Mode van deze tijd bestel en ontvang je met een lach

Ruime keuze in de winkel of op de site, mooie collectie van mooie merken, keurig netjes verpakt thuis bezorgd.

Snelle en correcte levering

Zeer goede dienstverlening van levering tot eventuele retourafhandeling

Xx

Geweldige webshop winkels en service

Ik mag graag naar hun website kijken. Ook als je iets besteld of twijfelt even bellen. Je wordt goed geadviseerd over maat etc. Het ene merk valt iets groter dan het andere. Als je in de winkel komt heel vriendelijk personeel, die met je meedenkt en adviseert. Als je iets terug stuurt en je hebt betaald het bedrag is na een paar dagen weer te zien op je bankrekening. Iris en Jeroen ga zo door!!! Vriendelijke groet, Mw. I. ten Kate

Eerste klas service

Mooie kleding

Mooie kleding Overzichtelijk site

Snel en heel netjes verpakt geleverd

Bestelde artikel was snel geleverd en was heel netjes verpakt, ook retour formulier is heel duidelijk. Ga zeker een keer langs bij de winkel in Haarlem.

Alles naar verwachting!

Zeer vlotte bediening

Na retourzending jurk in maat L binnen een paar dagen juiste maat M geleverd. Erg tevreden!

Goede prettige service

Er was mijn merk broek te koop bij jullie.

Alles prima verlopen!

Bestelling snel en goed verzorgd geleverd.

Ik heb goede ervaringen met Jeroen Beekman

Ik koop regelmatig kleding via de webshop. Het is makkelijk om dit online te doen. Ik kan mijn pakje laten afleveren via een afhaalpunt en dat is heel fijn omdat ik niet altijd thuis ben. De verzending gaat redelijk snel en de kleding is keurig verpakt in vloeipapier en in een doos. Ik ben heel tevreden.

Een misverstand is snel opgelost.

Ik had een vraag gesteld via service en werd doorverwezen naar een van jullie winkels. Ik wilde uitleg over welke modellen voor mij geschikt waren van meerdere merken broeken. Daar kreeg ik zeer goede adviezen en uitgebreide uitleg. Er is geen Beekman-winkel bij mij in de buurt. dit nummer had ik gebeld 0527-612113.

Mooie duidelijke online webwinkel, snelle service, zorgvuldig ingepakt, snel geleverd …. cadeautje

Mooie collectie , eenvoudig kopen via webshop .

Mooie collectie , online kopen verloopt duidelijk en vlot . Ook retour vanuit Belgie geen probleem , omruilen of terugzenden kan

Redelijk snelle levering, altijd goede pasvorm en kwaliteit

Snel en naar verwachting

Het pakje was er al snel. Ik ben er blij mee.

Heerlijk, die snelle levering

Ik heb gisteren een heel mooi truitje ontvangen. Nog mooier dan ik had gedacht. Ik heb ook weleens iets teruggestuurd omdat het niet goed paste en dat verliep ook vlekkeloos. En de vele leuke kortingacties, daar ben ik ook dol op.

Goed verzorgd

Vlotte levering, en duidelijkheid bij retour

overzichtelijk website

overzichtelijk website, vlugge en correcte levering, kwalitatief en mooi artikel

Goed en correcte behandeling

Altijd goed verzorgd en goede bezorging

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM

0527 61 82 82

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire