Heel goed geholpen en afgewerkt.

Zeer vlotte en snelle afhandeling van mijn bedtelling

Zeer correcte vlotte en snelle behandeling van mijn aankoop!

Fijn katoenen shirt met col.

Draagt lekker en valt goed onder een (wollen)trui met ronde hals

Fijne webshop

Ben blij met deze webshop, ze verkopen veel van mijn merken. Dus regelmatig snuffel ik even rond. Verzending en verpakking helemaal perfect.

Er valt niks op aan te merken.

Verpakking is heel goed en ziet er professioneel uit.En bestelling prima.

Alles prima

Altijd tevreden

Zeer goede service en snelle levering!

Zeer goede service. Na aankoop in de webshop, was er de volgende dag korting. Deze werd meteen verrekend en geld was snel teruggestort.

Blije klant!

Bestelling verliep zeer vlot..erg blij mee

geweldig

alles is vlot en correct afgehandeld.

Kan niet bedoordelen - pakket niet binnen

Hier kan Jeroen Beekman Mode niets aan doen maar mijn pakket is op een foutief postnl punt afgeleverd, helemaal aan de andere kant van de stad: hier kan ik het niet ophalen. Postnl reageert heel traag en geeft aan dat ze voor de foutieve aflevering een oplossing zullen zoeken maar gezien hun reactiesnelheid is mijn pakket al weer retour naar JBM voordat zij iets doen.

goede winkel

Mijn merken en mijn maten. vlotte bezorging, goed verpakt.

Snelle bezorging

Teleurgesteld

Bestelde product blijkt achteraf niet voorradig te zijn. Met bestellen wareen nog twee items aanwezig

Uitstekend!

Snelle levering!

Snelle bezorging en heel netjes verpakt

Goede ervaring , duidelijke website , snelle bezorging en met zorg ingepakt en verstuurd

Prima ennobled tijd geleverd

Ook de retour heel netjes afgehandeld

Duidelijk en netjes geregeld allemaal. Snel geleverd.

Prettige winkel met mooie merken. Duidelijke webshop.

Keurig verpakt verzonden!

snel en accuraat

je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je akket komt.

Gewoon een goede webwinkel

Mijn ervaring met Jeroen Beekman Damesmode is positief. Het heeft een fraaie en overzichtelijke website, een groot assortiment en ze leveren snel. Ik had een winterjas besteld. Hij was zeer netjes in een stevige doos verpakt.

Snelle levering. Keurig verpakt.

Artikel was naar wens. Zorgvuldig verpakt. Goed op de hoogte gehouden via mail over de verzend- en leveringsdatum. Duidelijke communicatie.

Snelle en goede service. Mooie kleding, helemaal mijn stijl.

goed geregeld.

mooie collectie.

Uitstekend,keurig verpakt.

Prima.

Was even lastig op website met bestellen, maar ben goed geholpen via de mail met Lisanne. Trui keurig verpakt

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM