2 polo’s gekocht in de uitverkoop. Snel geleverd, goed verpakt en mooi van kwaliteit. Ben er erg blij mee.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Vincent! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Bedankt voor je mooie beoordeling Leon, graag tot snel!
Ik ben helemaal tevreden.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Michael! Graag tot een volgende bestelling!
Ik heb 3 overhemden besteld in de webshop. Uiteindelijk zijn er twee geleverd na ongeveer een week. Ik heb alle begrip dat het druk was en het langer duurde, geen probleem. Hier werd ik ook via mails van op de hoogte gehouden. Wat ik niet als prettig heb ervaren is dat er op geen enkele manier contact is gezocht over het niet leveren van het ontbrekende overhemd. Doordat ik zag dat het betaalde bedrag terug was gestort ben ik er zelf achter gekomen dat het niet geleverd zou worden.
Dankjewel voor je review. Wat vervelend dat we je bestelling niet volledig konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact op met onze Customer Support Hero's. Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring!
snel geleverd! mooie kwaliteit poloshirts
Wat fijn dat je zo tevreden bent Joop! Veel draag plezier!
Kleding besteld. Prima op tijd bezorgd. Kleding was helemaal in orde.
Bedankt voor je mooie beoordeling Martin! Graag tot snel!
Lekker stofje en zit als gegoten, maat klopt.
Wat fijn om te horen! Veel draag plezier met de short!
Makkelijk te bestellen, veel keuze, vele filtermogelijkheden en eenvoudig terugbrengen of sturen (wel extra kosten). Levering duurt wel veel langer dan bij andere webshops.
Bedankt voor je beoordeling en feedback Michel!
Service prima netjes geholpen telefonisch Problemen met pakketautomaat QR code
Dankjewel voor het mooie cijfer Ina! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Ik ben erg tevreden over OFM. Veel keus mooie merken en hele goede aanbiedingen .
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Marion! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Marcell! Graag tot een volgende bestelling!
Fijn dat je de bestelling kan laten leveren in de winkel
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Koen! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Redelijke vlotte levering.
Bedankt voor de vijf sterren, Arnold! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Prima producten, maar maatadvies kan beter
Dankjewel voor je beoordeling en feedback Frans!
Mooie merken, volop keuze, snelle levering, bestelgemak.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Marry! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Iets besteld via de webshop. Wordt keurig afgeleverd in de winkel. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Wat betreft de webshop is het jammer dat de knop om te kijken in welke winkel het betreffende artikel aanwezig is niet werkt.
Dankjewel voor je mooie boordeling Ad! We zullen je feedback mee nemen!
Ik ben erg tevreden. In de toekomst zal ik zeker deze webshop in de gaten houden.
Bedankt voor je mooie beoordeling! Graag tot snel!
Zoals altijd , altijd klantvriendelijk, een genot om te winkelen
Wat leuk om te horen Dick! Graag tot snel!
Ofm zelf was prima. Pakketje werd echter bezorgd via DHL en die hebben het naar het verkeerde adres gestuurd waardoor ik het pakket te laat ontvangen heb.
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat het pakket alsnog is bezorgd. Veel plezier van de bestelling gewenst!
Ondanks dat aangegeven staat dat er voorraad is komt er na 4 dagen een bericht dat een artikel er toch weer niet is. En dat terwijl de bezorging tussen de 1 en 3 dagen zou duren. Dit is de 3e keer op rij dat niet alles wordt uitgeleverd. Dag 5 volgt eindelijk de bezorging. Een dag later fysiek naar de winkel geweest en daar staat het niet leverbare artikel gewoon in de winkel voor de 'normale' prijs i.p.v. de actieprijs (50%).
Dankjewel voor je review Leon. Wat vervelend dat we je bestelling niet volledig konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact op met onze Customer Support Hero's. Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring!
Van bestellen tot bezorgen prima geregeld
Dankjewel voor de beoordeling Ger. Hopelijk tot de volgende keer!
Op een prettige manier winkelen. Snel afgewikkeld en afgeleverd. Prima.
Bedankt voor het prachtige cijfer Henk! Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
Voor de eerste keer besteld bij OFM en alles is goed verlopen. Ik had de bestelling snel in huis en het was keurig verpakt.
Dankjewel voor het prachtige cijfer Wim! Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
Slechts 14 dagen retourbeleid, daarna contact opgenomen maar werkt vriendelijk bedankt. Niets meer mogelijk, alleen we hopen dat je nog vaak bij ons winkeld. Voor mij geen ofm meer
Bedankt voor je review Ton. Wat jammer dat je ontevreden bent! We raden je aan om in de toekomst contact met ons op te nemen voordat de retourtermijn verstreken is, zodat we samen naar een alternatieve oplossing kunnen zoeken, zoals een langere retourtermijn. Als je geen contact met ons opneemt, kunnen we helaas niets meer voor je betekenen. Nogmaals, we begrijpen dat je dit teleurstellend vindt. We hopen echter dat je begrijpt dat we ergens een grens moeten stellen.
Netjes verpakt en duidelijk informatie
Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je nieuwe items!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC