Uitgebreide collectie en snelle levering

Mijn bestelling was snel in huis! Zeer tevreden met mijn cambio broek. Er is altijd wel iets moois te vinden op de site.

Fijne en betrouwbare winkel

Altijd snelle en correcte leveringen! Mooie kleding, kwalitatief hoog.

Snelle service, mooi verpakt

Prima zaak, levert vlot. Aan de verpakking zie je dat ze zorgvuldig omgaan met de kleding. Niks op aan te merken.

Complete, actuele en colourful collectie

Als ik op uw aantrekkelijke website kijk, is er altijd wel iets van mijn smaak bij.

Altijd snel in huis!

Na het plaatsen van een bestelling wordt er snel geleverd.

Top ervaringen keer op keer

Mooie kleding met hele goede service

Snel bezorgd en correct ingepakt de verpakking ziet er heel fris uit

Jeroen beekman top bedrijf

Super website

Heel veel keuze mogelijkheden en een hele vlotte levering,netjes ingepakt

Mooie verpakking, snelle levering, leuke actie

Alles perfect! De levering was snel. De verpakking zoals altijd uitstekend en nog een leuke kortingsactie daar bovenop. Dus perfect !!

Snel, accuraat

Goeie communicatie over product en acties

Goede kwaliteit en snelle service.

Binnen een dag de jas ontvangen. Keurig geregeld.

Snelle en correcte levering

Geweldig geregeld!

Het voelde alsof ik een mooi cadeau gekregen had door de mooie verpakking ! Zeer verzorgd!!!! Enig nadeel is dat het niet in brievenbus kon,

Mooie jas

Goede en snelle levering

In een zin Uitstekend

Webshop met prachtig assortiment. Artikelen worden netjes verpakt in een mooie doos. Hergebruiken v d doos om te retourneren. is eenvoudig. Verzendsticker aanwezig. Retouren worden snel verwerkt. Geen verzendkosten.

Kwaliteit en service beiden excellent!

Prettige website met goede foto’s Prima levering en ook bij retourneren snelle afhandeling

Geweldige winkel.

Als ik iets bestel is het haast altijd de volgende dag al in huis. Retour gaat ook heel goed. Kortom een 10 met een griffel

Betrouwbaar, snelle levering en mooie collectie.

Ik heb goede ervaringen met Beekman. De prijs, kwaliteit is heel goed. En de communicatie is helder.

Tijdig geleverd

Tot nu toe goed

Heb het bestelde artikelen na 2 dagen heel netjes verpakt ontvangen. Helaas was het bestelde een maat te groot en moest ik het met het ingevulde retour formulier retourneren. Nu is het afwachten of ik de gewenste maat ook zo snel zal ontvangen. Afwachten dus maar...

Keurig verpakt

Op tijd ontvangen, zou alleen willen bij het merk Marccain dat ze de maat hanteren die in de kleding staat, 1 t/m 6 ipv 36 t/m...........

Fijn geholpen.

Netjes afgeleverd

Alles volgens afspraak

Goede service, snelle afwikkeling en bezorging. Zorgvuldige verpakking. Ik ben uiterst tevreden over uw webshop !

Prima verpakt en keurig verstuurd

Wel mijn bestelde broek teruggestuurd. Precies dezelfde gegevens op deze broek maar er bestaat ws een zomer en winterdikte van de stof van deze broek. Wel jammer dat retourzenden 5 euro kost.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM