super

Kleding besteld via de site paar dagen later konden we het ophalen . Het verliep zoals je mag verwachten.

Levering is waardeloos

4 dagen gewacht op mijn bestelling en kreeg toen 1 artikel van de 3 artikelen.en dat in deze tijd. Ook laten ze niets horen. Voor mij nooit meer. Gemiste kans.

Netjes geleverd en het retour sturen ging ook super

Fijne ervaring met ze

Goede T-shirts en goed verpakt ontvangen.

Tot nu toe prima. Dit was de eerste keer.

Nette prijzen, snelle levering

Bestelling geplaatst, snelle verzending en de keuze om het bij een DHL service punt op te halen. Duidelijke webshop met nette prijzen

Snelle en juiste levering

Artikel toch niet aanwezig en lange wachttijd

Een van de drie artikelen was achteraf toch niet aanwezig terwijl konden site stond dat het artikel nog op voorraad was. Teven stond er binnen 1a2 dagen geleverd. Uiteindelijk kreeg ik 7 dagen later bericht dat een deel van de bestelling is verzonden. De kwaliteit van de kleding en de mooie aanbiedingen zijn wel positief!

Redelijk

Erg jammer dat er 1 product niet kom worden geleverd omdat de voorraad niet klopte

Geen gezeur kies je kleur

Prima.

Goed, snel en duidelijk na contact via whatts-app.

Ik ben zeer tevreden over de webshop. Bestelling is snel gedaan, het duurde iets langer voordat het pakket verstuurd werd maar na contact via whatts-app is dit snel geregeld.

Jammer dat je bestelling niet op voorraad blijkt te zijn

2 paar schoenen besteld, na 1 week horen dat 1 paar niet op voorraad is , echt vervelend. Dit al vaker gehad dus daar zal toch verbetering in moeten komen.

Prima, voldoet aan de verwachtingen.

Makkelijke en duidelijke website. Producten netjes geleverd.

Snel geleverd. Netjes ingepakt

Product volgens omschrijving. Netjes ingepakt. Op tijd geleverd.

Trage website

Ik heb een slechte ervaring met het bestellen op de website. De site is erg traag en loopt vast, uiteindelijk had ik twee truien in mijn mandje zitten en op mijn account ingelogd. Uiteindelijk lukte het niet om het afrekenen aan te klikken dit heb ik meerdere keren geprobeerd maar helaas werkte dit niet. Toen de truien verwijdert en toen heb ik uiteindelijk als gast besteld toen lukte het wel. Bestelling duurt nu al een week en heb ik sinds twee dagen gehoord dat een trui niet voorradig was dus deze is geannuleerd uit mijn bestelling er stond op de website dat er nog 1 was. De andere trui ben ik nog op aan het wachten tot deze geleverd wordt. Al met al geen fijne ervaring met het bestellen dus….

Service zoals service hoort te zijn

Overzichtelijke winkel (waalwijk) en fijn personeel (w.o. Wilma) die alle tijd (geduld) met je hebben. Prima aanbod en leuke acties. Goede service met ruilen, maar ook in andere situaties. Kom er nog niet lang, maar zeker meer.......

Makkelijk, topkwaliteit voor een goede prijs

Ik ben nogal een gewoontedier als het op kleding aankomt. Ik hou het bij bepaalde merken. Die kan ik makkelijk vinden via de site. Af en toe een mooie promotie maakt het helemaal af.

Ruime keus maar haperende webshop

De shop is verbeterd ten opzichte van een paar jaar geleden maar het filteren op een maat en de voorraadkoppeling is soms erg slecht. Bijvoorbeeld, ik selecteer een bepaalde maat in het filter, er komt een resultaat lijst maar de geselecteerde maat is helemaal niet beschikbaar in de lijst met resultaten. Hetzelfde met de beschikbare aantallen, in het resultaat staat dat er nog een aantal stuks beschikbaar zijn maar bij het bestellen komt er een melding dat er geen aantallen zijn. Is een beetje frustrerend om zo een selectie te maken.

Goed assortiment overzichtelijk en praktisch gepresenteerd

Een website met een groot assortiment en grote mate aan functionaliteit om door alle merken, maten, materialen, kleuren etc. te gaan. Interessante aanbiedingen en een recht-toe-recht-aan bestel- en betaalproces. Levering duurde een 'dagje extra' dan next day maar dat mag uiteraard bij hele goede aanbiedingen. Aan te bevelen.

Prettige winkel

Meer dan goed geadviseerd bij aankoop

Super kwaliteit

Nette keurige zaak. Behulpzaam en super service.

Uitstekend!

In filiaal Beek onlangs een kostuum en andere items gekocht, voor zakelijk doeleinde. Door de informele sfeer en riante keuze, zeer prettig winkelen. Vriendelijk, proffesioneel en uiterst vakkundig personeel! Dikke pluim voor Ralf en zeker voor Nick! Bedankt nog voor de lekkere koffie.. Bij jullie kom zeker nog vaak terug.

Nalatigheid

Heb een broek met beveiliging nog in de broek moeten terugsturen,en er ook nog 7.65 voor moeten betalen! Dus

Met 50% korting is het leuk winkelen

Na bestelling word je goed op de hoogte gehouden van het proces. Levering binnen 3 werkdagen.

Prima, snel geleverd en op tijd

Altijd juiste levering en kwaliteit

Levering binnen 1 werkdag. Alles prima kwaliteit en past perfect

13 De Aaldor