correcte levering

en fijn dat er geen verzendkosten bij kwamen

Fantastisch, hoe fijn is dan winkelen!!!!

GEWELDIG!!!! ZO super chique, verpakt, en service chique, enige Dames aan de telefoon, behulpzaam!!! Wens u allen een gelukkig 2022 toe.

Goede onlineshop

Goede kwaliteit van de producten, snelle levering en ( bij retourzending) snelle terugbetaling.

In de sale nog even rokje gekocht maar helaas voldeed niet. Restitutie aankoopbedrag binnen 1 dag weer op mijn rekening. Prima geregeld! Bijdrage in retourkosten is wel wat hoog in vergelijking met andere grote webshops.

zeer goed

Snelle levering mooi verpakt

Fijne winkel om te bestellen

Altijd zorgvuldig verpakt! Makkelijke site om op te bestellen Wat mij betreft nog steeds voor herhaling vatbaar, Gr T de Wolde

Uitstekend!

Fijn shoppen op de website. Mijn prachtige jas werd binnen notime in een fraaie doos afgeleverd bij mij thuis.

Prachtige kleding en snelle levering

Mooie merken, goede aanbiedingen. En snelle levering.

positief

vlotte afwikkeling, zoals per mail beschreven. Goed ingepakt.

Snelle levering ondanks feestdagen!

Altijd goede service. Mooie kleding, goed ingepakt en snel geleverd.

Ik word al blij als ik die mooie doos zie

Deze jurk is te klein Maar mijn Faber kurk die ik begin nieuwe seizoen kocht is super en ook super geholpen!

Uitstekend!

Overzichtelijke website mbt merken. Zeer snelle verzending in keurig verpakt materiaal. Een feestje om te ontvangen.

Keurig, maar retourkosten

Snel verzonden, je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending. Keurig in een doos met vloeipapier berpakt. Het enige minpunt zijn de retourkosten, waarvoor ik begrip zou hebben bij een klein bestelbedrag. Maar als je items van €200,- of meer verkoopt, dan geef je een verkeerd signaal af, gezien de marges.

Alles goed geregeld

Kwaliteit en service zijn TOP

Goede materialen met prima dienstverlening. De belofte wordt waargemaakt

Het best dat ik besteld had voldoet aan de verwachting en is prachtig. De bezorging verliep vlot.

Uitstekende service

Mijn favoriete web- en fysieke winkel. Veel keuze, goede service en snelle bezorging.

Snel en precies volgens beschrijving!

Goede kwaliteit en keurig verzorgd afgeleverd. Heel fijn dat er beschreven staat hoe de maat uitpakt, dat klopte ook echt met de praktijk.

geweldig prima service en altijd netjes verzorgd

Goede merk produkten, kwaliteit en prijs komen overeen, prima service snelle verzending.

Zeer snelle levering en mooie kleding.

Vlak voor de kerstdagen nog een broek besteld.bij eerdere bestellingen duurde de verwerking/verzending 2 dagen. Dus ik had niet verwacht dat het op tijd binnen zou zijn. Maar; Volgende dag was het al verzonden en dag erna binnen. Top!

Redelijk makkelijk te selecteren op de website. Behalve de gewenste kleur, die kun je niet achter elkaar aanklikken. Goed verpakt en makkelijk terug te sturen.

Snel en kwaliteit

Snelle levering Goede website Gemakkelijk retour Super verpakking

snelle en overzichtelijke site

Fijne, snelle online winkel met prima keuze uit producten en klantvriendelijke service

Geweldig !

Snelle levering,kwaliteit kleding en goede retour service !

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM