Snel en goed

Veel keus, fijne website

Veel merken, duidelijke en fijne website. Bestelling altijd mooi en zorgvuldig verpakt.

Goede en snelle levering

Zeer tevreden over de levering. Snel en proper verpakt. Dank u

Snelle levering, keurige afhandeling retouren

Goede webshop. Duidelijke foto’s met eigen modellen, goede service en afhandeling. Snelle levering.

Snelle bestelling, en het artikel is heel mooi ingepakt.

Het shirtje is van hele mooie kwaliteit, het is heel netjes ingepakt. Snelle levering. Ga zeker weer bestellen.

Gevonden wat ik zocht......

Van broeken heb ik lengtemaat 30. Gelukkig zijn deze broeken van het merk Rosner bij Jeroen Beekman nog steeds te koop.

Snelle levering van mooie merken

Mijn vaste modewinkel op afstand

Ik heb hier al vaker besteld en het is iedere keer perfect. De site is duidelijk, de communicatie is heel goed en als je uiteindelijk je bestelling ontvangt is het net een cadeautje. Zo mooi is het verpakt.

Precies wat ik zocht

Super mooie jurk gekocht van het merk Vera Mont Ook nog eens voor een mooie prijs en hij past perfect

Geweldig bedrijf! Prachtige kleding en een uitstekende service!

Ik had een broek besteld die binnen no time binnenkwam en ik stond gewoon versteld van de stof en de kwaliteit ervan. Ik ben er zo blij mee dat ik niet eens kan uitdrukken hoe tevreden ik over jullie ben! Grote klasse!

Keurig nette bezorging

Fijn product cambrio broek

Alleen maar lof!

Prima ervaring!

Netjes verpakt.

De broek had een andere kleur op de foto. Na mail en vlotte beantwoording, goed opgelost. Netjes verpakt en afgeleverd.

Snelle verzending , zoals altijd keurig verpakt

top

ik bestel en na 3 dagen is het binnen

Snelle verzending

Snelle verzending en netjes verpakt.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Geweldige service en snelle levering aan huis

Perfect verpakt in een mooie doos! Ruime keuze in diverse merken en als je je maat weet, zelden iets terug hoeven te sturen.Chapeau ga zo door met de duidelijke website, waar ik altijd bestel omdat ik slecht ter been ben.

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven, keurig verpakt en snel verzonden.

Top!!

Bestelling snel in huis, retour snel verwerkt. De kleding word keurig verpakt

De levering en de service zijn altijd goed en volgens afspraak.

Elke keer dat ik iets besteld heb bij Jeroen Beekman was de aflevering volgens afspraak en op tijd. Ik heb nog nooit problemen gehad, ook niet de ene keer dat ik een product moest retourneren.

Alles perfect

Vanaf bestellen tot afleveren perfect geregeld

Geweldige snelle afhandeling en goede service.

Snel geleverd . Bij een eerdere bestelling iets geroutineerd voor een omruiling Tussen door wordt prima op de hoogte gehouden. Perfect

Prima winkel

De klederen van Marc cain is top Alles op tijd van die koerier tijd

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM