Het heeft zijn tijd nodig, winkelen op het web, afhalen in de winkel, maar het is foutloos gegaan. Ook het retourneren van 1 artikel in de winkel verliep moeiteloos met prompte terugbetaling.
Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen Henk!
Wat leuk om te horen Marc! Graag tot snel!
Kan altijd slagen, en er zijn ook vaak goede aanbiedingen.
Bedankt voor je mooie beoordeling Joost!
Meerdere malen via webshop besteld maar ook in winkel Geldermalsen zelf. Zowel online als fysiek is de service top. 1 ervaring met een overhemd die kapot was dezelfde dag nog, maar dit is gelijk top opgelost. Ze bellen je ook persoonlijk terug om update te geven als je een vraag hebt. Hiernaast was ik ook nog eens de gelukkige winnaar van de VIP kaarten voor Appelpop. Hier waren wij erg blij mee en hebben het super gehad.... dus ook nog dank hiervoor!!!
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent Peter! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Ik had giorgio loafers besteld alleen kreeg een heel ander model opgestuurd. Waarna ik probeerde de goede weer te krijgen om er alleen achter te komen dat ze nu niet meer op voorraad waren…. Erg vervelend aangezien ik ze die week nodig had.
Dankjewel voor je beoordeling Diederik. Wat vervelend dat je verkeerde schoenen hebt ontvangen, onze welgemeende excuses hiervoor. We proberen altijd nog het juiste artikel naar je te versturen helaas is dit niet gelukt.
Grote keuze, makkelijk te bestellen en snel bezorgd.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Leonard! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Altijd lekker om even te shoppen bij OFM! mooie stijl, goed prijzen en vriendelijk personeel
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Roel! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Al meerdere keren online een bestelling bij OFM gedaan. Alle keren een prima ervaring.
Bedankt voor de vijf sterren, Cor! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Goed goeie service Snel geleverd top
Hartelijk bedankt voor het compliment, Jan! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
OFM wil al feedback over de levering terwijl deze na ruim 1 week geleden besteld te hebben, nog steeds niet is gearriveerd in de winkel om op te halen. Ook komt na enkele keren bellen hierover met de klantenservice, geen terugkoppeling ondanks belofte van hun om terug te bellen. Toch wel teleurstellend!
Bedankt voor je beoordeling Henri. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent! Ik zie dat mijn collega een aantal dagen geleden aan je heeft laten weten dat het pakket voor je klaarligt in de winkel. Je kunt deze daar dus ophalen. Veel plezier van de bestelling gewenst!
Duidelijke website, mooie kortingacties en snel geleverd!
Bedankt voor het prachtige cijfer Andre! Veel plezier van de bestelling gewenst!
Niet gekregen wat ik had besteld. Bij afhalen in de winkel bleek dat de verkeerde broek in mijn pakketje zat. De broek was ook niet in de winkel aanwezig. Speciaal daarvoor naar toe gereden. Teleurstellend. Afhandeling in de winkel door personeel was prima.
Dankjewel voor de beoordeling Bart. Wat jammer dat we een verkeerd artikel hebben gestuurd, onze excuses hiervoor! Fijn om te horen dat de winkel het naar tevredenheid heeft afgehandeld.
Snelle goede en nette levering
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Mike! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Fijne webwinkel en makkelijk te bestellen! De polo’s die ik besteld heb zijn zoals ze op de site staan. Dus alles naar tevredenheid! Zou hier de volgende keer weer bestellen.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Edwin! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Goede structuur en inzichtelijke website. Makkelijk betaalproces, prima.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Kees! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Keurige levering volgens afspraak
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Martin! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Zeer tevreden over de aankoop
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Harm! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Of je nu in de winkel koopt of in de webshop, alles kan terug en worden geruild,
Hartelijk bedankt voor het compliment, Arne! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Ten eerste vindt ik als je in de winkel iets koopt in de uitverkoop dat je dat zelfs terug mag brengen Er zijn winkels die maar blijven roepen dat als je in fysieke winkel wat koopt dat je het gezien/gepast hebt en dan geen geld terug maar tegoedbon En het retour brengen van een artikel (s) in de winkel altijd super nauwkeurig wordt behandelt en erg hulpvaardig personeel ( ik praat over filiaal Leidscherijn)
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Truus! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Fijn gevarieerd aanbod en keuze. Echt kwaliteits producten.
Bedankt voor de vijf sterren! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Veel keuzen, leuk aanbieding en betaalbaar prijzen.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Victor! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Op tijd juiste spullen in huis
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Jan! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Bij OFM voel ik me echt klant. Ik wordt in de winkel door het personeel gezien en bijzonder prettig en charmant geholpen. Het assortiment is reuze en de prijzen betaalbaar.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Ton! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Het bestellen van de webshop ging bijna helemaal goed; behalve aanvinken ophalen winkel voor gratis ophalen, bleef de bezorgkosten staan dus heb ik even nagevraagd via chat; je moet dus helemaal tot de betaling doorgaan, wat ik vreemd vind, maar gelukkig opgelost, zou wel handig zijn als dat vermeld zou worden;).
Dankjewel voor je beoordeling, Mark! Graag tot een volgende bestelling!
Makkelijk vanuit thuis shoppen, jammer dat ik nu al voor de tweede keer iets bestel dat vervolgens niet geleverd kan worden, omdat de voorraad niet klopt.
Hartelijk bedankt voor je mooie review en feedback, Robert! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC