Wordt altijd vrolijk alleen van het pakketje al.

Geweldige service! Alles keurig verpakt!! Je merkt dat hier zorgvuldig met liefde voor de mooie materialen omgegaan wordt,super.

Tijdige levering en prima kwaliteit

Mijn vraag over gespaarde punten werd keurig beantwoord door de klantenservice. De bestelde kleding was netjes ingepakt, werd op tijd geleverd en voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Goede website met soms leuke kortingen. Nette, snelle verzending!

Keurig verpakt.

Zeer goed.

Jeroen Beekman heeft kwaliteit, goede service, de leveringen zijn, zeer, verzorgd. Kortom: Een prima webshop!

Redelijk tot goed

Levering prima en op tijd maar pas nadat ik mijn bestelling via pc moest plaatsen. Via tablet kan je je mandje niet openen.

Opperbest

Zeer correcte levering

Veel keuze, snelle levering

Goede webshop, veel keuze, snelle levering.

Geleverd volgens toezegging

Mijn bestelling werd netjes geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden wanneer het verzonden werd

Goede kwaliteit en zeer snel geleverd!

Correct geleverd en prima kwaliteit prijsverhouding!

Uitpakken van je bestelling is een cadeautje!

Zeer nette en snelle service. Kleding is mooi ingepakt! Toch verkeerde keus gemaakt? Met het ingevulde retourformulier stuur je het makkelijk weer terug.

Uitstekend!

Uitstekend!

Mode voor truien is lastig

Helaas paste de gekochte trui niet. Leuk ontwerp, mooie kleur maar te groot. Ik ben 1.70m, weeg ong. 50 kg en ben verre 70- plusser. Deze mode is een brug te ver. Zo'n trui aan de voorkant in je pantalon stoppen zie ik ook niet zitten. Extra small misschien, maar beide kleine maten niet voorradig. Begrijpelijk, zie mijn probleem. Ik wacht af tot dit overwaait. M.vr.groet, Ella Wijsman

Degelijk bedrijf met kwaliteitsvolle kleding

Snelle levering en retour zenden gaat ook zonder problemen, klasse.

Zeer tevreden en zekere een aanrader

Ik ben zeer tevreden met de communicatie over het artikel dat ik wilde bestellen en ook de levertijd overtrof mijn verwachtingen.

Collectie, spaarpunten, service.

Uitgebreide collectie, makkelijke website, Snelle levering, spaarpunten, makkelijk retourneren.

Mooie producten, snelle levering, zorgvuldig verpakt

Bestelling prima verpakt en op tijd gekregen.

snel geleverd

mijn bestelling is goed en snel geleverd. mooie veroakking

Alles prima

Snelheid van afhandelen, accuratesse, enz.

Zeer goed … mooi in doos bezorgd..

Te vrede

Snelle levering, met zorg verzonden

Snel geleverd, goede communicatie en netjes verpakt

Mooie jurk , kleuren exact zoals in folder

Prettige communicatie nav vraag

Zeer tevreden.

Prima produktomschrijving, snel verzonden na handig online bestellen, goed verpakt ontvangen. Zeer tevreden.

Snelle en correctie afhandeling van het bestelde.

Kom zeker terug voor een volgende bestelling.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM