Binnen no time geleverde zipper truien zijn fantastisch
Beste Eric, Dank je wel voor je review! Veel plezier met je aankoop!
Aanbiedingen zijn verleidelijk Misschien wel vooraf vermelden dat het slechts om een aantal maten gaat
Beste Tino, dank je wel voor je 4sterren! Veel plezier met je aankoop.
Super fijne webshop. Ruime keuze. Heel snel binnen.
Beste Miranda! Dank je wel voor je super beoordeling! Veel plezier met je aankoop.
Goed geholpen, Mooie kleding en vriendelijk personeel. Helaas niet alle maten voorradig en een bepaal merken broeken die wel op de site staan niet aanwezig in de winkel. Zelf een kleding stuk online besteld en dat was na een paar dagen weer netjes af te halen in de winkel.
Beste Wim, Veel plezier met al je aankopen! Wat fijn dat je tevreden bent met onze service en kleding.
Last minute voor de vakantie een leuke bodywarmer gespot op de website van Bomont. Ik twijfelde aan de levertijd 1 tot 3 werkdagen maar na mijn bestelling werd het heel vlot geleverd. Op tijd en keurig verpakt met ook nog een bedank kaartje van het Bomont team in de doos, attent. Dus heb je iets leuks gezien? Niet twijfelen maar bestellen!
Bedankt voor je review Klaas! Wij zijn geen Bomont, maar hopelijk ben je ook heel tevreden met je bestelde artikelen bij OFM! ;)
Ik kon snel vinden wat ik wilde, aanklikken betalen en het was geregeld. Twee dagen later was het al bezorgd ( in het weekend besteld)
Dankjewel voor de mooie beoordeling Stephan! Hopelijk zien we je snel weer online of in één van onze winkels!
Goede kwaliteit, veel keuze en snel geleverd en geholpen. Aanrader!
Bedankt voor je mooie beoordeling Marko!
Ik vind de kosten voor het bestellen en retourneren te hoog. 10 euro voor het heen en weer sturen is te veel.
Beste Johan, hartelijk bedankt voor je review. Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend leuk dat je een trouwe klant bent van OFM.! Graag geef ik je dan ook een korte toelichting over de verzend- en retourkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €4,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Ditzelfde geldt voor de retourkosten. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzend- en retourkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een OFM. winkel laten verzenden en retourneren. Ik hoop je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd nog even contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via: [email protected].
Prima en snel geleverd
Bedankt voor de vijf sterren Bert! Tot de volgende keer!
Goede kwaliteit
Dankjewel voor het compliment Wim! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Ik vind het zeer slechtcdat als je een bestelling hebt gedaan en deze in 2 delen wordt geleverd. Het 1e deel wordt bezorgd. Je krijgt een mail dat deel 2 eraan komt en vlak voor levering wordt deze geanuleerd. Echt heel slecht!!!!
Beste Sylvia, dankjewel voor je review. Wat vervelend dat we je bestelling niet volledig konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact op met onze Customer Support Hero's. Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring!
Steeds meer mijn winkel. Veel aanbod en mooie producten. Levering is snel en producten zijn top.
Bedankt voor je leuke review Melvin! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent!
Makkelijke bestelprocedure en belangrijker; je krijgt wat je besteld!!
Bedankt voor je mooie beoordeling Ben! Graag tot snel!
Prijs kwaliteit top en op tijd geleverd!
Bedankt voor je mooie beoordeling Marika!
Goeie web site met goeie kleding voor mannen super bezorging snel de ene dag besteld de volgende dag in huis echt n aanrader
Wat leuk om te horen Theo! Veel plezier met je aankoop!
Ik had een trui besteld en laten afleveren in de winkel . Nu viel de kleur tegen . Gelijk geadviseerd om een andere kleur te kopen en deze werd gratis de volgende dag thuis afgeleverd ! Wat een service !
Bedankt voor je mooie beoordeling Willem! Graag tot snel!
Perfecte informatie en uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Wat fijn om te horen Ron! Veel plezier met je aankoop!
Heel tevreden
Bedankt voor je mooie beoordeling Susanne, graag tot snel!
TOP!
Wat fijn dat je tevreden bent Cindy, veel plezier met je bestelling!
Ik ben ontzettend tevreden over de service van OFM. Een aantal maanden geleden heb ik een pak gekocht, en ik merkte dat er een probleem was met de kwaliteit. OFM heeft dit zeer professioneel en oplossingsgericht opgepakt, zonder enige moeite. Ze boden direct aan om het pak om te ruilen, wat ik enorm waardeer. Het is fijn om te merken dat klanttevredenheid hier echt voorop staat. Bedankt, OFM, voor de topservice!
Wauw, wat geef je ons een leuke beoordeling Mustafa! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service!
Heldere info over de verzending van de bestelling, product zoals besteld en in goede kwaliteit
Bedankt voor de beoordeling Bas!
Het was zo snel als beloofd! Levering ook ideaal met tracking en correcte informatie! Wat de maat betreft heb ik me kunnen basseren op de invoering van lengte en gewicht en de maten die werden aangegeven waren perfect!!! De korting was een bonus!
Bedankt voor je mooie review Daisy! Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent!
Helaas geeft DHL aan het pakket bezorgd te hebben Maar tot opheden niet ontvangen. Is in onderzoek bij jullie. Mijn bevindingen zijn uiteraard afhankelijk van hoe dit opgelost gaat worden Deze enquete komt te vroeg
Dankjewel voor je review Jan. Op dit moment loopt het onderzoek bij DHL inderdaad nog. Zodra wij meer horen vanuit DHL, laten we het meteen aan je weten. We gaan het uiteraard netjes voor je oplossen!
Mooie kleding en acties, snelle levering
Bedankt voor de leuke beoordeling Laura! Hopelijk tot de volgende keer!
alles naar wens en snel
Dankjewel voor het mooie cijfer Peter! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC