Pluspunten
Het positieve is dat er geen negatieve punten zijn
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie.
Pluspunten
Gewoon verder goed.
VerbeterpuntenVoorraad desinfectie is een probleem. Helaas ook verkoop aan eindgebruikers.
Pluspunten
Snelle response op bestelling en email Zeer klantgericht Positieve sfeer
Opvolging offertes
Pluspunten
Duidelijke, snelle communicatie. Betrouwbaar.
VerbeterpuntenAnder verveorsbedrijf voor de aflevering
Pluspunten
correct bedrijf
Verbeterpuntenwebshop is niet gebruiksvriendelijk
De juiste prijzen op de website vermelden!
Pluspunten
Mijn bestelling is bijna altijd op voorraad of er is direct bekend wat de actuele voorraad is, zodat ik mijn bestelling kan aanpassen: heel belangrijk voor mij!
Pluspunten
Leversnelheid is na wat opstart problemen goed. Kwaliteit v/d kleding vind ik tegen vallen. naden laten soms los en kleuren lopen uit tijdens wassen.
VerbeterpuntenOp de website zie ik alleen de beschikbare voorraad, dus zaken die ik nodig heb en niet op voorraad zijn kan ik niet bestellen..... Hiervoor stuur ik nu een mail na. Ik zou m.i. het item gewoon moeten kunnen bestellen, maar het komt dan in backorder. Inhoud van zendingen wijkt regelmatig af. als we b.v. 2 polo's en 3 t-shirt bestellen ontvangen we 5 t-shirts. of maten zijn anders dan gevraagd. Een betere check zou dit op kunnen lossen.
Pluspunten
Betrouwbaar Snel
5 Spectrumlaan
Bleiswijk 2665NM