Beste Naomi, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Beste Manuel, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Beste Huidtherapie, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Beste Administratie, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Beste Michel, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Pluspunten
Snel geleverd en correcte behandeling. Fijn om te bestellen.
Beste Nancy, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Pluspunten
Super snelle levering!
Beste, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Pluspunten
Zeer pozietiv ower alles, Ik wordt opgebeld en zeer goed geholpen werd .
VerbeterpuntenWeet ik nog niks over verbetering , tot nu toe zeer positiev ,
Beste J., Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Als het bedrijf sluit wegens vakantie dit goed op de website zetten. Nu kreeg ik een verkeerde indicatie wanneer mijn product opgestuurd werd. Je krijgt een nummer voor vragen, maar dat blijkt niet voor de website te zijn.
BesteAnja, Bedankt voor uw reactie! We zullen dit nemen om Cemex Trescon te verbeteren en daarmee u nog beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Beste Mike, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Beste Martin, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Beste Huibert, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Beste Feet Face and Body, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Pluspunten
Snelle leveringen.
VerbeterpuntenPrijzen wegwerpartikelen.
Beste Vanoverbeke, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Beste Hanneke, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Pluspunten
Grote Voorraad en snelle levering
VerbeterpuntenWebshop gegevens beter interpeteren. Data's nakomen
Beste Green Star, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Vooraf laten weten wanneer de levering zal plaatsvinden of tracking
Beste Els, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Beste Manuel Bedankt voor uw reactie! We zullen dit meenemen om Cemex Trescon te verbeteren. Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Beste Manuel Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Beste Kot, Ik heb u reeds gemaild omtrent deze beoordeling. Daarbij gaan we graag het gesprek aan om achter uw negatieve ervaring te komen. We horen graag van u. Cemex Trescon B.V.
Beste Denteck, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
Pluspunten
fijne communicatie over de telefoon
Verbeterpuntengeleverd geel is meer oranje. leveren zoals iets op de foto staat anders foto aanpassen
Beste Peter, Bedankt voor uw reactie. We zullen uw feedback meenemen om het proces binnen Cemex Trescon te verbeteren. Daarnaast zal een medewerker van ons contact met u opnemen om het probleem te verhelpen. Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
De site is onnodig uitgebreid: alle bezems, stelen enz. staan in alle te verkrijgen kleuren afgebeeld. Dit maakt de site onnodig uitgebreid en kost het veel tijd om even te struinen wat ze allemaal kunnen leveren. Alle bestelde artikelen waren niet voorradig. De wel voorradige werden de volgende dag geleverd. Dit had van mij niet gehoeven. Het had wat mij betreft wel in 1 keer gekund als alles voorradig was. Beter voor het milieu. Misschien een idee om mensen te laten kiezen over de levering in een dergelijk geval. Verder prima
Beste Martin, Bedankt voor uw positieve reactie. We zullen uw feedback meenemen om het proces binnen Cemex Trescon te verbeteren. Met vriendelijke groet, Cemex Trescon B.V.
5 Spectrumlaan
Bleiswijk 2665NM
Please click here to check out Thuiswinkel Zakelijk certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire