3 truien besteld, 2 heel snel geleverd en de derde een dag later. Uiterst tevreden
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Mieke! Graag tot een volgende bestelling!
Ik heb afgelopen week een polo besteld. Het was de laatste Size M en 2 dagen later kreeg ik door dat deze was afgekeurd vanwege de kwaliteit. Geld netjes teruggestort, maar een alternatief bieden of een kortingscode zou een stuk klantvriendelijker zijn.
Beste Vincent, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Duidelijke website, met zeer aantrekkelijke aanbiedingen . Maak er ook veel gebruik van.
Bedankt voor de vijf sterren, Els! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
De service en kwaliteit is zeer goed.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Bert! Graag tot een volgende bestelling!
Voor het eerst aankopen gedaan bij deze webshop omdat de winkel van Only for Men mijn maat jas niet op voorraad had. Kreeg van de medewerker netjes een bon mee met de artikelcode en toen besteld. Daarna netjes binnen 2 werkdagen thuis geleverd gekregen !
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Ronald! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Bestellen, zoeken, reserveren en betalen waren prima en snel. Daarna was het lang stil. Geen idee van levertijden (ook al wordt dat in de bevestigingsmail wél geschreven). Geen update gedurende het wachten. En als het verzonden is, gaat alles heel snel. Het kan dus wél.
Beste Maarten, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website. Vervelend dat je niet op de hoogte bent gehouden over waar je bestelling zich bevindt. Vaak sturen wij een bevestigingsmail van de bestelling en vervolgens nog een mail met een track en trace link van DHL. Deze mail wordt gestuurd zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten. Onze excuses als je deze niet hebt ontvangen! Wij hopen je graag nog een terug te zien online of in een van onze fysieke winkels! Met vriendelijke groeten, Team Only for Men
Mooie schoenen
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Floris! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Erg snel en netjes .
Bedankt voor de vijf sterren, Jos! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Alles wat aan geleverd is goed. Het past allemaal. Riverty vind ik slecht functioneren. Ik heb zelfs na enkele dagen na levering nog niet mijn rekening kunnen betalen.
Dankjewel voor de beoordeling, Paul! Vervelend dat je niet helemaal tevreden bent over Riverty. Mocht je daar nog vragen of hulp bij nodig hebben kan je altijd even contact met ons opnemen via: [email protected]. Graag tot een volgende bestelling!
produkt werd netjes afgeleverd bij winkel in Oosterhout. Bediening zeer klantvriendelijk.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Henry! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Bestellen en dag later binnen. Wist wel welke maten ik nodig had dus dan altijd goed.
Bedankt voor de vijf sterren, Rik! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Breed assortiment en super service!
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Richard! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Van het artikel dat ik wilde hebben tot de super aanbiedingsprijs tot het verzenden tot de snelle bezorging. Alles uitstekend verlopen.
Bedankt voor de vijf sterren, Andre! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Het voorraadsysteem lijkt niet op orde. Ik heb al een aantal keer artikelen in de winkelmand gehad en vervolgens bij het afrekenen een fout gekregen omdat artikelen toch niet voorradig bleken. Ik zou verwachten dat dit beter op orde is en artikelen die eenmaal in de winkelmand liggen voor een korte tijd gereserveerd zijn.
Beste Jos, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat het niet lukte om te bestellen. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat het voorraadsysteem synchroon loopt met de website. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas lukt dit niet altijd. Nogmaals onze excuses hiervoor. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Snelle levering, mooie broek
Bedankt voor de vijf sterren, Marc! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Mijn bestelling voldeed geheel aan mijn verwachtingen. De bestelling was volgens opgave binnen de kortste tijd bezorgd.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Gerard! Graag tot een volgende bestelling!
Het product is prima maar wat ik mis is meer productinformatie op de website. Bij de meeste producten staat gewoon helemaal niks beschreven en meer afbeeldingen zou ook wenselijk zijn. En wat mij ook weerhoudt om vaker bij jullie te bestellen zijn verzendkosten en retourkosten, dat is niet meer van deze tijd. En als er bij een product staat verzonden binnen 1 tot 2 werkdagen doe dat dan ook en niet pas een 3 of 4e dag. Producten over het algemeen zijn prima.
Beste D. Fatels, Hartelijk bedankt voor je review. Wij zullen je feedback meenemen. Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend leuk dat je een klant bent van Only for Men! Graag geef ik je dan ook een korte toelichting over de verzendkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €4,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een Only for Men winkel laten verzenden. Ik hoop je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd nog even contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via: [email protected]. Met vriendelijke groet, janine Only for Men
Op tijd geleverd. Goede kwaliteit. Mooie korting
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Eric! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
ik bestel een air force slimfit parka en ik krijg een air force snow. jammer.
Beste Martijn, Hartelijk bedankt voor je bericht. Onze oprechte excuses dat we je een verkeerd artikel hebben toegestuurd dat je niet hebt besteld. Ik zou je willen vragen om het verkeerd geleverde artikel naar ons terug te sturen en op het retourformulier aan te geven dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. We gaan proberen om het juiste artikel alsnog naar je te versturen, wanneer het artikel niet meer voorradig is ontvang je het bedrag terug op je rekening. Wanneer je geen bericht van ons ontvangt, betekent dit dat we je retourzending aan het verwerken zijn. Wanneer wij verdere vragen hebben, zullen we contact met je opnemen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Onze welgemeende excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Janine Only for Men
Zie boven
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Janine! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
in één order heb ik drie artikelen besteld en kreeg een bericht dat deze spullen opgehaald kunnen worden in vestiging Alkmaar. daar aangekomen bleek dat er maar twee binnen gekomen waren, dus dat is jammer, had dan liever gewacht tot alles binnen is zodat alles in 1 keer afgehaald kan worden.
Hartelijk bedankt voor je review, Rene! Ik begrijp je verhaal. Wij zullen deze feedback meenemen en het doorgeven aan de desbetreffende afdeling. We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Mooie kleren, goede acties, slechte webshop op mobiel.
Hartelijk bedankt voor je review! Vervelend dat de webshop niet naar wens functioneerde. Wij zullen deze feedback meenemen. We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Ik heb 4 broeken gekocht en 2 waren top. De 2 overgebleven broeken heb ik meteen retour gedaan en mn geld snel terug gekregen
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Michael! Graag tot een volgende bestelling!
Artikelen werden uitstekend en correct geleverd
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Henk! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Snelle bezorging in de winkel. Meteen gaan passen en goed en prettig advies en meedenken van de verkoper. Alleen jammer dat er niet met Afterpay besteld kan worden.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Frank! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC