Pluspunten
Goede site, waarop duidelijk wordt aangegeven wat op voorraad is. Snelle levering
Verbeterpuntenn.v.t
aangeven bij afhalen op de dag van bestellen via de website ontbreekt nog.
Het Tork assortiment mis ik nog in de webshop
Pluspunten
Communicatie is goed. als iets nog goed was ingegeven kon dit telefonisch snel worden opgelost. Bij een manco werd niet moeilijk gedaan om het artikel na te leveren.
VerbeterpuntenKwaliteit van de nieuwe kleding is minder dan de oude. Bij het wassen van bijvoorbeeld de trui gaat deze al snel rullen. Van de werkbroek zijn de zakken niet goed te sluiten. jammer.
Hartelijk dank voor de beoordeling en de feedback! De problemen op de bedrijfskleding zijn reeds bekend en in behandeling met de producent. Het is erg vervelend dat dit jullie overkomt. Onze accountmanager neemt zo snel mogelijk contact op met jullie contactpersoon voor de bedrijfskleding voor een passende oplossing. Groet, Rutger
Pluspunten
Verbeterpuntenalle artikelen ook op site staan, nu nog na bellen
Hartelijk dank voor de beoordeling en uw feedback. Op dit moment wordt hard gewerkt om het gehele assortiment online te krijgen. Om u nog beter van dienst te zijn zullen we uw afname bekijken en deze producten prioriteit geven met het online plaatsen. Groet, Rutger
Niet na elke order deze mail sturen
Op website voor bestellingen leverdag in kunnen vullen
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wij zijn op dit moment bezig om de checkout te verbeteren. Een onderdeel van deze verbeteringen is o.a. het kiezen van een gewenste leverdatum. Ik hoop dat deze aansluit bij jullie wens. Ik kom graag bij jullie terug zodra deze nieuwe functionaliteit klaar is. Groet, Rutger
De zoekfuncttie in de Webshop is slecht te lezen. Gaarne verbeteren.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! We gaan kijken of we de zoekfunctie groter kunnen weergeven. Bedankt voor deze feedback.
Hartelijk dank voor de beoordeling! Groet, Rutger
website te veel keer klikken
Bedankt voor de beoordeling! Zoals vanmorgen besproken zullen wij je feedback verwerken in een nieuwe checkout waarbij je minder clicks nodig hebt om de bestelling te plaatsen. Groet, Rutger
5 Spectrumlaan
Bleiswijk 2665NM