Geen reactie

Krijg niks geen reactie op deze lui

Goede producten en fijne dienstverlening!

Helemaal tevreden met eerste levering! Denken graag met je mee om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ze hebben veel kennis van producten die van hoge kwaliteit zijn.

bestelling betaald maar tot op heden niet geleverd

Deze keer slecht ik moest via ideal betalen op de 5e maar tot op heden 14 maart nog niets ontvangen

Prima service en prima levering

Prima service en hele mooie kwaliteit klompen

Matig

Het was voor mij onduidelijk in de webshop waar ik het factuuradres aan kan geven. Want dit is anders dan het afleveradres.

Makkelijk bestellen, betalen en snel geleverd

Snel besteld en betaald, ook zoals op de site staat snel en goed geleverd

Uitstekende service

Mooie website, goed materiaal. Fijne prijzen en snelle levering.

Mooie pagina

Goed en duidelijk overzicht

Super service en op tijd geleverd!

Geweldig!

Supersnel en hoge kwaliteit!

Mijn order werd snel geleverd en ik was zeer tevreden met de bestelde artikelen.

Goed en snel...

Ik bestelde een vrij klein artikel wat vlot en snel geleverd werd. Zo zie je het graag...

altijd goed

Altijd goede service, nooit iets te klagen gehad.

Jammer van de communicatie

Heb een product besteld, kreeg een mail dat het op een bepaalde dag geleverd zou worden. Helaas na een mail gestuurd te hebben bleek product niet op voorraad te zijn. Had wel even gemeld kunnen worden vanuit het bedrijf zelf. Nu afwachten wanneer het weer op voorraad is, hoop dat dit wel gemeld gaat worden.

Mijn bestelling werd correct, snel en zonder problemen behandeld.

Dat de bestelling enkele dagen later was als ik had verwacht, kwam door alle problemen met het corona virus. Dit werd mij direct gemeld. Er werd een latere verwachte datum opgegeven en binnen die tijd geleverd. Hartelijk dank.

Website niet up to date

Klantenservice dan wel het klantensysteem kan wel een vernieuwing gebruiken. Het duurde 5 minuten om mijn order/bestelling te vinden. Bleek het product niet voorradig te zijn. Dit had met mij gecommuniceerd kunnen worden. De betaling had ik trouwens de volgende dag wel direct terug ontvangen.

Goed bedrijf

Prima arsortiment

Bestelde artikelen zijn snel geleverd. Webshop om te bestellen is heel traag.

Alles correct,

snelle correcte levering

dozen zijn van mindere kwaliteit

Goed maar kan altijd beter

Meeste bestellingen staan snel klaar maar zit nu al bijna 2 maanden op een bestelling te wachten en krijgt het langzaam beetje bij beetje binnen. Liever alles in een keer geleverd dan steeds een deel. Verder wel goede en snelle communicatie. Veel dingen zijn er mogelijk!

Goede service en prettige samenwerking.

Alles gaat prima, alleen is de website niet heel snel en doet er soms wat langer over om te laden

Snelle service !

De webshop zou wat sneller mogen zijn vooral het zoeken van producten!

Goede service en advisering. Snelle levering.

Positief.

fijne samenwerking

worden altijd netjes en correct geholpen

Snelle levering!

Snelle en nette levering. Bestelde product komt precies overeen met de afbeelding.

Spectrumlaan 5

2665NM Bleiswijk

Over Cemex B.V.

Cemex Trescon B.V. is een internationale totaalleverancier van hygiëneproducten, persoonlijke beschermingsmiddelen en medische en facilitaire disposables. Dagelijks worden onze producten gebruikt op de werkvloer van onder andere gezondheidszorg, kinderdagverblijven, voedingsindustrie, detailhandel, facilitaire dienstverlening, supermarkten, horeca, wellness, automotive, en land- en tuinbouw. Al meer dan 100 jaar zijn wij in beweging! Door goed te luisteren naar onze klanten kunnen wij onze dienstverlening voortdurend aanpassen aan de veranderende vraag vanuit de markt. Wat onveranderd is gebleven, is onze kwaliteit.