Bestelling en verzenden en terugbetaling, Correct.

Dag medewerkster, Soms ,Als er iets geruild moet worden , kijk ik uit naar de bestelling wanneer ik daar via de mail bericht van krijg . Heb begrip voor jullie werk daarin, en het verzenden, maar misschien kan dat sneller? Met vriendelijke groet.

Goede service, vriendelijk personeel.

Gebeld met service medewerker van de webshop, vriendelijk en behulpzaam.

Mooi shirt, netjes ingepakt, snel verzonden en €10,- welkomskorting is altijd leuk :-)

Zeer snelle service, groot assortiment

Ik kijk regelmatig op de webshop, grote keuze, ik kzn het was huis passen en indien niet correct gewoon terugsturen

Zie onderstaande!

Goede snelle service en mooie website. Waar ik minder enthousiast over ben is dat het bestelde truitje naar parfum rook. De geur was niet de mijne en heb het truitje eerst moeten wassen.

Product met zorg ingepakt.

Als een cadeautje ontvangen

Netjes verzorgd verpakt en keurig op de hoogte gehouden van de bestelling Top ! Aanrader

Prettig

Mooie winkel ruime keus. Snelle bezorging.

Prettig, alleen jammer als je eens iets retourneerd dat je daar voor betalen moet

Nooit geen probleem, tot nu ,jammer

Nooit geen probleem gehad,tot nu,pak het uit ,is de broek vlekkerig. Gelijk gemeld met foto's erbij ,ik wacht nu op reactie.

Uitstekend!

Regelmatig maak ik gebruik van de webshop van Jeroen Beekman. Tot nu toe heb ik nog nooit er spijt van gehad: uitstekende service, mooie kleding aanbod en relatief flexibele prijzen.

top!

vlotte levering, netjes verpakt en mooie blouse! ( Helaas retour te groot) kleine maat besteld

Mooie producten,

Goede omschrijving en keurig verpakt voor bezorging thuis.

Prachtige kleding mooie prijzen goede service.

Heel tevreden met de aankopen.

Héél goed

Snelle bezorging. Keurig ingepakt. Mooie artikelen! Later was er iets met een afgeprijsde sticker op een artikel. Na contact met jullie via mail heeft u het (kortings) bedrag aan mij overgemaakt. Waarvoor dank. Chapeau.

Fijne webshop met mooie collectie

Nog nooit in de winkel geweest, in verband met afstand, maar als online-aanvulling op modezaken in mijn omgeving vind ik het een hele fijne zaak. Vaak net weer een andere inkoop van mijn favoriete merken, waardoor ik toch verrast wordt en hier bestel. Het lukt me alleen nooit om in te loggen op mijn account; heb daar al contact over gehad, maar tot nu toe hebben de gekregen adviezen niet gewerkt. Geeft niet; ik vul gewoon weer alles in als ik bestel.

Snelle bezorging

Artikel zoals verwacht.

Zelf een invulling geven Onprofessioneel

Mijn bestelling had ik het adres opgegeven waar ze het moesten bezorgen, het adres waar ik woon erbij geschreven met als gevolg dat het niet bezorgd kon worden omdat de bezorger niet wist waar het naar toe moest Het pakket is weer retour gezonden met als gevolg dat ik nu mijn bestelling niet heb Dit is heeeeeeel vervelend

Zeer tevredenover manier van verzenden en de gekozen kleding.

Snelle levering. Keurig verzorgd. Mooie/goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Snelle opvolging van mijn bestelling Heel netjes ingepakt

Prima bedrijf om wat te kopen

Topkwaliteit producten, prachtig en met zorg verpakt en verzonden.

Voor herhaling vatbaar, zowel de winkel als de webshop. Blijvend klant.

In mijn woonplaats is geen fysieke winkel van JB. Dus ik bestel online, en dat gaat altijd prima, ook eventueel retourneren. Maar nu kwam ik toch een keer terecht in een fysieke winkel en heb daar wat kunnen ruilen dat ik via de webshop had gekocht. Ik heb echt zulk goed advies gekregen in de winkel, heel fijn geholpen. Fysiek winkelen blijft toch het fijnst, maar als dat niet mogelijk is op enig moment, is de webshop een uitstekend alternatief.

Prima ervaring. Bestelling binnen 2 dagen binnen.

Zeer goed. Wordt netjes verzonden en erg mooie collectie. Alhoewel ik het liefst in de winkel zelf koop. Helaas is de winkel wat ver weg. Dan is dit de perfecte oplossing

Weer een hele fijne MAC jeans!

Snelle levering en heel mooi verpakt. Goed op de hoogte gehouden. Hele mooie webshop. Veel keus. Mooie merken.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM