niet netjes

bestelling op tijd ontvangen,prima,alleen het retour viel zwaar tegen. Ik moest bij de post 7,25 euro betalen en kreeg nog eens 5 euro afgetrokken van het bedrijf zelf. Ben teleurgesteld,mijn eerste bestelling ,maar ook mijn laatste bij dit bedrijf

mooie duidelijke webshop en alles is perfect verpakt en snel bezorgd.

Geweldig.

Heb uitstekende ervaring met zowel levering, als wel retouren. Nooit problemen, altijd vriendelijk en correct.

Prima.

Goede hulp en advies.

uitstekend

keurig verpakt, veilig bezorgd, prima informatie

Product voldoet uitstekend aan verwachting

Uitstekende service!

Goede service en bij het gemis om naar de winkel te gaan oplossing maar winkelen blijft toch leuker maar fa zo verder en heel veel sterkte de komende tijd Lp

Levering conform afspraak

Levering conform afspraak en netje verpakt.

Snelle levering - aantrekkelijke klantaanbiedingen en mooi assortiment

Snelle levering, mooi verpakt - aantrekkelijke klantaanbiedingen en mooi assortiment!

Alles prima!

Overzichtelijke site, bezorging op tijd netjes verpakt. Online bestellen met kortingscode ging niet in een keer goed , maar dat kan ook an mezelf liggen ;)

Keurig en netjes verpakt en verstuurd.

Mooie kleding, netjes verpakt. Echt met aandacht verpakt.

Mooie actie en korting waarna het logistieke proces gesmeerd liep en het pakket voor ik het wist bezorgd was!

Fantastisch keurig ingepakt en verstuurd!

Zie bovenstaande opmerking

Snel en goed bezorgd. Vorig jaar duurde het soms lang dat er een reactie kwam op mijn email. Dit jaar geen issues.

Helemaal tevreden!

Heb al vaak iets besteld bij Jeroen Beekman tot volle tevredenheid.

Ik ben erg blij met mijn bestelling en het is ook erg mooi en netjes verpakt!

Bestelde jas werd mooi en goed verpakt snel bezorgd. Hij is zoals ik verwachtte: heel mooi en hij past goed.

Fijne webshop

2 keer iets gekocht. Heel snelle levering en mooi verpakt. Prettige ervaring.

Heel goed geregeld Jeroen

Heel goed en snel

Súper service

Snel, netjes en correct

Prima.

Ik ben erg tevreden over de snelle,duidelijke afhandeling.

Zeer goede service

Broek op tijd geleverd en keurig verpakt. Lijkt of je jezelf een cadeau geeft om uit te pakken. Broek voldeed aan alle verwachtingen. Ook de service AfterPay vind ik fijn. Hoop morgens fysiek een winkel te bezoeken na mijn 2e vaccinatie. Wordt dan een dagje uit, daar ik niet in de buurt woon van één van de filialen.

Snelle levering en gemak door inlevering in winkel

Snelle levering en gemak door inlevering in winkel

uitstekend

goede setvice

Perfect bedrijf met een uitstekend assortiment.

Een uitstekend functionerende website, perfect assortiment en een zeer goede leverbetrouwbaarheid. Echte aanrader!

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM