Uitstekende kwaliteit en snelle, correcte verzending

Uitstekende kwaliteit en snelle, correcte verzending

Alles was perfect.

Snel verzonden. Alles keurig ingepakt. En alles was goed.

Tevreden

Prettige site en goede snelle verwerking

Mooie kleding, goede kwaliteit

Grote keuze aan topmerken, makkelijk online te bestellen. Jammer dat onder de tab "Truien en Vesten" een dunne shirt als trui stond aangegeven. Die heb ik teruggestuurd.

Snelle levering prachtige jas

Fijne website en snelle levering

Fijne website en snelle levering.

Goede collectie, service en vlotte afhandeling.

Broek snel en goed verpakt geleverd. Juiste maat was helaas te krap.

De bestelde lange broek Cambio Rarity met patroon in de stof was 30% in prijs verlaagd en werd snel en goed verpakt geleverd. De broek was in de juiste maat, maar de stevige stof met weinig lycra was heel aansluitend gesneden. Een maat groter zou misschien beter geweest zijn, maar die was al uitverkocht. Ik heb de broek teruggestuurd.

goede levering

snelle service maar bij de bestelling staat gratis bezorgen en retour maar ik heb na het terug sturen niet mijn volledige bedrag terug ontvangen. Jammer

SUPER

KOMT ZEER BETROUWBAAR OVER, MOOI BEDRIJF

Uitstekende!

Uitstekende service.

Webshop geeft een vertrouwd gevoel.

Binnen de aangegeven tijd is het pakket afgegeven. Bij telf. contact keurig te woord gestaan. Helaas hapert de rits regelmatig en is de jas retour gestuurd.

Snelle en prima service

Meerdere keren iets bij u op de websites gevonden, met name Marcain, dat ik in de winkel waar ik normaliter koop niet meer kon vinden. Dus heel blij met uw website en service. Ik ben nog nooit fysiek in een van uw winkels geweest omdat ik nu eenmaal niet in de omgeving woon. Ken het merk Marcain goed en ben een grote fan. Top dus dat ik het bij u kan bestellen.

Koop heel graag mijn Marc cain kleding bij jullie, zit voortreffelijk. De bezorging en terugbetalen is ook perfect.

Mooie website met prachtige kleding.

Snelle levering in een makkelijke te openen doos.

goede service

Snelle bezorging en afhandeling met retour brengen. helaas product te groot.

Keurig verpakt en snel geleverd.

Ondanks dat de jaarwisseling ertussen zat toch snel geleverd. Maat moest omgeruild worden hierbij een vriendelijk en duidelijk contact gehad met een medewerkster. Helemaal TOP!

Keurig verzorgd pakket

Keurig verzorgd de bestelling ontvangen, een genot om te openen.

Keurig, netjes een fijne webshop!

Altijd netjes verpakt en goed aangekomen. Nette spullen en mooi verpakt.

Makkelijke bestelling en prompte levering.

Na een gesprek met de informatie de bestelling gedaan. Keurig verpakt en in onberispelijke staat de jas ontvangen. Ik ben er erg blij mee.!

Heel goed!

Prima verzorgd!

Ruime keus, snelle levering in mooie verpakking

Ruime keus, mooie merken, fijne service. Snelle afhandeling bij retour zendingen.

Goede merken en fijne verpakking kleding & schoenen

Goede webshop om online te winkelen

Prima verlopen

Geheel volgens planninge en een duidelijke site

SUPER

Mooie merken, grote keus en soms leuke aanbiedingen voor vaste klanten, en een spaarsysteem . Alleen jammer dat je geen saldo opbouwt als je afgeprijsde artikelen koopt.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM