Pluspunten
Snel & correct
Pluspunten
Super snelle levering!
De website orders plaatsen, eerste keer is het goed in het oog houden dat je effectief de bestelling wel geplaatst hebt. Na een paar keer weet je wel dat je eerst een aantal pagina's door moet gaan, maar in het begin zo wel paar keer 'dacht ik' bestelling geplaatst, terwijl dat het dus niet het geval was.
Pluspunten
Snelle levering uit voorraad.
VerbeterpuntenVaker nieuwe kleuren/prints en modellen. Consument wil steeds iets anders. Behoud marges onder druk door concurrentie online bestellingen.
Pluspunten
Snelle reactie op de email. Jullie regelen alles in 1 dag, helemaal top.
sneller leveren
De website is vreselijk,iedere keer verschijnt er een ander vlak als je iets wil bestellen.De maten van de klompen zijn vooral bij de witte klompen(meest belangrijke ) moeilijk te verzetten.
Pluspunten
Overzichtelijke website. Vriendelijke medewerkster aan de telefoon gehad.
VerbeterpuntenAls je schoenen besteld kun je niet direct de maat invoeren (denk ik) dit moet je in je winkelmandje aanpassen. Retourneringsbeleid kon ik niet vinden.
Pluspunten
Goede afhandeling orders
VerbeterpuntenKortingscondities zijn verslechtert t.o.v. concurrentie zoals Falcon /Rilsan. Daardoor iets te weinig positieve impulsen om heel actief Vikan te verkopen.
Pluspunten
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Verbeterpuntenzijn er in principe niet.
Webshop versnellen is erg traag. Beter afhandeling bij afhalen.
Pluspunten
Klantvriendelijk, snel.
Verbeterpuntenniet alle producten zijn in web shop te verkrijgen, maar wel gemakkelijk via mail na te bestellen.
Pluspunten
gewoon goed
Pluspunten
We komen er altijd uit. Er zijn een aantal mensen die goed oplossingsgericht en flexibel handelen. De weborders zijn een uitkomst, m.n. dat het franco-bedrag niet te hoog is, daardoor is de drempel om te bestellen laag.
VerbeterpuntenHet duurt soms wel even. Niet alle werknemers even communicatief in de zin van oplossingsgericht denken. Men denkt niet: de klant heeft altijd gelijk; maar: de klant heeft ongelijk. Dat maakt het soms lastig. Te afstandelijk: voel weinig binding met het bedrijf an sich. Vaak weer iemand anders aan de lijn. En ik zou niet weten wie de eigenaar is (vroeger wel).
Pluspunten
al jaren tevreden klant
Verbeterpuntenwebshop is iets aan de trage kant, laden duurt lang
Pluspunten
- Snelle leveringstermijn - Correct & goede communicatie - Webshop is ganse verbetering!
Pluspunten
duidelijke site, goed inzicht in de voorraad
Verbeterpuntensnelheid van de site met het invoeren wat aan de trage kant,
5 Spectrumlaan
Bleiswijk 2665NM