Snelle levering en handig brievenbuspakket

Gewoon zoals het moet zijn

Positief gevoel en dat is bewaarheid.

Super makkelijk besteld en heel dnel geleverd in mooie verpakking

Gelukkig hadden ze mijn maat… zijnde maat 46…, Makkelijk besteld en heel snel geleverd in een mooie verpakking…

Geweldige sortering, mooie merken, altijd snelle levering.

JB is gewoon de BESTE damesmode winkel, supersnelle levering en zo prachtig verpakt.

Hele goede service.

Mijn ervaring met Jeroen Beekman is geweldig. Je wordt goed op de hoogte gehouden, je weet precies wanneer je bestelling in aantocht is. Ben zeer tevreden!

Snelle en goede communicatie bij een vraag.

Prachtige merken in de collectie. Snelle en super service.

Super snelle afhandeling van mijn aankopen en het ruilen naar een andere maat was ook makkelijk en snel geregeld. Werd goed op de hoogte gehouden van de status van het pakket.

Super geregeld

Qualiteit

Mooie collecties, goed ingepakt

Zeer tevreden, begrijpen wat een klant "nodig" heeft.

Prachtige verpakking, zeer representatief, TOP.

Prettige winkelen op de website van Jeroen Beekman

Ik vind het er prettig om kleding via uw website te bestellen. Het is allemaal erg duidelijk en wat ik vooral zo fijn vind is dat bij de betreffende kleding de nodige productinformatie wordt gegeven. Wat voor materiaal het is, of het kledingstuk al dan niet normaal valt etc. Ik ben dan ook super tevreden.

Meer dan prima!

Altijd in goede staat ontvangen en netjes verpakt.

Gewéldig

Kopen via webshop is niet echt mijn ding. Kopen via de winkel heeft bij mij de voorkeur. Maar de ervaring via webshop is geweldig De ene dag besteld de volgende dag bezorgd. De jurk zit als gegoten en ziet er leuk uit. Met vriendelijke groet, Julia Groningen

Goede services en kwaliteit

Goede services en kwaliteit, snelle levering.

Groot assortiment.

Een goede kwaliteit en service naar de klant.

Ik ben heel tevreden.

Top.

Snelle levering zoals altijd

Altijd mooi verpakt in vloei papier en mooie doos Komt binnen als een kadootje

Zeer prettige ervaring

Alles piekfijn in orde

Alles piekfijn in orde

Was heel tevreden, netjes op tijd en keurig verpakt

Zie boven

Mooie merken, zending altijd in orde, vlug geleverd, niets op aan te merken.

Uitstekend!

Het personeel in Leeuwarden is enorm behulpzaam en betrokken. Geeft uitstekend advies en staat je met raad en daad bij. Neemt uitgebreid de tijd om te helpen en te adviseren. Heel fijn om te shoppen. Mijn complimenten.

Viel tegen

Ik had een jurkje gesteld en bij levering was het lusje waar de taillband doorheen moest los. Ik heb het via de winkel geretourneerd en het aangeven echter werd er niet op gereageerd als of het normaal is dat iets los zit bij aanschaf. Erg jammer!

Goede service. Alleen een tip voor verzending. Is om kleding te stomen of strijken voor verzending. Verschillende artikelen (waaronder een jas met plissé) hadden veel kreukels bij uitpakken van het pakket.

Verrassend

Eerste keer besteld bij Jeroen Beekmans. Voor mij verrassend hoe snel en professioneel de bestelling werd afgehandeld. Vlotte levering in luxe verpakking.. zeker aan te bevelen.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM

0527 61 82 82

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire