze winkel in Beek, zodat zij hier contact over kunnen opnemen met je.
snelle goede afhandeling
Bedankt voor de vijf sterren, Trudy! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Het bleek dat er iets mis was met de bestelde schoenen en OfM heeft direct contact gezocht met de leverancier om een ander exemplaar van de schoenen te ontvangen. Ik kreeg dus, zij het iets verlaat, toch een paar schoenen in uitstekende staat.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Rob! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Makkelijk en snel te bestellen. Goede status updates en bestelling snel op plek van bestemming.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Simon! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Tijdens het online bestellen kreeg ik telkens het verkeerde totaal bedrag te zien. Na heel veel pogingen lukte het uiteindelijk. Bestelling opgehaald in één van de winkels maar kreeg helaas niet de complete bestelling mee waardoor ik weer terug moet. Normaal zijn de ervaringen erg goed maar deze keer even niet.
Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent, onze excuses hiervoor! Hopelijk ben je inmiddels helemaal tevreden. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, schroom dan niet om contact op te nemen!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Andre! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Mooie prijzen en snelle betrouwbare service
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ridouan! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Bestellen via de website is heel eenvoudig, zeker doordat men al vele filters Jan instellen. De keuze is enorm met keuze uit alle bekende merken. Kwaliteit gegarandeerd.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Jo! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Aangegeven dat mijn bestelling nog steeds niet was ontvangen. Nog geen 5 minuten later reactie dat men het ging uitzoeken. Dat is inmiddels gedaan, probleem is gevonden (bezorgdienst) en wordt verholpen.
Bedankt voor je beoordeling, Erik. Ik zie dat je bestelling al een tijd geleden door ons verzonden is, maar dat deze vastloopt bij DHL. DHL geeft aan dat de adresgegevens onjuist zijn. Zou je ons de juiste adresgegevens willen sturen? We kunnen dan een onderzoek opstarten bij DHL en ervoor zorgen dat je pakketje zo snel mogelijk alsnog bezorgd wordt!
Original anmeldelse
IK HEB MIJN BESTELLING NOG STEEDS NIET ONTVANGEN.
Kon mijn product wat niet in de winkel op voorraad was, gemakkelijk vinden en bestellen. De levering hier van ging ook snel.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Michel!
Alles is duidelijk gepresenteerd en makkelijk te vinden. Wat beter kan is als je wilt selecteren binnen een categorie dat dit ook kan, nu pakt de site de keuze als enige selectie. Daarnaast was een artikel dat ik wilde wel beschikbaar maar niet te selecteren, dat is frustrerend.
Hartelijk bedankt voor het compliment en de feedback, Patrick! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service! Met je feedback gaan we zeker verder aan de slag!
Mooie spullen en goede service. Lekker makkelijk
Bedankt voor de vijf sterren, JJ! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Goede site en een nette service
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Wim! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Alles correct verlopen
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Chris! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Leuke spullen mooie prijs
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Martien! Graag tot een volgende bestelling!
Ik vind de kwaliteit van de vesten niet best. 1 vest is al vaak van kleur en deceits is echt een drama. Jammer. Ben ik niet van jullie gewend. Mvrgr Peter
Hallo Peter, Wat vervelend dat je ontevreden bent over je bestelling! Neem even contact op met onze klantenservice via [email protected] met hierin een omschrijving van de klacht en, indien mogelijk, een foto. We lossen dit probleem graag voor je op!
Snelle verzending en keurig verpakt
Bedankt voor de vijf sterren, Werner! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Leuke kleding gekocht in de actie (3 voor 1). Helaas op laatst voorraadverschil waardoor 1 artikel niet kon worden geleverd (wel meteen geld terug). Helaas na een week nog steeds bestelling niet in winkel om op te halen :-(, ga ervan uit dat wachten moeite waard wordt.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Leendert! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Ruime keuze op de webshop, helaas duurde de levering 5 dagen ipv de 2 dagen die op de website vermeld stond
Dankjewel voor de mooie beoordeling,Rene! Tijdens de sale periode kunnen er soms inderdaad wat vertragingen ontstaan. Onze excuses hiervoor! Graag tot een volgende bestelling!
Prima verpakt , goede webshop
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Toon! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC