Alleen maar goed!

Teleurstellend

Sinds Corona is de klantvriendelijkheid afgenomen . Er wordt bijvoorbeeld geen koffie of iets anders aangeboden in de winkel in Hoorn . Jammer

Ik heb sinds kort de zaak Jeroen Beekman ontdekt en heb ook al meerdere keren iets moois besteld en soms geretourneerd. De service is geweldig en eveneens de terugbetaling is zeer snel. Dus ik ben een tevreden klant

Super geregeld

Vanaf de bestelling tot aan de aflevering duper geregeld.

Snelle levering.

Fijne webshop om te browsen. Goede service, snelle levering.

Zeer tevreden!

Mijn eerste online aankoop bij Jeroen Beekman is vlot en correct verzorgd.

De door mij bestelde jas werd snel geleverd. De jas zelf is mooi, past perfect.

Trui met zichtbare vlekken op mouw

Bij het uitpakken van mijn nieuwe trui zag ik direct een zwarte vlek op de mouw. Aan de andere kant vd mouw eveneens. Onvoorstelbaar dat ze zoiets durven op te sturen. Iets wat zo duidelijk zichtbaar is. Bij het reclameren werd er tot twee keer toe gezegd dat ik dan voor deze keer geen retour kosten hoefde te betalen en dat ik dat op een briefje erbij moest zetten. Dat zou er nog bij moeten komen…. Bedroevend. Zeer teleurgesteld.

Mooie diverse collectie en snelle levering

Tip; ik krijg van veel winkels black friday aanbiedingen maar niet van jullie

Mooie kledingwinkel

Fijn dat er weinig plastic gebruikt wordt bij verzending. Snelle en goede levering. Makkelijke website.

overzichtelijke website en snelle levering

Ik ben zeer tevreden, mijn bestelling was goed ingepakt, en binnen 2 dagen geleverd, super dus! Majella Verschuur

service

De service bestaat uit, snelle levering, goede verpakking.

Snelheid van de levering

Snelle, efficiënte, vriendelijke dienstverlening, zeker ook aan de telefoon. Kleding keurig ingepakt bezorgd. Tevreden over en blij mee.

Al jaren heb ik goede ervaringen, eerst in de winkel en al geruime tijd in de webshop. Als ik een keer iets retourneer, heb ik binnen enkele dagen het geld weer op mijn rekening staan.

Mooie collectie altijd toppie

Snel geregeld ook met retour helemaal tevreden

top

eerste keer iets besteld, verkeerde maat genoteerd. Gelijk gereageerd en goede maat doorgegeven in berichten. Helemaal prima geregeld en snel ontvangen.

Goed!

Goede ervaring

geweldige zaak maar.....

Goede smaak in inkoop. Zeer gevarieerd maar immer van goede kwaliteit. Oranje doos maakt mij blij als de bezorger het pad op komt:-) De maar zit hem in het feit dat ik een tip heb: als de klant van een bestelling een product wel houdt en een ander terugstuurt zou ik geen 5 euro retourkosten rekenen.

Prima verzorgd pakket .

Op tijd en keurig bezorgd.

Goede webwinkel

Duidelijke site, snelle levering, goed verpakt

Snel in huis. Prima zaak.

Geweldige service

Zoals altijd online besteld, vanwege de goede merken keuze en de snelle bezorging en mooie verpakking, waardoor de artikelen altijd in goede staat aankomen!

Prima, vlotte levering

Voor herhaling vatbaar om zo digitaal te winkelen bij Jeroen Beekman

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM

0527 61 82 82

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire