Fijn dat jullie veel maten verkopen en met name lengte 36. Snelle levering en goed verpakt. Is heel aangekomen. (Heb slechte ervaring met DHL).
Bedankt voor het compliment! Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
Grote keuze aan maten en snelle optimale oplossing van leverings probleem.
Wat fijn om te horen Ro, graag tot snel!
Mijn bestelling werd abel en keurig geleverd en de trui overtrof mijn verwachtingen , bijzonder mooi
Bedankt voor je mooie beoordeing Els, veel draag plezier!
Status verloop levering prima op orde.
Wat fijn om te horen Edwin, graag tot snel!
Ik had een jeans besteld maar aan het eind kreeg ik de melding dat de transactie niet door kon gaan omdat de jeans niet meer voorradig was. Dus vervolgens een andere bestelling gedaan met de hoop dat die jeans zou passen. Vervolgens blijkt dat de eerste bestelling toch doorgegaan was. Hierdoor heb ik onnodig 2 keer verzendkosten moeten maken
Bedankt voor je review Roel! Vervelend dat je bestelling twee keer is doorgekomen, je hebt zojuist van ons een e-mail ontvangen. Onze welgemeende excuses voor het ongemak!
Voldoet aan de omschrijving qua kleur en pasvorm.
Bedankt voor je mooie beoordeling Piet! Graag tot snel!
Omdat ik blijkbaar een keuze had gemaakt uit de outlet ipv de sale, en het betreffende product niet paste en dus geruild moest worden, hebben de winkelmedewerkers er alles aan gedaan om de ruiling zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder dat er extra geldhandelingen verricht hoeven te worden. Dank.
Wat fijn dat je goed bent geholpen in de winkel Frank, graag tot snel!
Fijne winkel, makkelijk met bestellen, goede producten.
Wat leuk om te horen Ryan! Veel plezier met je aankoop!
Ik was op zoek naar een shirt voor mijn zoon en doordat er shirts van dat merk in de aanbieding waren heb ik er 2 gekocht. Zondag besteld, woensdag geleverd. De shirts heb ik nog niet gegeven, dus over een eventueel retour beleid kan ik niks zeggen
Bedankt voor je mooie beoordeling Karin!
Ik heb jullie betaald om mijn bestelling bij mijn voordeur te bezorgen! Jullie droppen mijn pakket echter zo maar ergens in het pand zodat ik er naar op zoek moet. Dit is de laatste keer geweest dat ik iets bij jullie besteld heb.
Bedankt voor je beoordeling Willem, wat vervelend dat je bestelling niet volgens verwachting is bezorgd door DHL. Wij zullen je feedback dan ook terugkoppelen aan DHL zodat ze de desbetreffende bezorger erop aan kunnen spreken. Onze excuses voor het ongemak. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het uiteraard graag [email protected]
Over de keuze en kwaliteit niet te klagen. Wat opvalt is dat inmiddels voor de tweede keer een bestelling vanuit OFM geannuleerd wordt omdat het artikel er niet is. Dat is best vervelend wanneer je al betaald hebt.
Beste Michiel Dankjewel voor je review. Wat vervelend dat we je bestelling niet volledig konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact op met onze Customer Support Hero's. Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Met vriendelijke groet, Team OFM.
Snelle levering! Kwaliteit!
Bedankt voor je mooie beoordeling Stew! Veel plezier met je nieuwe items!
Alles is naar wens gegaan.
Bedankt voor de vijf sterren Herman. Veel plezier van je aankoop gewenst!
Snel binnen en kwaliteit
Dankjewel voor het prachtige cijfer Haiko!
Ik ben klant bij OFM sinds 2021, dit zowel in de winkel in Alkmaar of Beek en slaag altijd. Vriendelijk en altijd behulpzaam personeel. 1 klein minpuntje toch vandaag in Alkmaar. Ik had het wel prettig gevonden als de verkoper mij op mijn spaarpunten (11000) had geattendeerd. Was toch weer een leuke loyaliteitsbonus geweest en aanmoediging om nog een aankoop te doen. Na mijn aankoop thuis gekomen dacht ik hier zelf ineens te laat aan. Zou toch een pluspunt voor de verkoper in kwestie zijn om hier aan te denken als men ziet dat men (vaste) klanten met een account heeft.
Bedankt voor je beoordeling en feedback Peter! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent!
Wat mij betreft kan het niet makkelijker. Kleding komt overeen met hoe het gepresenteerd wordt op de website / past perfect en is van goede kwaliteit.
Bedankt voor het prachtige cijfer! Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
Zeer snelle levering en een prima kwaliteit Ben zeer tevreden
Wat leuk om te horen Wander! Graag tot snel!
Oke
Bedankt voor je mooie beoordeling Harrie, veel draag plezier!
Zeer vriendelijk personeel bij een retour in de winkel. Alleen Hans praat niet terug als je de klantenservice belt. Prachtige winkel in Alkmaar kom er graag even kijken.
Wat leuk om te horen Henny! Graag tot snel!
De bestelling verliep vlot was duidelijk en goed omschreven. Ik ben alleen benieuwd wanneer de bestelling wordt geleverd.
Bedankt voor je review Anton! De levertijd staat vermeld in de bestelbevestiging die je per mail hebt ontvangen. Wanneer je verdere vragen over de levertijd hebt, mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen via [email protected]!
Kleidung in guter/sehr guter Qualität - feundliches Personal - guter Service ABER: Als Kunde mit (grenznaher) deutscher Wohnanschrift muss ich bei Bestellungen über den Webshop zwangsweise immer vorab bezahlen. Ich habe nicht die Möglichkeit später zu zahlen, wie die Kunden mit niederländischer Anschrift. Das sollte nun mal endlich geändert werden.
Danke für deine Bewertung Christoph! Schön zu hören, dass Sie so zufrieden sind!
Duidelijke website en adequate communicatie over leveringstijden. Gewoon goed dus!
Dankjewel voor het mooie cijfer Paul! Hopelijk tot snel!
Als je wacht op je product en dan na een paar dagen bericht krijgt sorry toch niet leverbaar vind ik dat behoorlijk amateuristisch. Ben gelijk klaar met OFM, kom dan met een oplossing op zijn minst
Dankjewel voor je review. Wat vervelend dat we je bestelling niet konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact op met onze Customer Support Hero's. Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Met vriendelijke groet, Team OFM.
Vlot , netjes verpakt, duidelijke foto's op website!
Dankjewel voor de leuke beoordeling Elsbeth! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Ik heb vorige week een jasje besteld. Nu al meer dan een week aan het wachten niks ontvangen. Zou gister afgeleverd worden maar niet gelukt, zegt vervoerder. Erg raar heb het bewust op de zaak gedaan omdat daar altijd mensen aanwezig zijn bij goederenontvangst. Nu even afwachten of het komt
Dankjewel voor je beoordeling Michel. Wat jammer dat je het pakket nog niet hebt ontvangen! Ik zie dat DHL inmiddels een nieuw bezorgmoment heeft ingepland, het pakket zou dus spoedig bij je bezorgd moeten worden. Onze excuses voor de vertraging!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC