Prima !

Het pakketje zag er goed uit maar je moet altijd afwachten of het bestelde ook past ook dat is oke.

Super bedrijf

Snelle levering, retourzendingen en terug betalingen snel afgewerkt

Snelle levering, keurig verpakt

Mooie broek, goede pasvorm en kleur. Ga ik veel plezier van krijgen in het najaar.

Fijne webshop

Veel keuze, mooie merken, duidelijke informatie.

Snelle levering Kleding netjes verpakt Zeer tevreden

Mooie kwaliteitskleding, betrouwbare zaak

Ik ben al lang klant van deze online shop. Prima ervaringen. Ik kan deze zaak van harte aanbevelen!

een tevreden klant

Pakket correct ingepakt en niet al te lang hoeven wachten voor bestelling is bezorgd. Ga zo door!

Goede en snelle service

Snelle en goede service

Prachtige broek van goede kwaliteit! Alleen.en ik weet niet of u daar iets aan kunt doen…lag er geen briefje vd postbode dat hij aan de deur was geweest….

Snelle en goed verzorgde bestelling.

Transparante webshop en goede verwerking van bestellingen. Ik winkel er graag.

Super assortiment, mooie aanbiedingen!

Altijd snel geleverd, gewoon fijn bedrijf! Voor wat betreft de verzendkosten; daar mag wel wat aan gedaan worden, vind ze persoonlijk aan de hoge kant. Het pakket ziet er altijd super uit, een echt kado, maar daar hangt dus wel een prijskaartje aan...

Fijn dat je achteraf kunt betalen en ik werd op de hoogte gehouden hoe het met mijn bestelling ervoor stond. Snel geleverd dus heel fijne service

Alles in prima conditie op tijd ontvangen.

Het gezochte artikel werd keurig op tijd afgeleverd. Een prachtig artikel van Ivko.

Prachtige trui

Zo blij met de trui, hij is nog mooier dan op de foto. Pakje was wel gescheurd en ingedreukt maar de inhoud was niet beschadigd.

Bestelling vlot geleverd, netjes verpakt, prima

Helemaal tevreden

Geweldig webshop

Kon gelijk vinden wat ik zocht, en ben heel blij Met mijn aankoop. Mooi jumpsuit van Jane Luska

Heel tevreden

Steeds correcte levering en afhandeling.Mooie collecties.

Fantastisch!

Gestelde vragen over artikelen wordt snel beantwoord. Bereikbaarheid is ook goed; zonder meer alles prima geregeld. Kan altijd met vertrouwen mijn bestelling tegemoet zien. Ook evt. terugbetaling zonder meer correct.

Mooie merken en snelle levering

Over mijn bestelling werd ik goed geïnformeerd. De levering werd op de aangegeven tijd gedaan

Hele fijne winkel.

Altijd goede ervaringen en ook goede service.

Prima web shop

Snelle levering en goede service van achteraf betalen.

Goede damesmodezaak met mooie merken

Altijd tevreden met kleding die ik hier aanschaf. Heel prettig personeel om te helpen. Ze hebben een aantal merken die ik graag draag.

Hele goede service!

Ik had vragen over een artikel waarvan de maat niet klopte. Telefonisch heel erg goed geholpen en daarna gratis retour. Daarna wel weer 2 items gekocht. Fantastische service!

Keurig verpakt en snel geleverd.

Keurig verpakt en snel geleverd.

Ruime keuze, kwaliteit

Ik kom met aankopen kleding vaak weer bij jeroen beekman. Goede merken en goede sale. Ook de bezorging en klantenservice is top. De reden dat het geen 5 sterren is, het inloggen ed verloopt niet vlekkeloos. Meerdere mailadressen moeten kiezen.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM

0527 61 82 82

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire