Alles verliep zo als verwacht keurig verpakt zo klaar om.het met weinig moeite terug te kunnen sturen [ niet gedaan]

Uitstekend!

Snelle levering met goede communicatie!

Goed verzorgd

Super nette service

Na een retour zending,waren mijn punten gelijk weer bijgewerkt zodat ik ze kon inleveren bij de nieuwe bestelling

Ik heb nooit iets terug hoeven te sturen en altijd alles optijd in huis. Ook een overzichtelijke webshop.

Pakketje is niet aangekomen

Tot nu toe nog niet binnen wel een berichtje van Post Nl dat is afgegeven .

Geweldige service!

Groot assortiment en dit was de enige webshop waar ik mijn product zonder problemen kon vinden. Het bestel proces verliep heel soepel en makkelijk, goede simpele website. De bestelling werd vlot verzonden en in goede staat en verpakking ontvangen. Ook werd er tijdens het hele proces voldoende informatie per mail verzonden wanneer het pakket verzonden was en waar het zich bevond of wanneer het afgeleverd zou worden. Ik zou hier zeker weer een bestelling plaatsen een volgende keer.

Zorvuldig ingepakt, past in brievenbus

Snelle en correcte levering!

1ste maal hier besteld.Bedtelling werd supersnel en heel correct geleverd! Aanrader!

Super service.

Snelle en super service. Verpakt in een klasse doos . Top!!!

Snelle bezorging, prachtige collectie, goede service mbt retourneren (geen ingewikkelde procedures)

Meestal prima

Best webshop team, De automatisering voor de webshop optimaliseren, zodat het twee maal verkopen van een item niet meer voorkomt, wat teleurstellingen zal voorkomen! Het terugstorten vh bedrag heeft geduurd van 28 april tot 9 mei, 2024, na een telefoontje. Het personeel van de webshop is bijzonder vriendelijk! Groet, Geertje

Super service

Alles loopt soepel, verzorgd en volgens afspraak, aankoop en retourneren.

Snelle service, correcte afhandeling ook als men iets terugstuurd.

Bij een probleemmelding via mail krijg je supersnel een antwoord en zo ben je snel geholpen. Daar ben ik heel tevreden over.

Altijd keurig verpakt, netjes op tijd geleverd en bij retour snel geld terug

Zeer vlotte bezorging

Mijn item werd binnen twee dagen bezorgd. In een mooie cadeaudoos. Een prachtige jurk precies zoals omschreven op de site. Je wordt heel goed op de hoogte gebracht na je bestelling. Gratis bezorgd!!

Helemaal prima!

Ik koop al jaren mooie kleding bij Jeroen, nooit tegengevallen. En als er eens iets niet klopt, wordt het snel en goed opgelost. Blij mee!

Mooie kleding en goede service

Een zeer goede afhandeling van de bestelling en als je het nodig hebt een prima service van de webshop

Aardige vent

Eerste keer, krijg een vervolg.

Mooie kwaliteit kleding! Goede merken en voldoende keus.

Ik koop graag mijn merkkleding bij Jeroen Beekman. Hun informatie komt altijd overeen met wat ik aantref. Behalve de laatste broek van cambio. Was pas binnen er er was geen informatie over. Jammer, want als er stond dat het een linnen broek was, had ik het niet besteld en terug hoeven sturen.

Hele fijne snelle afdeling en prachtige kleding

Zie bovengenoemd

Uistekend

Dameskleding voor elke leeftijd, van goede kwaliteit

Denkt mee met de klant

Vriendelijke medewerkers, die bereid zijn adequate te handelen. Bij mij was de levering van artikelen niet helemaal goed gegaan. Via telefonisch contact met de klantenservice, goed opgelost. Dank daarvoor

Mooie merken

Online bestelling snel en correct geleverd

Grote gevarieerde collectie

10 Escudo