Jammerr, dat versturen wat langer duurt

Heel goed.

Netjes en correct afgeleverd.

Een prima website

Helaas, zie ik steeds ouderwetse kleding op de site verschijnen. Ik had al gevraagd om een wat moderne kleuren te laten zien. Ondanks mijn leeftijd vind ik de kwaliteit achteruit gaan e n de prijzen behoorlijk oplopen. Daarom zit ik toch echt bij anderen te kijken en slaag ik vaak met kwaliteit en korting bij de Bijenkorf. Die korting vind ik slechter geworden bij Jeroenbeekman.nl. ik ben beter gewend! Ook de hulp telefonisch is wat aan de magere kant. Helaas. 2 sterren eraf. Het kan echt beter qua kwaliteit qua prijzen. Het wordt abnormaal duur voor b.v. een vestje, kocht ik meestal bij esprit, helaas failliet. Ik blijf erbij dat de kortingen goedkoper kunnen. Succes

top

Prachtige rok

Geweldig mooie rok. De stof is heel mooi, en de pasvorm ook.

Erg goed

Alles klopt. Van bestelling tot bezorging

Het kledingstuk zat keurig in een vloeipapier gewikkeld en in een mooie platte doos verpakt.

Mooi en goede kwaliteit.

Echt top!

Snelle en zorgvuldige verzending en bij evt retour, geld ook weer heel snel terug gestort. Goeie webshop met veel keuze..

Mooie collectie, kwaliteit en snelle levering

Snelle en nette service.

Pantalon viel toch tegen, dat lag niet aan de pantalon maar aan mij. Ik had een zomer versie verwacht en ik had hem een mt te groot besteld. Dus ging hij retour, kreeg twee dagen later al bericht dat hij ontvangen was en weer twee dagen later stond het geld alweer op mijn rekening.

Degelijk en bijzonder goede kwaliteitsvolle kleding

Snelle en goede service

TOP !

Heel erg chique ingepakt en keurig op tijd verzonden.

Goede, vlotte service!

De bestelling verloopt vlot en komt altijd keurig verpakt aan. Bij terug sturen is de medewerking goed, waardoor ook dat voorspoedig verloopt

Goed verzorgd .

Altijd correct, prettige klantenservice!

Goed geregeld

Ik ben 100% tevreden

Omdat ik wat minder vaak de stad in ga vanwege knieproblemen vind ik het prettig om bij een vertrouwd adres kleding te bestellen. Bovenkleding in mijn maat levert geen enkel probleem op. Heb nog nooit iets hoeven terug te sturen. Broeken durf ik niet per post te bestellen. Die moet ik in de winkel passen. De aflevering via PTT post verloopt ook altijd probleemloos.

Artikel als gehoopt

Keurig op tijd bezorgd. Het artikel zag eruit als gehoopt/verwacht. Mooie verpakking!

Altijd tevreden..

Goede waar behoeft geen krans.

Prima voor elkaar

Het artikel was naar wens, en de verzending prima

Snelle levering, prima broek

Snelle levering, prima broek

Keurig verpakt zag er verzorgd uit

Zorgvuldige service

De artikelen worden snel bezorgd en zijn mooi en zorgvuldig verpakt. Bovendien is er een ruime keuze aan merkkleding met regelmatig aanbiedingen. Eén minpunt: het aangemaakte account werkt niet. Het verzoek aan Beekman mode voor een oplossing is nog niet opgepakt.

van bestelling tot levering prima op de hoogte gehouden

Duidelijke website, bestelling liep vlotjes alsmede levering en ik werd prima tussentijds op de hoogte gehouden van pakketje

Mooie webshop en goede service

Tevreden met alles

Escudo 10

8305 BM Emmeloord

0527 61 82 82

Over Jeroen Beekman Mode

Jeroen Beekman Mode is een Nederlandse modewinkel met een uitgebreid assortiment dameskleding van bekende merken. Het bedrijf combineert stijl en kwaliteit met een focus op persoonlijke service, zowel in de fysieke winkels als online. Jeroen Beekman Mode biedt trendy en klassieke kledingstukken voor diverse gelegenheden, gericht op de modebewuste vrouw.